Börek

Börek

Son dakika börek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan börek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını börek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Börek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan börek gelişmeleri de dahil olmak üzere 724 börek haberi bulunmuştur. Tüm börek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Öğlen atıştırmalığında ağızda çıtır çıtır dağılan börek deneyin - 3 yufka yetiyor
Öğlen atıştırmalığında ağızda çıtır çıtır dağılan börek deneyin - 3 yufka yetiyor Özellikle yaz mevsiminde öğlen atıştırmalıkları oldukça aranıyor. Lezzetli olsun ama bir yandan da uğraştırmasın diyorsanız bu börek tarifi size uygun. Çıtır çıtır olmasını istiyorsanız da bir püf noktası var.
16.04.2024 Yaşam
Ne yufka gerekiyor ne hamur! Sahurda tava böreğine herkes bayılır: İftardan sonra dolaba atın, sahurda pişirin
Ne yufka gerekiyor ne hamur! Sahurda tava böreğine herkes bayılır: İftardan sonra dolaba atın, sahurda pişirin Bir börekte olmazsa olmaz ya hamurdur ya da yufka. Ancak bu ikisinin olmadığı tavada börek en az onlar kadar lezzetli en az onlar kadar doyurucu. İftardan sonra dolaba atıp sahurda pişirip yiyebileceğiniz tavada börek tarifi, yumurtası, peyniri, pidesi ve domatesiyle tam bir öğünü çıkartabiliyor.
14.03.2024 Yaşam
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi
Sahurda çay hazır olana kadar: Patatesi acıktırmaz, fırında değil hemen tavada yapılır! Patatesli tuzlu kek tarifi Sahurluk tarif arayanlara çok pratik, çok besleyici bir önerimiz var. Üstelik fırın da gerektirmiyor. Çayı ocağa koyup geri dönene kadar tuzlu kekiniz hazır oluyor. Gelin en eşsiz sahur yiyeceğine birlikte bakalım.
14.03.2024 Yaşam
Sahurda tok tutan hamur işi tarifi: Zahmetsiz börek tavada kolayca yapılır; mide yakmaz susatmaz!
Sahurda tok tutan hamur işi tarifi: Zahmetsiz börek tavada kolayca yapılır; mide yakmaz susatmaz! Ramazan'ın gelişiyle birlikte sahurda ne yiyeceğiz telaşı da başladı. Özellikle tok tutması ve susatmaması açısından yiyecekler tercih edilir. Ailece oturulan sahur sofrasına kolayca yapılacak, tavada uzun süre bekletilmeyecek hamur işi tarifleri lezzet katar. Besin değeri yüksek yiyecekler arasında zahmetsiz börek de tercih ediliyor. Biz de sahurda tok tutacak hamur işi tariflerini araştırdık.
14.03.2024 Gündem
5 dakikada hazır: El açmasına vakit bulamayanlara fırın tepsi böreği tarifi
5 dakikada hazır: El açmasına vakit bulamayanlara fırın tepsi böreği tarifi El açması börek yapmaya vakit yok ama canınız fena halde börek çekti. O zaman içeriğimizdeki tepsi böreği tarifine geçelim. İşte 5 dakikada hazırlanıp fırınlanan tepsi böreği...
29.01.2024 Yaşam
Yılbaşı akşamı için beslenme tüyoları
Yılbaşı akşamı için beslenme tüyoları Yeni yılı karşıladığımız ilk saatlerde mide ağrısı, şişkinlik, hazımsızlık, baş ağrısı gibi problemleri yaşamamak için dikkatli beslenmekte fayda olduğunun altını çizen diyetisyen Berna Arslan, “Yemeklerinizin pişirme yönteminde kızartma yerine fırınlama, soteleme veya ızgara seçeneklerini seçmenizi öneririm. Hafif başlangıçları tercih ederek ana yemekten önce salata, ızgara sebze, zeytinyağlı meze varsa tüketilebilir" dedi.
27.12.2023 Vitrin
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
Beyaz Peynir Kaç Kalori? Beyaz Peynir Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Beyaz Peynir Kaç Kalori? Beyaz Peynir Besin Değerleri Ve Kalorisi... Beyaz peynir kahvaltıların vazgeçilmez besinlerinden biridir ve bir ince dilimi 93 kaloriye denk gelir. Az yağlı beyaz peynirin bir diliminde ise 46 kalori bulunmaktadır. 
