Binicilik

Binicilik

Son dakika binicilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan binicilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını binicilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Binicilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan binicilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 binicilik haberi bulunmuştur. Tüm binicilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biniciliği eski yarış atlarıyla öğreniyorlar
Biniciliği eski yarış atlarıyla öğreniyorlar Adana'da yaşlılık ve sakatlık gibi çeşitli nedenlerle hipodromda yarışma dışında kalan yarış atları, öğrencilerin at binmesine yönelik değerlendiriliyor.
23.04.2024 Adana
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı
Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club 2024 Kış Ligi Engel Atlama Yarışmaları, 24-25 Şubat tarihlerinde ilk ayak müsabakaları ile başladı. Binicilerin yoğun ilgi gösterdiği yarışmalar güzel hava ile birlikte festivale dönüştü.
26.02.2024 Diğer Sporlar
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu 20-23 Temmuz tarihleri arasında Kronberg Almanya’da düzenlenen At Terbiyesi Yıldız ve Genç Biniciler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Kemer Atlı Spor Kulübü Sporcusu Lal Mira Gürgen, Yıldızlar Kategorisinde Avrupa 3‘sü olarak Bronz Madalya aldı.
23.07.2023 Diğer Sporlar
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
Üniversiteden mezun olan kızı için at üstünde 5 gün yolculuk yaptı
Üniversiteden mezun olan kızı için at üstünde 5 gün yolculuk yaptı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) okuyan kızı Zeynep Kerse'ye (22) verdiği sözü tutan, Türkiye Binicilik Federasyonu'nda lisanslı ‘endurance binicisi’ olan Selman Kerse (51), İstanbul'un Silivri ilçesinden atıyla yola çıkarak 300 kilometreden fazla yolu 5 günde gidip, ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi'nde kızıyla buluştu. Yolculuğun kendisini çok zorladığını söyleyen Kerse, "Her şey kızım içindi, çok mutluyum. Şu an çok duyguluyum, kızımla biraz özlem gidermek istiyorum. Ben sözümü tuttum kızım da sözünü tuttu okulunu bitirdi" dedi.
23.05.2023 Yaşam
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında ilk ayak müsabakası bu hafta sonu tamamlandı Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, ilgiyle izlediği ve kıyasıya mücadele ettiği 2023 Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları bu hafta sonu Carpe Diem Equestrian Team Ana Sponsorluğunda İlk ayak müsabakasını gerçekleştirdi.
22.05.2023 Diğer Sporlar
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi
Kemer Country Club Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları sona erdi 2023’ün ilk engel atlama yarışması Yeni Yıl Kupası Engel Atlama Yarışmaları, 6 Ocak Cuma günü Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde başladı ve 8 Ocak’ta gerçekleşen final müsabakalarıyla sona erdi.
9.01.2023 Diğer Sporlar
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı
Türk Hava Yolları, sponsor olduğu federasyonlarla iyi niyet sözleşmesi imzaladı Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla lansman düzenleyerek iyi niyet sözleşmesi imzaladı.
27.09.2022 Diğer Sporlar
Muay-Thai dalında 127 madalya
Muay-Thai dalında 127 madalya Avrupa Şampiyonası’nda ise milli sporcularımız, 91’i altın, 118’i gümüş ve 129’u bronz olmak üzere toplam 338 madalya kazandı.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru
Türkiye’den 2022'nin ilk 6 ayında madalya yağmuru Milli sporcular 2022’nin ilk 6 ayında (1 Ocak 2022 ile 7 Temmuz 2022) arasında uluslararası arenada madalyalara ambargo koydular. Branş sporlarında milliler, 6 aylık dönem içerisinde katıldıkları dünya, Avrupa, Akdeniz Oyunları, balkan şampiyonaları ve diğer organizasyonlarda 774’ü altın, 801’i gümüş ve 1057’si bronz madalya olmak üzere toplam 2 bin 632 madalya kazanarak Türkiye’ye büyük gurur yaşattılar.
12.07.2022 Diğer Sporlar
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri…
Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş’ın kariyeri… Türk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu öncesinde “Sihirbaz” lakabıyla tanınan Halis Karataş internette merak edilen isimler arasında geliyor. Peki, Jokey Halis Karataş kimdir? Halis Karataş kaç yaşında ve nereli? İşte Jokey Halis Karataş kariyeri…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi İslam ülkeleri arasında düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisine hazırlanan Konya’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan atletizm pistinin açılışı yapıldı.
