Birinci

Birinci

Son dakika birinci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birinci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birinci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birinci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birinci gelişmeleri de dahil olmak üzere 36.301 birinci haberi bulunmuştur. Tüm birinci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir? Bursluluk sınavı 21 Nisan Pazar Günü yapılacak. İOKBS için öğrenciler hazırlıklarına devam ederken bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekiyor, sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Bursluluk sınavında kaç soru var? Bursluluk sınavını kazanmak için kaç puan gerekir?
17.04.2024 Yaşam
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi
Nisan’da portakal çiçeği kokan Çukurova, narenciye üretiminde Türkiye birincisi! Rakam verildi Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Çukurova’nın bereketli topraklarının, narenciye üretiminde Türkiye’de birinci sırada yer aldığını hatırlatarak, “2023 yılında bölgemizde 3 milyon 200 bin tonun üzerinde rekolte elde edildi” dedi.
17.04.2024 Adana
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi?
15 Nisan 2024 okul var mı, okullar pazartesi günü tatil mi? Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre okullarda ikinci ara tatil 5 Nisan’da başladı. Ramazan Bayramı bu yıl ara tatille birleşti, böylelikle hafta sonları ile 9 günlük tatil yaptı. Hafta sonunun gelmesiyle Okullar ne zaman açılacak, 15 Nisan Pazartesi ders var mı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.04.2024 Yaşam
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var!
Funda Arar'dan 'etek' cevabı: Adamlığın başka tarifi var! Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü sahne aldığı otelde erkeklerin son dönemde etek giymelerine ve oje sürmelerine yönelik de açıklama yaptı. Sefo'nun İskoçya tatilinde etek giymesi ve bazı erkek şarkıcıların oje sürmesi nedeniyle eleştirilmesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Arar, “Kimse kimsenin hakkını yemesin bu dünyada, başka vasıflar var.” dedi.
12.04.2024 Magazin
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı
Hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisin elini ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
12.04.2024 Adana
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı
Adana'da hırsızlık yaparken suçüstü yakalanan kadın polisi ısırdı Adana’da mezarlıkta otomobilin camını kırıp hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalanan kadın, kurtulmak için polisin elini ısırdı. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.
11.04.2024 Adana
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
İstanbul'da bayramın ilk gününde trafik yüzde 1'e düştü
İstanbul'da bayramın ilk gününde trafik yüzde 1'e düştü İstanbul'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yollar boş kaldı. Trafik yoğunluğu yüzde 1'lere kadar düştü.
10.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç
MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Akşener’e çağrı: Kararından vazgeç MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Bugün BİM, ŞOK, A101 açık mı? 10 Nisan Bayramın 1. günü marketler çalışıyor mu?
Bugün BİM, ŞOK, A101 açık mı? 10 Nisan Bayramın 1. günü marketler çalışıyor mu? Bugün BİM, ŞOK açık mı, çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 10 Nisan Çarşamba Ramazan Bayramı'nın birinci günü olarak kutlanırken vatandaşlar da marketlerin çalışıp çalışmadığını araştırmaya başladı. BİM çalışma saatleri, ŞOK çalışma saatleri, A101 çalışma saatleri de merak konusu oldu. Bayramda marketler çalışıyor mu sorusu, bayram namazından sonra alışverişe giden milyonlarca insan tarafından araştırılan konuların başında geldi. Peki; 10-11-12 Nisan bayramda marketler açık mı, hangi günler çalışıyor? İşte, ayrıntılar...
10.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu
Adana’da Backyard Ultra Maratonu koşuldu! Kazananlar belli oldu Backyard Ultra Maratonu 6-7 Nisan tarihlerinde Adana’da koşuldu. Ülkemizde sayılı illerde gerçekleştirilen, katılımcıların her saat başında yeniden start aldığı ve 6 bin 706 metrelik parkuru aralıksız olarak koştuğu formatta gerçekleştirilen koşunun Adana ayağı Yaşar Kemal Yürüyüş ve Koşu Parkuru'nda gerçekleştirildi.
10.04.2024 Adana
Türkiye, Gazze'ye en çok insani yardım ulaştıran ülke oldu
Türkiye, Gazze'ye en çok insani yardım ulaştıran ülke oldu Türkiye, Gazze Şeridi'nde yaşayan Filistinlilere en çok yardım malzemesi ulaştıran ülke oldu.
8.04.2024 Gündem
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı Adana’da Ramazan Bayramına sayılı günler vatandaşlar alışverişe akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlar bayramlık ve diğer ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe akın etti.
8.04.2024 Adana
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı?
Arefe günü oruç tutulur mu, oruç ne zaman bitiyor 2024? Orucun son günü ne zaman, ramazan ayı orucunun bitmesine kaç gün kaldı? Orucun son günü ne zaman, arefe günü oruç tutulur mu? Bayramın bir gün öncesi olan Arefe günü oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Arefe günü Ramazan ayının son gününe denk geliyor ve Ramazan’ın içine dahil olduğu için Arefe günü oruç tutulur mu, sorusuna yanıt aranıyor.
6.04.2024 Yaşam
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı? Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?
6.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Birinci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birinci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.