15.12.2023 Sağlık
MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu! 13 Kasım MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı?
MasterChef All Star'da haftanın takımları belli oldu! 13 Kasım MasterChef kaptanlık oyunu kim kazandı? MasterChef All Star'da takım kaptanları belli oldu. Son elenen ismin Tanya Kilitkayalı'nın olmasının ardından mavi ve kırmızı takımlar yeniden oluşt. Börek tariflerinin yapıldığı yeni bölümde kıran kırana mücadele vardı. Peki 13 Kasım MasterChef kaptanları kim oldu? İşte yeni haftanın kırmızı ve mavi takımları...
13.11.2023 Televizyon
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi?
Masterchef Atatürk’ün sevdiği yemekler! 10 Kasım Masterchef yemekleri neler, Atatürk hangi yemekleri severdi? Atatürk'ün sevdiği yemekler nelerdir, 10 Kasım Masterchef yemekleri neler? Sevilen yarışma Masterchef All Star 10 Kasım Cuma günü Atatürk özel yayını yapacak. Yarışmacılar Atatürk’ün sevdiği yemekleri yapacak. İşte merak edilen 10 Kasım Masterchef Atatürk bölümü…
10.11.2023 Televizyon
MasterChef All Star'da takımlar belli oldu! 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?
MasterChef All Star'da takımlar belli oldu! 23 Ekim MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? MasterChef All Star'da kaptanlık oyunu oynandı. 23 Ekim MasterChef All Star taım kaptanları kim oldu sorusu da gündemdeki yerini aldı. Azize'nin elenmesinden sonra haftanın ilk oyununda kırmızı ve mavi takım karşılaştı. Mavi takımın kaptanının belli olaccağı bu akşam börek tarifleri yapılacak. Peki MasterChef takımlar nasıl oluştu?
23.10.2023 Televizyon
Gonca Vuslateri:  Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim
Gonca Vuslateri: Öncelikle şaşkınlığa son vereyim, evet hamileyim Oyuncu Gonca Vuslateri'den bebek müjdesi geldi. Ünlü oyuncu anne olacağını duyurdu!
16.10.2023 Magazin
Sirkeci’deki börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde gezdi
Sirkeci’deki börekçide mide bulandıran görüntü: Fare tepsilerin içinde gezdi Fatih Sirkeci’deki bir börekçide, farenin tepsilerin içerisindeki yiyecek kırıntılarını yediği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Dükkanda ayrıca hijyen kurallarının hiçe sayıldığı görüldü.
1.08.2023 Gündem
Kahvaltıda çayla, öğlen buz gibi ayranla gidiyor! Yaz kahvaltısına yakışan çıtır kıymalı börek tarifi
Kahvaltıda çayla, öğlen buz gibi ayranla gidiyor! Yaz kahvaltısına yakışan çıtır kıymalı börek tarifi Her öğüne yakışan kıymalı börek yazın da tercih ediliyor. Sıcak yaz günlerinde hep aynı kahvaltıyı yapanlara en iyi alternatif, sıcak çayla en iyi giden kıymalı börektir. Öğlen de buz gibi ayranla yiyebileceğiniz pratik kıymalı börek tarifini araştırdık. Evde kolay çıtır kıymalı börek nasıl yapılır?
20.07.2023 Gündem
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı
Kayyum nasıl yazılır, TDK’ya göre kayyum mu kayyım mı? TDK kayyum yazımı Kayyum mu Kayyım mı, TDK'ya göre Kayyum nasıl yazılır? Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile 18 kelimede değişikliğe gidildi. Türk Dil Kurumu TDK, Türkçede yapılan bazı yazım hatalarını düzeltmek ve dil kullanımını daha doğru hale getirmek amacıyla yeni yazım kurallarını açıkladı.