18.06.2022 Şampiy10
Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş garantili seyis kursu düzenliyor! Kursiyerlere aylık 1000 TL burs verilecek!
Türkiye Jokey Kulübü (TJK) iş garantili seyis kursu düzenliyor! Kursiyerlere aylık 1000 TL burs verilecek! Türkiye Jokey Kulübü (TJK) duyurdu! Karacabey Atçılık Eğitim Merkezi'nde Seyisbaşı (Çalıştırıcı Seyis) kursu düzenleyecek. Kurs yatılı olacak ve kurs süresince kursiyerlerin tüm eğitim ve iaşe masrafları Türkiye Jokey Kulübü tarafından karşılanacak. Ayrıca, kursiyerlere 1000 TL burs ödenecek. Peki, TJK seyislik kursu başvurusu nasıl yapılır? TJK seyislik kursu başvuru şartları ne? İşte detaylar…
27.04.2022 Personel Alımı
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da yeni AKM'nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz" dedi.
28.10.2021 Siyaset
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu
2021 Yeni Biniciler Türkiye Kupası şampiyonu belli oldu 28-29 Ağustos 2021 tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen Yeni Biniciler Türkiye Kupasında şampiyon belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Modern pentatlonda 'yerli üretim' dönemi başlıyor
Modern pentatlonda 'yerli üretim' dönemi başlıyor Modern pentatlonda lazer silah ve hedef sistemlerinde yerli üretime geçilmesi, maliyetlerin azalarak bu sporun yaygınlaşmasına büyük katkı sağlayacak.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Para At Terbiyesi ödülü Gazi Binbaşı Özgür Belen’e
Para At Terbiyesi ödülü Gazi Binbaşı Özgür Belen’e Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi 2’nci Ayak Yarışmaları, tamamlandı. 6 kategoride düzenlenen yarışmanın final müsabakası ise 10-11 Temmuz’da yapılacak. Yarışmanın Para At Terbiyesi kategorisinde, Gazi Binbaşı Özgür Belen, Karatay isimli atıyla birinci oldu.
10.11.2021 At Yarışı
Kemer Country Club-Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi yarışmaları 19-20 Haziran tarihlerinde 2. Ayak  müsabakaları ile devam ediyor
Kemer Country Club-Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi yarışmaları 19-20 Haziran tarihlerinde 2. Ayak müsabakaları ile devam ediyor İki ayak ve bir finalden oluşan Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları’nın birinci ayağı 29- 30 Mayıs tarihlerinde gerçekleşirken, ikinci ayağı 19-20 Haziran (bu hafta sonu) gerçekleşiyor olacak. Yarışmaların final müsabakaları ise 10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.
18.06.2021 Gündem
Kemer Country Club Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları birinci ayak müsabakaları tamamlandı
Kemer Country Club Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları birinci ayak müsabakaları tamamlandı Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları birinci ayak müsabakaları Göktürk'teki Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde yapıldı. Müsabakada Türk binicilik tarihi açısından da bir ilk yaşandı. İlk Para At Terbiyesi Yarışması, Bahçeşehir Koleji At Terbiyesi Ligi Yarışmaları kategorileri arasına alındı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Destanı bugün SİHA'larla tekrarlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Destanı bugün SİHA'larla tekrarlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Geçtiğimiz yıl Ayasofya'yı yeniden ibadete açarak, önceki yıl Büyük Çamlıca Cami'ni hizmete vererek, dün de Taksim Camii'nde ilk cumayı eda ederek ecdadın mirasına sahip çıktığımızı gösteriyoruz." dedi.
29.05.2021 Gündem
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı...
Destek müjdesi! İlk defa ödenecek, son dakika kararı... Destek müjdesi geldi. İlk defa böyle bir destek veriliyor. Resmen açıklandı ve yürürlüğe girdi. Hepsi destek kapsamına alındı. Tek tek liste şeklinde duyuruldu. KOSGEB tarafından destek verilecek. Şartların sağlanması durumunda KOBİ'ler de 65 bin TL'ye kadar bu destekten faydalanabilecek. Resmi Gazete'de yayımlandı. KOSGEB tarihinde ilk kez sportif faaliyetlere destek veriyor. Hangi sektörler dahil edildi? Desteklerden kimler faydalanabilecek, kimler yararlanamayacak? KOSGEB desteğinin detayları ne? İşte merak edilen tüm bilgiler...
23.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Binicilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki binicilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.