Kemal Yıldız

Kemal Yıldız

Son dakika Kemal Yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.329 kemal yıldız haberi bulunmuştur. Tüm kemal yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var?
Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli? Banu Alkan ile kaç yaş fark var? Türk sinemasının afrodit lakaplı sanatçısı Banu Alkan evlendi. 2 yıl önce nişanlandığı Kemal Yıldız ile evlenen Banu Alkan önceki gün dünyaevine girdi. Peki Banu Alkan'ın eşi Kemal Yıldız kaç yaşında, nereli?
14.02.2024 Magazin
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı
Afrodit Banu Alkan 2 yıllık sevgilisi Kemal Yıldız ile evlendi! Düğün detayını ilk kez açıkladı ‘Afrodit’ lakaplı Banu Alkan, 2 yıldır birlikte olduğu Kemal Yıldız isimli sevgilisiyle sessiz sedasız evlendi. Çift, ilerleyen günlerde düğün yapacak.
14.02.2024 Magazin
Biber gazı taşımak yasak mı 2024? Biber gazı taşımanın cezası var mı, biber gazı silah sayılır mı, biber gazı taşımak kullanmak yasak mı?
Biber gazı taşımak yasak mı 2024? Biber gazı taşımanın cezası var mı, biber gazı silah sayılır mı, biber gazı taşımak kullanmak yasak mı? Bireysel olarak savunma araçlarından biri olan biber gazı taşımanın yasak olup olmadığı sorusu gündeme geldi. Peki, Biber gazı taşımak yasak mı? Biber gazı taşımanın cezası var mı, biber gazı silah sayılır mı? Biber gazı kullanmak yasal mı?
9.02.2024 Gündem
Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Banu Alkan sevgilisi Kemal Yıldız’la evleniyor. Türk sinemasında ‘Afrodit’ adıyla anılan Banu Alkan Kemal Yıldız ile nişanını magazin programında duyurmuştu. 3 ay önce tanışan çift şimdi de evlilik kararıyla gündemde. Magazin takipçileri Banu Alkan’ın sevgilisi Kemal Yıldız’ı merak ediyor. Peki, Kemal Yıldız kimdir? Kemal Yıldız kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte Kemal Yıldız’ın biyografisi!
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..."
Banu Alkan'ın 20 yaş küçük sevgilisi merak ediliyor! "İyi eğitimli, oldukça zengin..." 64 yaşındaki Afrodit lakaplı Banu Alkan, kendisinden 20 yaş küçük olan Kemal Yıldız ile ilişki yaşadığını ilan etti. Dolu dizgin bir ilişki yaşayan Alkan, Instagram hesabını sevgilisinin fotoğraflarıyla doldururken, Kemal Yıldız merak konusu oldu.
1.08.2022 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Magazin
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem!
Komşusunu tabancayla öldüren sanık: Karıncayı bile incitemem! İzmir'in Buca ilçesinde aralarında husumet bulunan Adem Ateş'i (38) tabancayla öldürmekten tutuklanan emekli uzman çavuş Kemal Yıldız (51) ile tutuksuz sanık baba Kazım Yıldız'ın (71) yargılanmasına başlandı. İlk duruşmada savunma yapan Kemal Yıldız, "Böyle bir şey olmasını istemezdim. Ailesinden özür dilerim. Silah kazayla patladı. Karıncayı bile incitemem" dedi.
23.05.2022 Gündem
Samsun valisi duyurdu: Maalesef işgal ettik, 3 haftadır...
Samsun valisi duyurdu: Maalesef işgal ettik, 3 haftadır... Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun'un vaka sayılarında 81 ilde 47. sıraya gerilediğini dile getirdi. Vali Dağlı, "Hedefimiz mavi rengi görmek" dedi.
13.05.2021 Gündem
Grip aşısı vücutta koruyuculuk sağlar mı?
Grip aşısı vücutta koruyuculuk sağlar mı? Grip influenza virüsünün neden olduğu, bulaşıcı bir hastalık olduğuna dikkat çeken İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Yıldız, “Hastalık semptomları virüsün vücuda girmesinden 1-3 gün sonra başlar. Aşı vücutta antikor oluşumunu sağlayarak yüzde 80 koruyuculuk sağlamaktadır. Grip aşısı grip mevsimi boyunca yapılabilir. Aşı, yapıldığı grip sezonu için etkili olmaktadır” dedi.
24.09.2020 Sağlık
Kronik rahatsızlığı olanlara yaz hastalıkları uyarısı
Kronik rahatsızlığı olanlara yaz hastalıkları uyarısı Uzman doktorlar pandeminin gölgesinde yaşanan yaz mevsiminde, enfeksiyon hastalıkları konusunda vatandaşları uyardı.
11.06.2020 Sağlık
Şarköy Devlet Hastanesi’nde çocuk kütüphanesi ve oyun alanı açıldı
Şarköy Devlet Hastanesi’nde çocuk kütüphanesi ve oyun alanı açıldı Tekirdağ Şarköy ilçesi Devlet Hastanesi’nde Çocuk Servisinde Çocuk Kütüphanesi ve Çocuk Oyun Alanı bölümü açıldı.
