Bülent Turan

Bülent Turan

Son dakika Bülent Turan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bülent Turan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bülent Turan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bülent Turan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bülent turan gelişmeleri de dahil olmak üzere 866 bülent turan haberi bulunmuştur. Tüm bülent turan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki
Ankara'da patlama! Siyasilerden çok sert tepki Ankara'da İçişleri Bakanlığı'nın önünde bombalı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırı girişiminin ardından siyasilerden sert mesajlar geldi. Saldırının detaylarını aktaran Bakan Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz amansızca devam edecektir." tepkisinde bulundu. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Devletimiz terörün her türlüsünün kökünü kurutmaya kararlıdır." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'nda yeni bakan yardımcıları göreve başladı
İçişleri Bakanlığı'nda yeni bakan yardımcıları göreve başladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan yeni bakan yardımcılarını tebrik etti.
22.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması
4 adaylı seçim ikinci tura kalır mı? Bülent Turan'dan 14 Mayıs açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci tura kalıp kalmayacağı ile ilgili soruya Bülent Turan "AK Parti'yi 40'larda Erdoğan'ı 50'lerde görüyorum. Her zamankinden fazla oy alacak. Bizim rakibimiz yok, Erdoğan farkla kazanır." dedi.
26.04.2023 Gündem
Petrol için düğmeye basıldı! AK Partili isim duyurdu
Petrol için düğmeye basıldı! AK Partili isim duyurdu AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Çanakkale’de petrol arama ruhsatı aldığını açıkladı.
6.04.2023 Ekonomi
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
Ehliyet affı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ehliyet affı çıktı mı 2023, torba yasada ehliyet affı var mı 2023, ehliyet affı kimleri kapsıyor?
Ehliyet affı Resmi Gazete'de yayımlandı mı? Ehliyet affı çıktı mı 2023, torba yasada ehliyet affı var mı 2023, ehliyet affı kimleri kapsıyor? "Ehliyet affı çıktı mı, ehliyet affı Resmi Gazete’de yayımlandı mı? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Trafikte ceza puanı dolan, bu nedenle ehliyetine el konulan sürücüler ehliyet affı yasasına yönelik araştırmalarını devam ettiriyor. Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ehliyet affıyla ilgili Meclis'e sunulan teklifin yasalaştığını açıkladı. İşte ehliyet affında son durum…
30.03.2023 Gündem
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilk yorum
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklama yaptı. Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kutlayarak "Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır" dedi.
6.03.2023 Gündem
Akşener'in açıklamalarının ardından İYİ Parti'de istifalar başladı
Akşener'in açıklamalarının ardından İYİ Parti'de istifalar başladı İYİ Parti lideri Akşener'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkması ve adaylık için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapması parti içindeki dengeleri de etkiledi.
4.03.2023 Gündem
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı
Akşener'in 6'lı masadan kalkma kararına ilk yorumlar: Hande Fırat perde arkasını anlattı İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ankara gündemine bomba gibi düşen açıklamalarını uzman isimler değerlendirdi. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, dün akşam gerçekleştirilen 6'lı masa toplantısındaki gergin anları anlattı ve bugünkü açıklamalarının ardından Meral Akşener'in kendi adaylığının gündeme gelebileceğini söyledi.
3.03.2023 Gündem
AK Partili Bülent Turan'dan 6'lı masa açıklaması
AK Partili Bülent Turan'dan 6'lı masa açıklaması AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “12 ayda, 12 toplantıda en yakın ortağını, kendi belediye başkanlarını ikna edememiş; milletimizi mi ikna edecek?” dedi.
3.03.2023 Gündem
Meral Akşener: Noter masasında olmayacağız
Meral Akşener: Noter masasında olmayacağız İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener alınan kararı açıkladı.. Akşener, "5 parti 'Kılıçdaroğlu aday olsun' dedi. Biz iki isim arasında görüşümüzü beyan ettik. Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'ydu. Maalesef görüş ve önerilerimiz masadakiler tarafından reddedildi" ifadelerini kullandı. Akşener, "Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız" dedi. Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.
3.03.2023 Gündem
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak Toplamda 4.8 milyon kişiyi etkilemesi beklenen EYT yasa teklifi, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyona sunulan etki analiz raporuna göre EYT’nin SGK’ya maliyeti 144.7 milyar TL olacak. Raporu sunan SGK Başkan Vekili Kürşad Arat, “Bu yıl EYT ile 2.2 milyon kişi emekli olabilecek. Bu kişilerin maaşları ileri bir tarihte bağlansa bile 1 Mart’tan itibaren hesaplanarak yatırılacak” dedi.
