Kayyum

Kayyum

Son dakika KAYYUM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KAYYUM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KAYYUM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayyum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayyum gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.170 kayyum haberi bulunmuştur. Tüm kayyum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, not bırakarak yaşadığı binanın 9. katından aşağı atlayıp intihar etti.
20.03.2024 Gündem
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi
Milyonları İlgilendiriyor: Emekliye 3 bin lira ikramiye Meclis'te kabul edildi TBMM Genel Kurulu'nda, emekli bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasına yönelik düzenlemenin de yer aldığı '8'inci Yargı Paketi' kabul edilerek yasalaştı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1. Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimizi ayakta tutan tarihi ve beşeri kültürel değerler tahrip edilmek isteniyor. Burada gayeleri milletin mayasını bozmak, sarsamadıkları kaleyi içeriden çökertmek istiyorlar." dedi.
1.02.2024 Gündem
Zırhlı dualar: Şaban ayında her gece okuyun! Korkuya, belaya iyi gelen sureler hangileri?
Zırhlı dualar: Şaban ayında her gece okuyun! Korkuya, belaya iyi gelen sureler hangileri? Mübarek Üç ayların ikincisi Şaban ayı başlıyor. 11 Şubat 2024'te başlayacak Şaban ayı için peygamber efendimiz, "Şaban ayı benim ayımdır" buyurmuştur. Bu ayda okunacak dualar, çekilecek zikirler ön plana çıkar. Öte yandan zırhlı olarak bilenen dua ve sureler de vardır. Korkuya, belaya iyi gelen Kur'an sureleri arasında 7 sure vardır. Peki zırhlı dualar hangileridir?
28.01.2024 Dini Bilgiler
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Recep ayı ilk 10 gün zikri: Mübarek Recep ayının 2. 10 gününde kılınacak namaz kaç rekattır, nasıl niyet edilir?
Recep ayı ilk 10 gün zikri: Mübarek Recep ayının 2. 10 gününde kılınacak namaz kaç rekattır, nasıl niyet edilir? Mübarek Üç Ayların ilki Recep ayı bugün başladı. İslam inancına göre Recep ayının ilk 10 günü çok önemlidir. Hicri takvime göre hazırlanan Üç Aylar 12 Ocak 2024 Cuma günü başladı. Müslümanlar, "Recep ayı zikirlerini, namazlarını" araştırmaya başladı. Peki Recep ayının 2. 10 gününde kılınacak namaz kaç rekattır, nasıl niyet edilir? 
12.01.2024 Gündem
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı
Öz çiftinin 3 şirketine kayyum atandı Özlem ve Tayyar Öz çiftine ait 3 şirkete kayyum atandı.
4.12.2023 Gündem
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş...
Dilan Polat ve eşi Engin Polat çiftinin avukatından inanılmaz ifadeler! Milyonlar böyle buhar olmuş... Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin avukatı sorgu bilinmeyenleri açıkladı. Etkin pişmanlıktan faydalanmak isteyen ailenin muhasebe işlerine bakan avukatı Ahmet Gün'ün ifadesine ulaşıldı. Gün ifadesinde çok kritik bilgiler verdi. Öte yandan Polatlara ait kayyum atanan şirketlerin kasalarının boş olduğu öğrenilirken para trafiği ile ilgili de avukat Ahmet Gün yeni itiraflarda bulundu. Sık sık yurt dışına çıkan ve gittiği ülkede pırlanta mağazası da olan Polat ailesinin kıymetli taşlarla yurtdışına para kaçırdığı iddia ediliyor.
20.11.2023 Gündem
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı)
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı) Dilan ve Engin Polat çiftinin 27 şirketine kayyum atandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep edilmişti. Talebi değerlendiren mahkeme 27 şirkete kayyum atanmasına karar verdi. Söz konusu gelişmenin ardından kayyumun neden atandığı, atanınca ne olduğu merak konusu oldu.
16.11.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'ya ait şirketlere mahkeme kararı doğrultusunda kayyum atandı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından şirketlere Halil İbrahim Akyıldız, Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Ahmet Miraç Akmen'nin atanmalarına karar verildi.
15.11.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! 27 şirkete kayyum atanacak
Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! 27 şirkete kayyum atanacak Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Katıldığı canlı yayında günlük 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilan Polat cezaevinde kaldığı süre boyunca günlük olarak 133 lira harcayabilecek. Öte yandan Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Dilan Polat'ın bir istediği ise evrak eksikliği nedeniyle onaylanmadı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları ise duyanları şaşırttı. Hakimlik, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atanmasına karar verdi.