21.02.2020 Sağlık
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
1 milyon izlenmeyi geçti!
1 milyon izlenmeyi geçti! 2000’li yıllarda pop müziğe damgasını vuran “Pazara Kadar” şarkısı, DJ Burak Hakkı Kapan’ın elinde yepyeni bir ruha büründü. Genç DJ, günümüz sound’uyla düzenlediği şarkıya sesiyle de hayat verdi. Youtube'da izlenme sayısı 1 milyonu geçti.
18.06.2019 Kültür Sanat
170 bin nüfuslu Bodrum’a bayramda 150 bin araç giriş yaptı
170 bin nüfuslu Bodrum’a bayramda 150 bin araç giriş yaptı Bayram tatilinin başladığı günden itibaren Bodrum’a giren araç sayısı dudak uçuklattı. Bir günde sadece 50 bin araç ilçeye girdi.
6.06.2019 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
28.12.2018 Gündem
Sertaç Balcı yeni şarkısını tanıttı
Sertaç Balcı yeni şarkısını tanıttı Sertaç Balcı, yeni şarkısı “Hayatıma Hoş Geldin” i müzik severlerin beğenisine sundu.
27.11.2018 Kültür Sanat
Korkunç olay! Kopan ayağı bulamadılar
Korkunç olay! Kopan ayağı bulamadılar Ordu'nun Aybastı ilçesinde kışlık yakacak odun hazırlığı yapan Kemal Yıldız'ın (58) ayağı, motorlu testerenin çarpması sonucu koptu. Yıldız hastaneye kaldırılırken vatandaşlar ormanda kopan ayağı aradı, ancak bulamadı.
9.10.2018 Yaşam
Son dakika: 115 sanığa hapis cezası
Son dakika: 115 sanığa hapis cezası Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına ilişkin, aralarında eski asker ve "mahrem imamların" da bulunduğu 156 kişinin yargılandığı davada karar verildi.
10.09.2018 Gündem
Dink Başmüfettişi’ne ‘İki ismi silin’ baskısı!
Dink Başmüfettişi’ne ‘İki ismi silin’ baskısı! Başbakanlık Teftiş Kurulu Başmüfettişi Ayşegül Genç 2008’de Hrant Dink suikastıyla ilgili hazırladığı rapordan tutuklu FETÖ’cü polis müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Ramazan Akyürek’in isimlerini çıkarması için baskı yapıldığını anlattı...
29.09.2021 Gündem
Doktor: Başhekim dövüp kolumu kırdı
Doktor: Başhekim dövüp kolumu kırdı Özel hastanenin kadın doğum uzmanı Dr. Kemal Yıldız, başhekimin kolunu kırdığını iddia etti. Hastane ise “Reklam yapıyor” dedi.
16.03.2017 Yaşam
Aksiyon filmi gibi saldırıda eski vekile beraat talebi
Aksiyon filmi gibi saldırıda eski vekile beraat talebi Cezaevinde tanışıp eski milletvekili Adnan Yıldız’ın döviz bürosuna saldırı planlayan, eski vekili yaralayıp eşini ve kızını öldüren saldırganlar için 42 yıla kadar hapis, olay sırasında bir saldırganı öldüren eski vekil ve oğlu için ise beraat talep edildi
5.12.2016 Yaşam
Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanında olay yaratan sahne!
Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanında olay yaratan sahne! Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü için nefesler tutuldu. Binbaşı Cevdet oğlu Ali Kemal'e silah çekti, peki ateş edebilecek mi? Cevaplar bu akşam Vatanım Sensin'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanında Cevdet oğlunu öldürüyor!
Vatanım Sensin 2. bölüm fragmanında Cevdet oğlunu öldürüyor! Vatanım Sensin dizisinin ilk bölümü dün akşam ekranlara geldi. Heyecanlı olaylarıyla dikkat çeken Vatanım Sensin'in 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Vatanım Sensin'in yeni bölümününde Cevdet oğlunu öldürüyor...
29.09.2021 Gündem
Vatanım Sensin dizisi başlıyor!
Vatanım Sensin dizisi başlıyor! Merakla beklenen Vatanım Sensin dizisinin yayınlanmasına sadece saatler kaldı. Vatanım Sensin 27 Ekim Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşacak. Vatanım Sensin ilk bölümüyle bu akşam Kanal D'de.
29.09.2021 Gündem
Sahte doktor ameliyata bile girmiş!
Sahte doktor ameliyata bile girmiş! Sahte doktor Ali Haktan Yılman’ın pek çok özel hastane ve bir ambulans şirketinde nöbet tuttuğu, mide ve obezite ameliyatlarına girdiği ortaya çıktı. Emniyet ve adli makamlar tarafından da soruşturma açıldı.
26.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.