3.02.2023 Ekonomi
EYT son dakika! EYT teklifi komisyonda görüşülmeye başlandı, işte detaylar
EYT son dakika! EYT teklifi komisyonda görüşülmeye başlandı, işte detaylar Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Milyonlarca kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesinde son viraja girildi. Kanun teklifi bugün Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı. Düzenleme hayata geçtikten sonra hak sahipleri, emeklilik için başvuru yapabilecek. Düzenlemeyle ilk etapta 2 milyon 250 bin kişi emekli edilecek. Komisyon görüşmelerinde 'EYT'de kademeli prim şartı' iddialarına AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu cevap verdi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, EYT düzenlemesinin TBMM Genel Kurulu'na geleceği tarihi açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
2.02.2023 Emekli
AK Partili Turan: Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak
AK Partili Turan: Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'nın sorularını yanıtlıyor. Turan, "Seçim büyük ihtimalle 14 Mayıs'ta olacak. Kararın Meclis'ten çıkmasını isterdik. İYİ Parti ve CHP yolu kapattı. Seçim tarihini Cumhurbaşkanının almasını bekliyoruz. Karar 9-10 Mart tarihlerinde açıklanabilir." ifadelerini kullandı.
20.01.2023 Gündem
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi
EYT'de flaş gelişme! Bir aşama daha geçildi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili AK Parti grubuna, bakanlık bürokratları tarafından sunum yapıldı.
18.01.2023 Gündem
EYT ne zaman yasalaşır, ilk maaşlar ne zaman alınır? Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz açıkladı
EYT ne zaman yasalaşır, ilk maaşlar ne zaman alınır? Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz açıkladı Milyonlarca kişi EYT'nin ne zaman yasalaşacağı ve ilk maaşların ne zaman alınacağını merak ediyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün Çalışma Bakanı Vedat Bilgin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bugün ise Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz sürece ilişkin önemli bilgiler verdi. İşte detaylar...
15.01.2023 Emekli
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?
İmamoğlu’na 2 yıl 7 ay hapis ve siyasi yasak! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca Ekrem İmamoğlu’na, siyasi yasak öngören TCK’nın 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Karar, İstinaf ve Yargıtay’a taşınacak.
15.12.2022 Gündem
Gazeteciler ve hukukçular, İmamoğlu kararını değerlendirdi: 'Siyasete yansımasını göreceğiz'
Gazeteciler ve hukukçular, İmamoğlu kararını değerlendirdi: 'Siyasete yansımasını göreceğiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezasını hukukçu ve gazeteciler CNN Türk canlı yayınında değerlendirdi. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, “Sayın Cumhurbaşkanının da geçmişte siyasi yasaklara maruz kalmış biri olarak bu kararı eleştireceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Hukukçu Selami Kuran, “Çok erken yorumlar yapılıyor. Yargı sürecini beklemek lazım” diye konuştu. Kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı ise kararı “Bunun siyasete yansımasını da göreceğiz” şeklinde değerlendirdi.
15.12.2022 Gündem
AK Partili Turan'dan 'İmamoğlu' açıklaması: Şu an kesinleşmeyen bir karar söz konusu
AK Partili Turan'dan 'İmamoğlu' açıklaması: Şu an kesinleşmeyen bir karar söz konusu AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay hapis cezasına ilişkin "Şu an kesinleşmeyen bir karar söz konusu" dedi.
14.12.2022 Gündem
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği TBMM Genel Kurulu'nda; Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 2023 Yılı Bütçesi'nin görüşmeleri sırasında 'Kürtçe konuşma' gerginliği yaşandı. HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in, bakanlıkların bütçeleri ile ilgili konuşmasını Kürtçe yapması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Anlamıyoruz denilenleri' diyerek tepki gösterdi. Mikrofonun sesini kısarak Taşçıer'in konuşmasına engel olan Meclis Başkanvekili Haydar Akar ise "Birçok arkadaşımın farklı farklı ana dilleri var. Bir cümle söyleyebilir, iki cümle söyleyebilir ama konuşmanın tümünü yapamaz arkadaşlar" diyerek uyarı yaptı.
6.12.2022 Siyaset
TBMM'de bütçe mesaisinde kavga; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı
TBMM'de bütçe mesaisinde kavga; İYİ Parti'li Örs hastaneye kaldırıldı TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti ve İYİ Parti milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı. Yaşanan arbedede fenalaşan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, hastaneye kaldırıldı.
6.12.2022 Siyaset
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı TBMM Genel Kurulu'nda grubu bulunan tüm partilerin grup başkanvekilleri İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
15.11.2022 Gündem
AK Parti'nin iktidara geldiği gün Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştılar: '20 yıl önce bugün, bu saatler'
AK Parti'nin iktidara geldiği gün Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştılar: '20 yıl önce bugün, bu saatler' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dijital medya hesabından, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinde oy kullanırken çekilen fotoğrafı paylaşıldı. Siyasiler de AK Parti'nin iktidara gelişinin yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından mesajlar paylaştı.
3.11.2022 Siyaset
TBMM'de büyük gerilim! Ortalık birden karıştı
TBMM'de büyük gerilim! Ortalık birden karıştı TBMM Genel Kurulu'nda, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun, AK Parti ve MHP milletvekillerine yönelik 'vicdansızlar' sözü, gerginliğe yol açtı. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, iç tüzük kitapçığını kürsüye fırlatarak tepki gösterdi.
21.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Turan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bülent turan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.