Afrodit

Afrodit

Son dakika afrodit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan afrodit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını afrodit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrodit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrodit gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 afrodit haberi bulunmuştur. Tüm afrodit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var?
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var? Türk sinemasının afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan evlendi. 2 yıl önce nişanlandığı Kemal Yıldız ile evlenen Banu Alkan önceki gün dünyaevine girdi. Peki Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli?
14.02.2024 Magazin
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan, 2 yıldır birlikte olduğu Kemal Yıldız isimli sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
14.02.2024 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası!
'Afrodit' Banu Alkan'a 6 bin 80 lira adli para cezası! ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan’ın, müzisyen Nicole Rona’nın sesini izinsiz olarak kendisine aitmiş gibi kullandığı iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Alkan’ı ‘mali ve manevi haklara tecavüz’ suçundan 6 bin 80 lira adli para cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına hükmetti. Duruşmanın ardından Alkan, ‘’Yargı önünde çıkan karara saygımız sonsuzdur’’ dedi.
19.06.2023 Magazin
Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Banu Alkan sevgilisi Kemal Yıldız’la evleniyor. Türk sinemasında ‘Afrodit’ adıyla anılan Banu Alkan Kemal Yıldız ile nişanını magazin programında duyurmuştu. 3 ay önce tanışan çift şimdi de evlilik kararıyla gündemde. Magazin takipçileri Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız’ı merak ediyor. Peki, Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Kemal Yıldız’ın biyografisi!
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Magazin
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor
Ameliyatsız estetikler sorunlara hızlı çözümler sunabiliyor Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, iyileşme süreci olmaksızın sonuçların hemen görünür olmasını sağlayan ameliyatsız estetikleri sizler için anlattı.
8.06.2022 Sağlık
Banu Alkan'dan Aleyna'ya olay sözler: O kalın belleriyle taklit ediyorlar!
Banu Alkan'dan Aleyna'ya olay sözler: O kalın belleriyle taklit ediyorlar! 'Afrodit' lakaplı oyuncu Banu Alkan, sık sık televizyon camiasındaki ünlü isimleri kendisini taklit etmekle suçluyor. Alkan'ın hedefinde bu kez Aleyna Tilki vardı. Genç popçunun kendisini taklit ettiğini söyleyen Afrodit, "Beni izleyip o kalın belleriyle taklit yapıyorlar ama olmuyor" dedi.
5.06.2022 Magazin
Banu Alkan kendi kendine konuşup boşluğa öpücük attı! Sosyal medyada gündem oldu
Banu Alkan kendi kendine konuşup boşluğa öpücük attı! Sosyal medyada gündem oldu Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.
1.01.2022 Magazin
Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu
Banu Alkan'ın kendi kendine konuştuğu video olay oldu Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan'ın yılbaşı paylaşımı olay oldu. Paylaştığı videoda kendi kendine konuştuğu görülen Alkan'ın boşluğa da öpücük yollaması sosyal medyada gündem oldu.
1.01.2022 Magazin
Banu Alkan: Taklit edilmek harika bir duygu
Banu Alkan: Taklit edilmek harika bir duygu Yeşilçam’ın 'Afrodit'i Banu Alkan, 'Süperstar' lakaplı Ajda Pekkan'ın kendisini taklit ettiğini iddia etti. Alkan, sosyal medya hesabından Pekkan'a kendine has üslubuyla seslendi.
1.09.2021 Magazin
Olympia Dukakis hayatını kaybetti!
Olympia Dukakis hayatını kaybetti! Oscar ödüllü Olympia Dukakis yaşamını yitirdi. 89 yaşındaki oyuncunun evinde yaşamını yitirdiği duyuruldu.
2.05.2021 Magazin
Bayramiç'in meşhur elmasına yoğun talep
Bayramiç'in meşhur elmasına yoğun talep Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Kazdağları eteklerindeki bahçelerde yetişen ve ayrı bir lezzete sahip coğrafi işaret tescilli elmalar büyük talep görüyor. Bir süre önce hasat edilerek soğuk hava depolarına konulan elmalar, koronavirüs vaka sayılarının artış gösterdiği kış aylarında başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük kentlerindeki hallere, buralardan da vatandaşların sofralarına ulaştırılıyor. Bu yıl rekoltenin yaklaşık 130 bin ton olduğunu belirten İlçe Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan, Bayramiç elmasının özel olduğunu söyledi.
22.12.2020 Yaşam
Banu Alkan'dan Burak Özçivit'i yerlere göklere sığdıramadı
Banu Alkan'dan Burak Özçivit'i yerlere göklere sığdıramadı Yeşilçam'ın 'Afrodit'i Banu Alkan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Alkan, Burak Özçivit'e olan hayranlığından bahsetti.
30.10.2020 Magazin
Banu Alkan: Yemek takımım 1,5 milyon TL!
Banu Alkan: Yemek takımım 1,5 milyon TL! 'Afrodit' lakaplı Yeşilçam yıldızı Banu Alkan, servet değerinde olduğunu iddia ettiği antika yemek takımı ile magazin gündemine geldi.
