Ödül

Ödül

Son dakika ödül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödül gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.185 ödül haberi bulunmuştur. Tüm ödül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Vitrin
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu
Serenay Sarıkaya'nın elbisesi olay oldu Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, GQ'nun New York'ta düzenlediği 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesinde ödül aldı. Törene derin dekolteli, siyah elbisesiyle katılan Sarıkaya, sosyal medyada gündem oldu.
12.04.2024 Magazin
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı! Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024 Gündem
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı!
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrasında izleyici tarafından araştırılan Survivor'da kim kazandı? Survivor Poyraz'ın vedası sonrası gözler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi. Survivor 2024 All Star sezonunda bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 6 Nisan 2024 Cumartesi günkü Survivor bölümünde yaşananlar...
7.04.2024 Magazin
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu TV8 ekranlarının zorlu yarışmasında eleme ardından eğlenceli ödül oyunu oynanıyor. Son olarak Poyraz'ın elendiği All Star sezonunda mücadele devam ederken haftada bir gün yarışmacıları ve izleyenleri eğlendiren bilgi yarışması düzenleniyor. Bu noktada Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
6.04.2024 Magazin
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve L’Oréal Türkiye’nin iş birliğiyle yürütülen bilimde cinsiyet eşitliğini desteklemek, genç ve yetenekli bilim kadınlarının başarılarını görünür kılarak daha fazla tanınmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Bilim Kadınları İçin” programının 2024 başvuruları 15 Mayıs’a kadar devam edecek.
4.04.2024 Vitrin
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde Bitcoin ödüllü koşu düzenleneceği duyuruldu.
2.04.2024 Diğer Sporlar
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Yerel seçimler dünya basınında
Yerel seçimler dünya basınında Dünya dün akşam Türkiye’deki yerel seçimlere odaklanırken, birçok uluslararası basın kuruluşu sandıktan çıkan sonuçlara geniş yer ayırdı.
1.04.2024 Gündem
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Magazin
2024’te rekor başvuru
2024’te rekor başvuru TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 630 bin yarışmacının başvurduğu açıklandı.
26.03.2024 Yaşam
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri'nin kazananları açıklandı
2023 SMARTIES™ X Global Ödülleri'nin kazananları açıklandı  Bu yıl, altı farklı kategoride; “Purpose Driven Marketing”, “Marketing Impact”, “Impact Media”, “Emerging Tech Marketing”, “E-commerce Marketing” ve “Creative alanlarında başvuruların alındığı  SMARTIES™ X Global 2023 Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı.
25.03.2024 Yaşam
Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı?
Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı? Oyuna yapılan son güncellemelerin ardından, kutu sistemleri oyundan kaldırılmıştı. Kutular, oyun sürecinde kazanılabileceği gibi, oyunda harcanan oyun içi para olan "Taklitçi Paralar" veya gerçek para karşılığında da satın alınabilir. Peki, Brawl Stars kutuları ne zaman gelecek? Brawl Stars kutuları geri gelecek mi, neden kaldırıldı mı?
23.03.2024 Gündem
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda
Morgül'den kostümlü 'yapay zeka' tepkisi: 3. dünya savaşı kapıda Katıldığı ödül töreninde iskelet kostümü giyen sanatçı Yılmaz Morgül, giydiği kıyafet ve elinde taşıdığı dövizle yapay zekaya karşı çıktı. Yapay zekanın zararlı olduğunu öne süren Morgül, "Yapay zeka ile yaşayan ölüler olacağız." dedi.
22.03.2024 Magazin
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır....
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır.... Survivor'da haftanın eleme adayları Hakan, Bozok, Batuhan ve Özgür Tetik olmuştu. Oynanan iletişim oyununu kazanan takım da dün akşam belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Magazin
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi
Geleceğin teknoloji liderleri ödüllendirildi Şirketlerin teknoloji liderlerinin ödüllendirildiği ‘Future of CIO & Awards’ bu yıl 15’inci kez sahiplerini buldu.
19.03.2024 Yaşam
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı?
Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Trendyol ramazan hediyeleri linki dolandırıcı mı? Sosyal medya üzerinden vatandaşlar Trendyol linki üzerinden Ramazan hediyesi verildiğinin doğru olup olmadığını soruluyor. Paylaşımlara göre linke tıklayan vatandaşların karşısına yeni bir forum açıldı. Söz konusu sayfanın açılmasının ardından arama motorlarına yönelen vatandaşlar Trendyol ramazan hediyeleri doğru mu? Sorusuna yanıt arayamaya başladı.
19.03.2024 Gündem
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu?
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu? Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın eleme adayları belli oldu. Kadın elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 kadın yarışmacı eleme adayı olarak düelloya çıktı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 kim elendi?
16.03.2024 Magazin
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Magazin
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ödül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.