6.11.2023 Gündem
Dilan Polat cezaevindeki ilk gününde revire kaldırıldı! 27 şirkete kayyum atanacak
Dilan Polat cezaevindeki ilk gününde revire kaldırıldı! 27 şirkete kayyum atanacak Dilan Polat ve Engin Polat'ın aralarında bulunduğu 18 şüpheliden 12'si tutuklandı. Tutuklananlar güvenlik önlemleri altında Silivri'deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na getirildi. Katıldığı canlı yayında günlük 750 bin TL harcadığını açıklayan Dilan Polat cezaevinde kaldığı süre boyunca günlük olarak 133 lira harcayabilecek. Öte yandan Dilan Polat'ın cezaevindeki ilk gününde tansiyon sorunu nedeniyle revire kaldırıldığı ortaya çıktı. Dilan Polat'ın bir istediği ise evrak eksikliği nedeniyle onaylanmadı. Şatafatlı hayatıyla şov yapan Polat'ın, cezaevi dolabındaki eşya ve aksesuarları ise duyanları şaşırttı. Hakimlik, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Dilan ve Engin Polat'ın 27 şirketine kayyum atanmasına karar verdi.
6.11.2023 Gündem
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar
Esenyurt'ta polisli çete 211 daireli siteye çöktü! Dairelerin kapı kilitlerini kırarak başkalarına kiralayıp, satmışlar Esenyurt'ta, 211 konuttan oluşan bir sitede bulunan daireler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı. Aralarında polis memurlarının da bulunduğu 86 kişilik çete, iddiaya göre siteden daire almak isteyen kişilere daireye karşılık geldiğini söyleyerek fahiş fiyata arsa üzerinden santim santim sahte satışlar yaptı.
23.10.2023 Gündem
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan CNN Türk'te flaş açıklama
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan CNN Türk'te flaş açıklama CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk ekranlarında Akıl Çemberi programında soruları yanıtladı. Kararın hukuksuz olduğunu söyleyen Özcan, yargı yoluna gideceğini açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'e 7 ay 15 gün hapis cezası
THODEX'in kurucusu Faruk Fatih Özer'e 7 ay 15 gün hapis cezası THODEX'İN kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili dikkat çeken karar verildi. THODEX'İN kurucusu Faruk Fatih Özer'in Vergi Denetim Kurulu'na istenen belgeleri vermediği gerekçesiyle yargılandığı davada 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme verilen cezanın ertelenmesine karar verirken Faruk Fatih Özer, "Suç tarihinde şirket yetkilisi ben değildim kayyum atanmıştı bu nedenle istesem de defterleri ibraz edemezdim" dedi.
16.07.2023 Gündem
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı Türkiye'nin günlerce konuştuğu ‘Yılan bebek’ Gökdeniz davasında karar açıklandı. Uşak'ın Eşme ilçesinde nadir görülen bir deri hastalığı olan, halk arasında 'yılan bebek' denilen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla dünyaya gelen Gökdeniz T.'ye babası Musa T.'nin (32) açtığı soybağının reddi davası, 2,5 yıl sonra sonuçlandı. Dava istinaf yolu açık olmak üzere reddedilirken, anne Ela Fidan (28), "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı. Fakat endişelenmem gereken asıl konu bu değildi. Her ne kadar bu durumun canımı yaksa da beni korkutan tek şey oğlumdan alınacak kan örneğiydi. Ben, Gökdeniz'in cildi kanamasın diye saat başı kremleme işlemi yaparken, babasının acımasızca davranması çok yüreğimi yaktı" dedi.
19.06.2023 Gündem
Tanju Özcan: Genel başkanlık görevinden kaçınmam
Tanju Özcan: Genel başkanlık görevinden kaçınmam Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanlığı'nın en çok İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yakışacağını belirterek, “Bu cesareti kimse gösteremezse eğer, üzerimize vazife düşerse, böyle bir siyasi hareketten ben şahsım adına kaçmam. Hiçbiri, ‘biz yokuz’ derse, siyasi tarih, 'bu görevi sana yüklüyorum’ derse ben kaçınmam" dedi.
12.06.2023 Gündem
Doğu Anadolu'da ‘katılım’ sonucu belirledi, tercihler değişmedi
Doğu Anadolu'da ‘katılım’ sonucu belirledi, tercihler değişmedi 14 Mayıs seçimlerinde Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 14 ilde yaklaşık yüzde 80 olan katılım, ikinci turda yüzde 77’ye kadar geriledi. Erdoğan, 14 ilde de oylarını artırdı, Kılıçdaroğlu ise 8 ilde oy kaybına uğradı. İşte bölgeden detaylar
29.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler
HDP'den Ümit Özdağ çıkışı: Önemli olan Kılıçdaroğlu'nun verdiği sözler Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Kemal Kılıçdaroğlu‘na desteğinin açıklamasının ardından gözlerin çevirildiği HDP vermeden Kılıçdaroğlu’na desteğini duyurmuştu. Tartışmalar devam ederken bugün HDP'den dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
26.05.2023 Gündem
HDP’de göçmen ve kayyum itirazı
HDP’de göçmen ve kayyum itirazı HDP ile Yeşil Sol Parti, Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ümit Özdağ ile imzaladığı protokoldeki göçmenler ve kayyum atamasıyla ilgili maddelere tepki gösterdi.
25.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayyum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayyum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.