22.06.2020 Magazin
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları
Afrodisias Antik Kenti nerede? Afrodisias Antik Kenti'ni kim buldu? Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları Mitolojide aşkın ve güzelliğin tanrıçası Afrodit'in kenti olarak bilinen Afrodisias (Afrodisyas) Antik Kenti Anadolu topraklarında en iyi korunan antik kentlerden biridir. Geçmişi 7 bin yıl öncesine uzansa da en ihtişamlı devrini Roma döneminde yaşamış olan Afrodisias, antik çağda aşkın ve güzelliğin tanrıçası olarak tanımlanan Afrodit'e adanmış kentler arasında en ünlüsü olarak biliniyor. Peki, Afrodisias Antik Tiyatrosu nerede? Afrodisias Antik Kenti kim buldu? Afrodisias Antik Kenti'nin tarihçesi ve kalıntıları hakkında merak edilenler...
19.05.2020 Gündem
İdeal dudak dolgusu tasarımı
İdeal dudak dolgusu tasarımı Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, dudak dolgusunun yüzün genel şekli üzerinde çok etkili bir rol oynayabileceğini belirtti.
19.05.2020 Sağlık
Amerikalı Arkeolog Iris Cornelia Love kimdir? Knidos’taki eserleri Amerika’ya kaçırmakla suçlanıyordu
Amerikalı Arkeolog Iris Cornelia Love kimdir? Knidos’taki eserleri Amerika’ya kaçırmakla suçlanıyordu Datça Belediyesi, Knidos antik kentinde 1967-1977 arasında birçok kazı yapan Amerikalı Arkeolog Prof. Dr. Iris Cornelia Love’ın koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu. Peki, Iris Cornelia Love kimdir? İşte Knidos’taki birçok tarihi eseri Amerika’ya kaçırmakla suçlanan Iris Cornalia Love hakkındaki bilgiler…
19.04.2020 Gündem
Datça Belediyesi 'iyi bilmezdik' diyerek duyurdu! Coronadan hayatını kaybetti
Datça Belediyesi 'iyi bilmezdik' diyerek duyurdu! Coronadan hayatını kaybetti Datça Belediyesi, Knidos antik kentinde 1967-1977 arasında birçok kazı yapan Amerikalı Arkeolog Prof. Dr. Iris Cornelia Love’ın corona virüs sebebiyle hayatını kaybettiğini duyurdu.
19.04.2020 Corona Virüsü
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'e şiir yazdı!
Yılmaz Erdoğan, Belçim Bilgin'e şiir yazdı! Yılmaz Erdoğan, yeni çıkan “Bin Aşık Yılı Uzakta” adlı şiir kitabında, oğlu Rodin’in annesi Belçim Bilgin’e yazdığı şiire de yer verdi.
16.02.2020 Magazin
Petrol ve doğal gaz Akdeniz'i ısıtıyor
Petrol ve doğal gaz Akdeniz'i ısıtıyor Doğu Akdeniz’de özellikle son 10 yılda bulunan enerji kaynakları bölgeyi dünya gündeminde ilk sıralara taşıdı. Milliyet, Doğu Akdeniz’deki enerji potansiyelini ve beraberinde getirdiği tartışmaları bir yazı dizisiyle inceliyor.
1.06.2019 Ekonomi
"Türkiye'nin en namuslu kadınıyım"
"Türkiye'nin en namuslu kadınıyım" Afrodit lakaplı Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan, Kanal D'de 2. Sayfa programına konuk oldu. "Yalımın mazotunu alamadığım günler oldu" diyen 61 yaşındaki Banu Alkan, bilinmeyenlerini anlattı.
20.05.2019 Magazin
Banu Alkan yeniden kamera karşısında
Banu Alkan yeniden kamera karşısında Banu Alkan bir firmanın tanıtım filmi için kamera karşısına geçti
13.11.2018 Magazin
Türkiye harekete geçti: Bulunursa dengeler değişecek
Türkiye harekete geçti: Bulunursa dengeler değişecek Türkiye, Doğu Akdeniz'deki hidrokarbon yatakları için Fatih sondaj gemisinden sonra ikinci gemiyi de devreye sokarak harekete geçti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Bu yıl içerisinde Akdeniz’de ilk kuyumuzu açacağız" ifadelerini kullandı. Türkiye’nin Akdeniz’de doğalgaz çalışmalarını artırmasının Güney Kıbrıs, İsrail ve Mısır’da büyük yankı uyandırdığını söyleyen Ekonomist Yusuf Kısa, "Türkiye’nin Akdeniz’de son zamanlarda yaptığı çalışmalar meyvesini verirse bu bölgedeki dengeler tamamiyle değişir” dedi.
21.09.2018 Gündem
Son dakika... Ünlü yapımcı-yönetmen Aram Gülyüz hayatını kaybetti
Son dakika... Ünlü yapımcı-yönetmen Aram Gülyüz hayatını kaybetti Ünlü yapımcı-yönetmen-senarist Aram Gülyüz, hayatını kaybetti.
1.09.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Afrodit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrodit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.