Ödül

Ödül

Son dakika ödül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödül gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.220 ödül haberi bulunmuştur. Tüm ödül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"
Dünyaca ünlü aktör Sharon Stone Bodrum'a geliyor! "Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak"Dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Sharon Stone, Türkiye'ye geliyor. Altın Küre Ödülleri Uluslararası İkon Ödülü gecesi için ülkemize gelecek sanatçı, 2 Ağustos tarihinde Bodrum'da gerçekleşecek gala öncesinde İstanbul'u gezecek.
26.07.2024Magazin
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecek
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecekKanal D’nin yeni yarışma programı Password, bu cuma ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olduğu programın bu haftaki ünlü konuğu sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız olacak. Enis Arıkan ile Şükrü Özyıldız’ın “Kim daha yakışıklı?” çekişmesi seyircileri gülmekten kırıp geçirecek.
24.07.2024Magazin
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Rocky rabbit bilmece 23 Temmuz! Rocky rabbit günlük kombo nedir, Rocky rabbit 23 Temmuz combo kartları nasıl girilir? Rocky rabbit combo 23 Temmuz
Rocky rabbit bilmece 23 Temmuz! Rocky rabbit günlük kombo nedir, Rocky rabbit 23 Temmuz combo kartları nasıl girilir? Rocky rabbit combo 23 TemmuzPopüler tıkla-kazan oyunlarından biri olan Rocky Rabbit’e ilgi her geçen gün artıyor. Rocky Rabbit, yeni oyunlar arasında hızla yükselişe geçti. Peki, Rocky Rabbit nedir ve nasıl ödül kazanılır? Rocky rabbit günlük kombo nedir, rocky rabbit 23 Temmuz combo kartları nasıl girilir? Rocky rabbit bilmece 23 Temmuz…
23.07.2024Ekonomi
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandı
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandıKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password', ilk kez seyirciyle buluştu. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun konuk olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı ilk bölüm, hem eğlendirdi hem de kazandırdı.
20.07.2024Magazin
Musk Empire günün bilmecesi 20 Temmuz 2024! Musk Empire 20 Temmuz bilmecesi nedir? Musk Empire günün bulmacası
Musk Empire günün bilmecesi 20 Temmuz 2024! Musk Empire 20 Temmuz bilmecesi nedir? Musk Empire günün bulmacasıElon Musk hayranlarının heyecanla beklediği yeni bir kripto para kazanma uygulaması olan "Musk Empire” kullanıcılara sunuldu. Telegram tabanlı oyun, Elon Musk'ın kariyerinden ilham alarak kullanıcıları iş imparatorluğu kurmaya teşvik ediyor. Peki, Musk Empire 20 Temmuz bilmecesi nedir? İşte Musk Empire günün bilmecesi 20 Temmuz 2024…
20.07.2024Ekonomi
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödülEn başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.
19.07.2024Yaşam
Bakan Uraloğlu: Türksat 6A, Türkiye'nin ürettiği en yüksek değere sahip teknoloji projelerinden biri
Bakan Uraloğlu: Türksat 6A, Türkiye'nin ürettiği en yüksek değere sahip teknoloji projelerinden biriUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uzaya fırlatılan Türksat 6A uydusu için, “Türkiye'nin ürettiği en yüksek değere sahip teknoloji projelerinden biri Türksat 6A'dır” dedi.
18.07.2024Ekonomi
Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz kartları! Rocky Rabbit nedir, Rocky Rabbit combo kartları neler? İşte Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz
Rocky Rabbit günlük kombo 18 Temmuz kartları! Rocky Rabbit nedir, Rocky Rabbit combo kartları neler? İşte Rocky Rabbit günlük kombo 18 TemmuzPopüler tıkla-kazan oyunlarından biri olan Rocky Rabbit’e ilgi her geçen gün artıyor. Rocky Rabbit, yeni oyunlar arasında hızla yükselişe geçti. Peki, Rocky Rabbit nedir ve nasıl ödül kazanılır? 18 Temmuz 2024 için özel kombo kartları neler?
18.07.2024Ekonomi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'de
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'deKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password' başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumuyla ekrana gelen, Enis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu programın ilk bölüm yarışmacı konuğu Yasemin Sakallıoğlu olacak. Kelimelerin savaşacağı Password, bu cuma saat 20:00’de Kanal D’de.
17.07.2024Magazin
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyor
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyorTürkiye'de yaşadığı iddia edilen 'Hollandalı' uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor.
17.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan; 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehit Mustafa Cambaz 3. Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletin direnişini kırmak için her türlü alçaklığı yaptılar, ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Oysa her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardı. Oysa 40 yıl boyunca bukalemun gibi kırk kılığa bürünerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 15 Temmuz gecesi de tereyağından kıl çeker gibi Türkiye'yi işgal edeceklerini, milletin iradesine el koyacaklarını zannediyorlardı. Ama 40 yıllık plan ve hazırlık, sadece birkaç saat içinde boşa gitti" dedi.
13.07.2024Gündem
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te birincilik hedefliyor
Gaziantep Üniversitesi öğrencileri TEKNOFEST'te birincilik hedefliyorGeçtiğimiz yıl başta olmak üzere önceki yıllarda dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST yarışmalarında önemli başarılar elde Gaziantep Üniversitesi öğrencileri, bu yıl birinciliği hedefliyor.
