Banu Alkan

Banu Alkan

Son dakika banu alkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banu alkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banu alkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banu Alkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banu alkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 banu alkan haberi bulunmuştur. Tüm banu alkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var?
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var? Türk sinemasının afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan evlendi. 2 yıl önce nişanlandığı Kemal Yıldız ile evlenen Banu Alkan önceki gün dünyaevine girdi. Peki Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli?
14.02.2024 Magazin
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan, 2 yıldır birlikte olduğu Kemal Yıldız isimli sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
14.02.2024 Magazin
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı
Bülent Ersoy’dan aldatılma itirafı Bülent Ersoy, YouTube’da Banu Alkan ve Safiye Soyman ile yaptığı programda çarpıcı itiraflarla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile üç sene aşk yaşadığını açıklayan Bülent Ersoy şimdi ise biten evliliklerinin nedenini anlattı.
23.12.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan'a yaptığı göndermeyle adından söz ettirdi.
27.08.2023 Magazin
80’li yıllara damgasını vurmuştu, oyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etti! Tolga Savacı'nın yeni mesleği şaşırttı
80’li yıllara damgasını vurmuştu, oyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etti! Tolga Savacı'nın yeni mesleği şaşırttı Yeşilçam'ın bir dönemine damgasını vuran çakır gözlü oyuncusu Tolga Savacı, geçtiğimiz yıllarda oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Tolga Savacı'nın yeni mesleği ise şaşırttı. Oyunculuğa 1985 yılında "Arzu" filmi ile Banu Alkan'la başrol oynayarak başlayan Savacı, ardından Hülya Avşar ile "Tapılacak Kadın" ve "Sekreter" filmleriyle hafızalara kazındı.
22.08.2023 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası!
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası! ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan’ın, müzisyen Nicole Rona’nın sesini izinsiz olarak kendisine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Alkan’ı ‘mali ve manevi haklara tecavüz’ suçundan 6 bin 80 lira adli para cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Duruşmanın ardından Alkan, ‘’Yargı önünde çıkan karara saygımız sonsuzdur’’ dedi.
19.06.2023 Magazin
Banu Alkan hakkında zorla getirilme kararı
Banu Alkan hakkında zorla getirilme kararı Banu Alkan’ın seslendirdiği “Beyaz Orkide” adlı şarkının kendisine ait olduğunu iddia eden Nicole Rona, savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, 75 bin liralık tazminat davası açmıştı.
13.04.2023 Magazin
Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Banu Alkan sevgilisi Kemal Yıldız’la evleniyor. Türk sinemasında ‘Afrodit’ adıyla anılan Banu Alkan Kemal Yıldız ile nişanını magazin programında duyurmuştu. 3 ay önce tanışan çift şimdi de evlilik kararıyla gündemde. Magazin takipçileri Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız’ı merak ediyor. Peki, Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Kemal Yıldız’ın biyografisi!
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Magazin
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!"
Merve Boluğur şarkı çıkardı sosyal medya sallandı! "Çikita Muz' (Ajdar) geldi aklıma!" Bir süredir ekranlardan uzak kalmayı tercih eden Merve Boluğur, sürpriz bir kararla müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Oyuncu, bir süredir üzerinde çalıştığı şarkısını müzikseverlerle paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, Boluğur'un 'Şşşşttt' adını verdiği parçayı eleştiri yağmuruna tuttu.
9.06.2022 Magazin
Banu Alkan'dan Aleyna'ya olay sözler: O kalın belleriyle taklit ediyorlar!
Banu Alkan'dan Aleyna'ya olay sözler: O kalın belleriyle taklit ediyorlar! 'Afrodit' lakaplı oyuncu Banu Alkan, sık sık televizyon camiasındaki ünlü isimleri kendisini taklit etmekle suçluyor. Alkan'ın hedefinde bu kez Aleyna Tilki vardı. Genç popçunun kendisini taklit ettiğini söyleyen Afrodit, "Beni izleyip o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor" dedi.
5.06.2022 Magazin
Skandallar canlı yayına damga vurdu! Will Smith'in Chirs Rock'a tokadı akıllara Sevda Demirel, Hande Ataizi, Tarkan ve Ata Demirer'i getirdi...
Skandallar canlı yayına damga vurdu! Will Smith'in Chirs Rock'a tokadı akıllara Sevda Demirel, Hande Ataizi, Tarkan ve Ata Demirer'i getirdi... Oscar Ödül töreninde yaşananlar dünya gündemine oturdu. Törenin sunucusu Chirs Rock oyuncu Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in imajını diline doladı. Yapılan şakaya sinirlenen Will Smith, sunucu Chris Rock'a tokat attı. Çok konuşulan tokadın ardından akıllara magazin tarihine damga vuran canlı yayın kavgaları geldi. Twitter'da Sevda Demirel ve Hande Ataizi gündem oldu.
28.03.2022 Magazin
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
Fehmi Dalsaldı kimdir, hastalığı ne? Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler… Fehmi Dalsaldı ve hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Fehmi Dalsaldı’nın bir süredir AIDS hastalığıyla savaştığını belirtti. İşte Fehmi Dalsaldı hakkında merak edilenler…
21.03.2022 Televizyon
Banu Alkan: Birçok kişiyle konuşuyorum
Banu Alkan: Birçok kişiyle konuşuyorum Teve2'de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in yaptığı, hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen programı 'Teve2 Magazin Masası'na bugün, Yeşilçam yıldızı Banu Alkan telefonla bağlandı.
4.01.2022 Magazin
Banu Alkan olay video ile ilgili ilk kez konuştu
Banu Alkan olay video ile ilgili ilk kez konuştu Yeni yıla girerken kendi kendine konuştuğu videosu ile sosyal medyada gündem olan Alkan, videonun perde arkasını programda anlattı. Büyük starların katıldığı bir yapım şirketinin yeni yıl yemeğinde olduğunu söyleyen Banu Alkan, videoda lobiden geçerken yeni yılını kutlayan insanlara cevap verdiğini söyledi…
4.01.2022 Vatan TV
Banu Alkan kendi kendine konuşup boşluğa öpücük attı! Sosyal medyada gündem oldu
Banu Alkan kendi kendine konuşup boşluğa öpücük attı! Sosyal medyada gündem oldu Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.
1.01.2022 Magazin
Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu
Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.
1.01.2022 Magazin
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı!
Seyhan Soylu'dan bir bomba iddia daha! Çocuk aldırdı! "Al Sana Haber"de Seyhan Soylu, türkücü Nihat Doğan için bir dönem Serpil Çakmaklı ile Banu Alkan’ın birbirine girdiğini iddia etmişti. Soylu şimdi de "Serpil Çakmaklı Nihat Doğan'dan çocuk aldırdı" açıklamasında bulundu.
28.11.2021 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası! Nakarattaki sesin...
Banu Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası! Nakarattaki sesin... Şarkıcı Nicole Rona, Banu Alkan'ın 'Beyaz Orkide' şarkısının nakarat kısmındaki sesin kendisine ait olduğunu ileri sürdü. Şarkının nakarat kısmında Banu Alkan'ın playback yaptığını iddia eden Rona sesini izin almadan kullandığını öne sürdüğü Alkan'a 75 bin TL'lik tazminat davası açtı.
18.09.2021 Magazin
Banu Alkan: Taklit edilmek harika bir duygu
Banu Alkan: Taklit edilmek harika bir duygu Yeşilçam’ın 'Afrodit'i Banu Alkan, 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan'ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, sosyal medya hesabından Pekkan'a kendine has üslubuyla seslendi.
1.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Banu Alkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banu alkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.