Kemer Country Club

Kemer Country Club

Son dakika Kemer Country Club haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemer Country Club ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemer Country Club haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemer Country Club

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemer country club gelişmeleri de dahil olmak üzere 325 kemer country club haberi bulunmuştur. Tüm kemer country club haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor
Chery Golf Cup, 25 Kasım’da Kemer Country Club’da başlıyor Otomobil markası Chery, 25 -26 Kasım 2023 tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenecek turnuvanın ana sponsoru oldu.
24.11.2023 Vitrin
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti
Erdoğan Demirören Golf Cup gerçekleşti Kemer Country Club’ın Başkanı ve ülkemizde golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören adına beşincisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup 2023 anma turnuvasıyla golfçüler bu anlamlı organizasyonda bir kez daha buluştu.
14.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören anısına buluştular
Erdoğan Demirören anısına buluştular Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına bu yıl 5. kez düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup” dün başladı.
12.11.2023 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı
Erdoğan Demirören Golf Cup başladı Bu yıl 5'incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup start aldı.
11.11.2023 Diğer Sporlar
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu
Türkiye'nin usta golfçüleri Kaptanlık Kupası’nda buluştu Erdem Kıramer’in ev sahipliğinde Kemer Country Club’da yapılan turnuvaya 187 oyuncu katıldı. 13 Ekim’de junior ve minik oyuncuların katılımıyla start alan, 14-15 Ekim’de de ustaların yarıştığı turnuvada dereceye giren Kemer Country Club Ladies Kaptanı Çağla Metin, Mehmet Ziylan ve Mehmet Kazan, 12-14 Ocak tarihleri arasında yapılacak Cornelia Masters 2024’e katılmaya hak kazandı.
17.10.2023 Diğer Sporlar
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu
Samsung Golf Turnuvası’nın kazananları belli oldu Kemer Country Club’da, 9-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Samsung Golf Turnuvası, İki gün boyunca golf severleri bir araya getirdi.
11.09.2023 Şampiy10
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor
Samsung Türkiye’nin düzenlediği golf turnuvası Kemer Country Club’da başlıyor Samsung Golf Turnuvası, golfseverleri 9-10 Eylül tarihlerinde Kemer Country Club’da bir araya getirecek.
8.09.2023 Şampiy10
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz'
Misli, A Milli Kadın Voleybol Takımı'na ana sponsor oldu! 'Türk sporunu destekliyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu ile resmi bahis platformu Misli arasında sponsorluk anlaşması için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcularımız katıldı.
6.09.2023 Şampiy10
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye’nin tüm tenis kulüplerinin katılımıyla geçekleşen T-200 Masters Tenis Turnuvası, 16-23 Haziran 2023 tarihlerinde Kemer Country Club’da gerçekleşti.
27.06.2023 Diğer Sporlar
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda İlk ayak müsabakasını gerçekleştirdi.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenlenen golf etkinliklerine sponsor olarak desteklerini sürdüren Hyundai, şimdi de 22-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Golf Kulübü’nde sporseverlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası’nın 4’üncüsü tamamlandı Kemer Country Club’ın başkanı ve Türkiye’de golfün gelişmesinde büyük emeği olan merhum Erdoğan Demirören anısına düzenlenen “Erdoğan Demirören Golf Cup”ın dördüncüsü 8-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşti. Golfçüler, bu anlamlı organizasyonda bir araya geldi.
11.10.2021 Gündem
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı
Erdoğan Demirören Golf Turnuvası tamamlandı Demirören Holding Kurucusu merhum Erdoğan Demirören adına 8-10 Ekim tarihleri arasında Kemer Country Clubta 4üncüsü düzenlenen "Erdoğan Demirören Golf Turnuvası bugün gerçekleştirilen son gün müsabakaları ile tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Futgolf 4. Etap Kemer Country Club’da
Futgolf 4. Etap Kemer Country Club’da Futgolf Gençlik ve Spor Derneği (FGSD) tarafından düzenlenen Ford Futgolf Ligi’nde 2021 sezonunun 4. etabı 11-12 Eylül’de Kemer Country Golf Kulübü sahasında yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
‘II. Heykelde Yeni Keşifler’ yarışmasına başvurular devam ediyor
‘II. Heykelde Yeni Keşifler’ yarışmasına başvurular devam ediyor Türkiye’nin en köklü sanat ve kültür dergisi Milliyet Sanat’ın düzenlediği ‘II. Heykelde Yeni Keşifler’ yarışmasına başvurular yoğun ilgiden dolayı uzatıldı. Yarışmaya son katılım tarihi 30 Haziran. Bu yıl Mesa Holding’in sponsorluğunu üstlendiği yarışmada amaç, henüz keşfedilmemiş yetenekleri desteklemek, özellikle galerilerde temsiliyeti olmayan sanatçılara yeni kapılar açmak ve Türkiye’de heykel sanatının gelişmesini sağlamak. Heykel sanatına yeni değerler kazandırmak hedefindeyiz.
22.06.2021 Kültür Sanat
Para At Terbiyesi ödülü Gazi Binbaşı Özgür Belen’e
Para At Terbiyesi ödülü Gazi Binbaşı Özgür Belen’e Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi 2’nci Ayak Yarışmaları, tamamlandı. 6 kategoride düzenlenen yarışmanın final müsabakası ise 10-11 Temmuz’da yapılacak. Yarışmanın Para At Terbiyesi kategorisinde, Gazi Binbaşı Özgür Belen, Karatay isimli atıyla birinci oldu.
10.11.2021 At Yarışı
Kemer Country Club-Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi yarışmaları 19-20 Haziran tarihlerinde 2. Ayak  müsabakaları ile devam ediyor
Kemer Country Club-Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi yarışmaları 19-20 Haziran tarihlerinde 2. Ayak müsabakaları ile devam ediyor İki ayak ve bir finalden oluşan Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları’nın birinci ayağı 29- 30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşirken, ikinci ayağı 19-20 Haziran (bu hafta sonu) gerçekleşiyor olacak. Yarışmaların final müsabakaları ise 10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.
18.06.2021 Gündem
"II. Heykelde Yeni Keşifler" yarışması başvuru süreci yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı
"II. Heykelde Yeni Keşifler" yarışması başvuru süreci yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı Milliyet Sanat’ın, heykel sanatının gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği ve bu yıl Mesa Holding’in sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan “II. Heykelde Yeni Keşifler” yarışmasının başvuru süreci gösterilen yoğun ilgi sebebiyle uzatıldı.
5.06.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kemer Country Club ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemer country club haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.