20.07.2023 Gündem
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler…
TDK değişen kelimeler 2023! TDK yeni değişen kelimeler hangileri? Unvan, yeşil zeytin, çiğbörek nasıl yazılır? 18 kelimenin yazımı değişti: İşte TDK yazımı değişen kelimeler… TDK yeni değişen kelimeler neler, TDK değişen kelimeler hangisi 2023? TDK yazımı değişen kelimeler vatandaşlar özellikle de dilbilgisi kurallarıyla yakından ilgilenenler tarafından sorgulanıyor. Türk Dil Kurumu (TDK) bazı kelimelerin yazılışını değiştirdi. TDK değişen Türkçe kelimeler Güncel Türkçe Sözlüğün 12. baskısı ile birlikte ortaya çıktı. Yeşilzeytin, Unvan, Çiğ börek, Doğubeyazıt ve Kayyum gibi kelimelerin yazılışı bu nedenle merak ediliyor. Peki, TDK değişen kelimeler 2023 hangileri? İşte TDK yazılışı değişen kelimeler…
20.07.2023 Gündem
TDK yazımı değişen kelimeleri yayımladı! Aralarında iki ilçe ve futbol terimi de var
TDK yazımı değişen kelimeleri yayımladı! Aralarında iki ilçe ve futbol terimi de var Türk Dil Kurumu (TDK) yazımı değişine sözcükleri yayımladı. Artık unvan değil ünvan; çiğ börek değil çi börek; kümeden düşmek değil küme düşmek. İşte yazımı değişen kelimeler...
20.07.2023 Kültür Sanat
Böreği beğenmeyince olanlar oldu! Babası ve polisler devreye girdi
Böreği beğenmeyince olanlar oldu! Babası ve polisler devreye girdi Denizli'de bir emlakçının, sokak ortasında pompalı tüfekle rastgele ateş ederek ortalığı birbirine kattığı olayın detayları ortaya çıktı. Pastanede yediği böreği beğenmediği için 8 kişi tarafından darp edildiği iddia edilen tutuklu emlakçının, konunun dedikodu malzemesi yapılmasından dolayı öfkelenerek olayı gerçekleştirdiği belirtildi.
24.06.2023 Yaşam
Pide, börek, lahmacundan numune alınmayacak mı? Bakanlık açıkladı
Pide, börek, lahmacundan numune alınmayacak mı? Bakanlık açıkladı Tarım  ve Orman Bakanlığı, bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan; taşraya gönderilen talimata göre pide, börek, lahmacun gibi ürünlerden artık numune alınmayacağı iddialarını yalanladı.
24.06.2023 Gündem
Ölümsüzlük bitkisi olarak biliniyor, şeker ve çölyak hastalığına şifa!  'Alternatif yem bitkisi'
Ölümsüzlük bitkisi olarak biliniyor, şeker ve çölyak hastalığına şifa! 'Alternatif yem bitkisi' Türkiye'de kayıtlı olarak sadece Balıkesir'de ekilen amarant bitkisinden hayvan yemi ve çölyak hastaları için un üretilmesi hedefleniyor. Aztek ve Maya medeniyetlerinden miras amarant bitkisi, az su tüketimi ile de dikkat çekiyor.
16.06.2023 Sağlık
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı
Bizim Toptan ve Kerevitaş net satış gelirlerini açıkladı Bizim Toptan, 2023 yılının ilk çeyreğinde kurumsal müşterilere hizmet verdiği Ev Dışı Tüketim (EDT) kanalındaki başarılı performansının da katkısıyla, net satış gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 91,5 artırarak büyümesini sürdürdü. Öte yandan Kerevitaş inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde şirketin konsolide cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31 oranında artarak 3,2 milyar TL oldu.
12.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 14 Mayıs'ı başarılı şekilde tamamlamak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde bayram namazının ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " İnşallah yarın Nurdağı'ndayım, oradan Gaziantep'e geçeceğim, yetişebilirsem Hatay'a da geçeceğim. Bölgedeki turları devam ettireceğiz. Sonra da açılışlardan çok mitinglere ağırlık vereceğim." dedi.
21.04.2023 Gündem
Bursalı gençlerle sürpriz sahur buluşması
Bursalı gençlerle sürpriz sahur buluşması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, her ramazan ayında sosyal medya üzerinden yaptığı gençlerle sürpriz iftar ve sahur buluşmalarına seçim bölgesi Bursa’da devam ediyor. “Toplu değil, Togg’lu sahur” daveti yapan yapan Bakan Varank’ın çağrısı üzerine Tarihi Abdal Meydanı doldu taştı. Sahurun menüsü ise Bursa’nın geleneksel Ramazan lezzeti tahanlı pide ve simit oldu.
16.04.2023 Gündem
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Börek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki börek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.