Altın Kelebek

Altın Kelebek

Son dakika altın kelebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın kelebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın kelebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Kelebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın kelebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 361 altın kelebek haberi bulunmuştur. Tüm altın kelebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca'
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca' Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
4.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023 Magazin
Madrigal’den, Gazze’deki savaşa sessiz kalmayın çağrısı!
Madrigal’den, Gazze’deki savaşa sessiz kalmayın çağrısı! 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün Gazze mesajı, geceye damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma
Ada'dan Gazze mesajı...Duygulandıran konuşma 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023 Vatan TV
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar...
Minik Ada'dan Gazze mesajı! Altın Kelebek'te duygu dolu anlar... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Ada Erma'nın oldu.
3.12.2023 Magazin
'Parla hilal ve yıldızım!'
'Parla hilal ve yıldızım!' 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Vatan TV
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti...
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti... 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahneye çıkan İrem Derici, Yaz Gülü şarkısını seslendirdi. Derici, ödül törenine damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı?
Yargı neden yok? 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? Yargı bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de Pazar akşamları yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı dizi bu akşam ekrana gelmeyince seyirci de araştırmalarına başladı. Peki 3 Aralık Yargı yeni bölüm var mı? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı
Altın Kelebek Ödülleri'nde ünlülerin şıklık yarışı Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen; Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 49’uncu kez sahiplerini buluyor. Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli geceye ünlü isimler akın etti.
3.12.2023 Magazin
Yılın en iyi dizisi: 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi hangisi oldu? İşte adaylar...
Yılın en iyi dizisi: 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi hangisi oldu? İşte adaylar... Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. En İyi Dizi kategorisinde bu yıl kıran kırana bir mücadele var. Yüzde 70 halk yüzce 30 müzik dünyasının duayenlerinin oylarıyla belli olan Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Dizi hangisi oldu? İşte En İyi Dizi adayları...
3.12.2023 Televizyon
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı
İrem Derici’nin Kırmızı Halıdaki Şıklığı 49’uncusu düzenlenecek olan “Pantene Altın Kelebek Ödülleri”ne İrem derici şıklığı ile damga vurdu.
3.12.2023 Vatan TV
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu?
En İyi Erkek Oyuncuda sürpriz olmadı! Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor. 3 Aralık 2023 Pazar akşamı Kanal D ve Teve2 ortak yayınında ekrana gelen törende en çok merak edilen En İyi Erkek Oyuncu kategorisi oldu. Bu yılın en büyük adayı olan Dilek Taşı dizisinin başrolü Salih Bademci sosyal medyanın da gündemindeydi.
3.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti kim oldu? 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde en iyi dizi çifti ödülü sahibini buluyor. Son dönemin en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan ve ödülün en büyük adayı olan iki isim sürprize yer vermedi. Adaylar arasında Yalı Çapkını dizisinin Seyran ve Ferit'inin yanısıra geçtiğimiz yılın kazanan çifti Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu da vardı.
3.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? 49'uncu Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta başlıyor?
Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda? 49'uncu Altın Kelebek Ödülleri saat kaçta başlıyor? Pantene Altın Kelebek Ödülleri hangi kanalda sorgusu başladı. Klasikleşen 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri 3 Aralık 2023 Pazar akşamı 19:30'da başlıyor. Altın Kelebek'te en iyi dizi çifti, en iyi kadın oyuncu, en iyi erkek oyuncuları için heyecan dorukta olacak. Büyük merakla beklenen Pantene Altın Kelebek ödülleri sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
3.12.2023 Televizyon
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden?
Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu? Kardeşlerim Doruk diziden ayrılıyor mu, neden? Kardeşlerim dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Yeni sezona az bir süre kala dizinin hayranları Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrılıyor mu, neden? Sorusuna yanıt aramaya başladı.
17.08.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Altın Kelebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın kelebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.