17.07.2024Gaziantep
T-200 Master’s Tenis Tunuvası’nın şampiyonları belli oldu
 T-200 Master’s Tenis Tunuvası’nın şampiyonları belli olduTürkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye’nin tüm tenis kulüplerinin katılımına açık olan T-200 Masters Tenis Turnuvası, 29 Haziran 7 Temmuz 2024 tarihlerinde 443 sporcunun katılımıyla  Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.
Akdeniz meyve sineği istilasına yerli çözüm! Ödül verildi
Akdeniz meyve sineği istilasına yerli çözüm! Ödül verildiAkdeniz Meyve Sineği istilasına zirai ilaç kullanmadan tuzak yöntemiyle ürün geliştiren CNA (Cleaner Natural Agro) NÇS Tarım’ın iştiraki olarak kuruldu. NÇS Tarım Genel Müdürü Mehmet Nuri Çomu, “Tamamen yerli ve yenilikçi bu ürünümüz başta turunçgil ve sert çekirdekli meyve üretiminde zararlılara karşı doğal mücadele fırsatı sunuyor.” dedi.
7.07.2024Adana
İstilacı balon balığını yakalayanlara ödül Her adedi için 10 lira ödeme gerçekleştirilecek.
İstilacı balon balığını yakalayanlara ödül Her adedi için 10 lira ödeme gerçekleştirilecek.Antalya'da bu yıl 16 bin 552 istilacı balon balığı avlayan 30 balıkçıya, 218 bin 470 lira ödeme yapılacak.
6.07.2024Gündem
Pamuğun kozası festivalin simgesi oldu: Yılmaz Güney ve Fatma Girik damga vurdu! Altın Koza Film Festivali başvuruları başladı
Pamuğun kozası festivalin simgesi oldu: Yılmaz Güney ve Fatma Girik damga vurdu! Altın Koza Film Festivali başvuruları başladıSinemanın altın çağı olarak adlandırılan yıllardan bugüne kadar ulaşabilen çok az sayıda film festivali günümüzde varlıklarını sürdürüyor. Bu festivallerden en önemlilerinden biri ise; Adana Altın Koza Film Festivali. Festivalin ilk ödüllerini Yılmaz Güney ve Fatma Girik alırken, Güney'in ödül parasını oyuncular arasında paylaştırması gündem oluyor. Bu yıl 31.'si düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin yarışmalı bölümleri için başvuru süreci başladı. Festival 23 – 29 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.
5.07.2024Adana
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılım
98 yıllık gelenek! Gazi Koşusu Resepsiyonu'na yoğun katılımBu 98. kez düzenlenen Gazi Koşusu büyük ilgi gördü. Türkiye Jokey Kulübü'nün yaptığı organizasyonlar tarihi koşunun marka değerine büyük katkı sağlıyor. Yarış öncesinde gerçekleştirilen 98. Gazi Koşusu Resepsiyonu büyük ilgi görürken, geceye yarış camiasının paydaşları ile sanat, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
4.07.2024At Yarışı
Eğitim şehri Gaziantep, LGS'deki başarısıyla tüm büyükşehirler arasında 6. oldu! "Birlikte başaracağız"
Eğitim şehri Gaziantep, LGS'deki başarısıyla tüm büyükşehirler arasında 6. oldu! "Birlikte başaracağız"Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, LGS'de en yüksek puanı alarak Gaziantep'in büyükşehirler arasında 6'ncı sıraya oturmasını sağlayan 100 öğrenciye, Bosna Hersek gezisi hediye edeceğini açıkladı.
4.07.2024Gaziantep
GAİB Haziran ayı ihracat rakamlarını açıkladı
GAİB Haziran ayı ihracat rakamlarını açıkladıGüneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Haziran ayına ilişkin ihracat verilerini kamuoyu ile paylaştı. Yapılan basın açıklamasına göre, bölgenin Haziran ihracatı 768 milyon dolar olarak gerçekleşirken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12,5 oranında bir azalma yaşandı.
3.07.2024Gaziantep
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'ten elde ettiği gelir belli oldu!
A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'ten elde ettiği gelir belli oldu!A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te çeyrek finale yükseldi. A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'ten elde ettiği para ödülü ortaya çıktı.
3.07.2024Süper Lig
Emine Erdoğan: Koruyucu aile kapasitesi her sene yüzde 12'lik artış gösteriyor
Emine Erdoğan: Koruyucu aile kapasitesi her sene yüzde 12'lik artış gösteriyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ailenin güçlü yarınların, barış ve huzur dolu bir dünyanın teminatı olduğunu vurgulayarak, "Daha yaşanabilir ve müreffeh bir gelecek, sevgi ve şefkat merkezli bir aile yanında güçlenmiş nesiller eliyle inşa edilebilir." dedi.
2.07.2024Gündem
Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklama
Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklamaŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu gündem olmuştu. Kendi adını taşıyan tenis turnuvasının ödül törenine katılan sanatçı, tartışma konusu olan sözleri hakkında açıklama yaptı.
2.07.2024Magazin
Türk yarışçılığının derbisi 98. Gazi Koşusu'nu Dragon Flame kazandı! Veliefendi'de Aziz Yıldırım sürprizi
Türk yarışçılığının derbisi 98. Gazi Koşusu'nu Dragon Flame kazandı! Veliefendi'de Aziz Yıldırım sürpriziTürk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 98.'si bugün saat 17.15'te Veliefendi Hipodromu'nda koşuldu. Tarihi yarışı Dragon Flame isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazandı. Öte yandan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı.
30.06.2024Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Ödül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.