Binali Yıldırım

Binali Yıldırım

Son dakika binali yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan binali yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını binali yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Binali Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan binali yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.738 binali yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm binali yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı
İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İstanbul’da sandıkların yüzde 100’ü açıldı.
1.04.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gemilerimizle donanma gücümüz artıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemiz kendi savaş gemisini tasarlayan, inşa eden ve idamesini gerçekleştirebilen 10 ülke arasında yer alıyor. Elektronik harp alanında öncü olan ülkemiz, İHA ve SİHA üretiminde de artık dünyanın ilk 3-4 ülkesinden biri. Bunu da öyle büyük güçlerin desteğini alarak değil, küresel tedarikçilerin çıkardığı zorluklara ve uyguladığı gizli açık ambargolara rağmen başardık. Hep söylediğim gibi kendi göbeğimizi kendimiz kestik. Daha önce bize silah verenler, attığımız kurşunların çetelesini tutardı. Teröre karşı yürüttüğümüz mücadelede sürekli engellerle karşılaşırdık. Kendi geliştirdiğimiz silahları kullanarak tüm bu sorunları aştık. Sınırlarımız içinde ve dışında, terörle mücadele operasyonlarını rahatça yapabiliyoruz” dedi.
19.01.2024 Gündem
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli?
Faruk Özlü kimdir? AK Parti Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü kaç yaşında, nereli? AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı Faruk Özlü oldu. Faruk Özlü'nün ismini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den adayı olan Faruk Özlü kimdir?
7.01.2024 Gündem
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi
Deprem açıklaması! Prof. Dr. Ercan 'Büyük bir deprem olabilir' dedi ve tarih aralığı verdi Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nde Türk bilim insanı ve yüksek jeofizik mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan tarafından “Deprem Neden Yıkıyor?” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Prof. Dr. Ercan, büyük deprem olan bölgelerde aynı büyüklükte depremlerin olabileceğini vurgulayarak, 2035 ile 2045 yılları arasında Erzincan’da büyük bir deprem olabileceğini ifade etti.
26.11.2023 Gündem
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Caparov ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 10'uncu Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Kazakistan’ın başkenti Astana’da Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile görüştü.
2.11.2023 Gündem
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek
Sünebeli Tüneli'nde ışık göründü! Seyahat süresi 15 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, son Başbakan ve eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’da Refahiye-Kuruçay-İliç Devlet Yolu üzerinde çalışmaları devam eden Sünebeli Tüneli’nde ‘Işık Görme’ törenine katıldı.
24.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sabancı çiftine ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde deniz kazası geçiren Sabancı çiftini hastanede ziyaret etti.
3.09.2023 Gündem
EMEKLİLERE CUMHURİYET İKRAMİYESİ 2023! Emekliye 5 bin TL ikramiye 29 Ekim'de mi verilecek, emekliye cumhuriyet ikramiyesi ne zaman verilecek?
EMEKLİLERE CUMHURİYET İKRAMİYESİ 2023! Emekliye 5 bin TL ikramiye 29 Ekim'de mi verilecek, emekliye cumhuriyet ikramiyesi ne zaman verilecek? Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme zamları belli oldu. Memurlara 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 15, ikinci altı ayı içinse yüzde 10 oldu. Yılsonuna kadar oluşacak enflasyon farkları da maaşlara eklenecek ve 2024 Ocak zammı ortaya çıkacak. Memur ve emeklilerine yapılacak zam oranları belli olur, sosyal medyada emeklilere cumhuriyet ikramiyesi verileceği iddiaları gündeme geldi. Söz konusu paylaşımların ardından “Emeklilere cumhuriyet ikramiyesi var mı, emeklilere 5 bin TL cumhuriyet bayramı ikramiyesi mi verilecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2023 Emekli
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
Ziya Cemal Kadıoğlu Yeni Hava Kuvveti Komutanı oldu | Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu…
Ziya Cemal Kadıoğlu Yeni Hava Kuvveti Komutanı oldu | Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu… Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvvet Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu atandı. Peki, Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hava Kuvveti Komutanı Ziya Cemal Kadıoğlu…
3.08.2023 Gündem
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı?
Hande Fırat 15 Temmuz gecesine damga vuran tarihi görüşmeyi anlattı! CNN Türk'teki o facetime görüşmesi nasıl yapıldı? 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi gecesi yaşanan tarihi yayının perde arkasını gazeteci Hande Fırat, CNN Türk ekranlarında anlattı.
15.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay mesajı: Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kızılay mesajı: Siyasi çıkar hesabıyla yıpratılmaması gerekiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılay' 85 milyonun sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, "Siyasi çıkar hesabıyla Kızılay'ın yıpratılmaması gerekiyor" dedi.
9.07.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım anjiyo oldu
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım anjiyo oldu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo oldu. Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
9.07.2023 Gündem
AK Parti'de yeni görevlendirmeler
AK Parti'de yeni görevlendirmeler AK Parti'de Efkan Ala Genel Başkanvekili, Zafer Sırakaya Dış İlişkiler Başkanı, Mehmet Ali Zengin ise İnsan Hakları Başkanı oldu.
19.06.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum
Binali Yıldırım'dan seçim sonuçlarıyla ilgili ilk yorum AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunarak, “Kemal Bey, yüze vurur ifadesi, yine ka-zan-dık bir tanesi nokta” dedi.
28.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan kabinden geç çıkan eşine "karar veremedin mi" esprisi
Binali Yıldırım'dan kabinden geç çıkan eşine "karar veremedin mi" esprisi AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Cumhurbaşkanlığı seçimi 2'nci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı.
28.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım: AK Parti'nin her zaman işi hizmet olmuştur
Binali Yıldırım: AK Parti'nin her zaman işi hizmet olmuştur AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Esenyurt'ta partililerle bir araya geldi. Yıldırım, "bu ülkede milletin dertleriyle dertli olmazsanız hiçbir şey yapamazsınız. AK Parti'nin her zaman işi hizmet olmuştur, gücü millet olmuştur. Biz asla ama asla hizmette siyaseti kullanmadık. Bize az oy verdin, çok oy verdin, çok oy verene hizmet yapalım az oy verene hizmet yapmayalım gibi bir anlayışımızda, siyasetimizde de inancımıza da yoktur" dedi.
26.05.2023 Gündem
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli
Sinan Oğan CNN Türk'te: Türkiye'de linç kültürü bitmeli Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayan Sinan Oğan, CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı. Oğan, "Hakaret eden herkese dava açacağım, eleştirenlere değil. Bu linç kültürüyle hesaplaşacağım ben. Linç kültürünün demokrasiye bir tehdit olduğunu düşünüyorum" dedi Oğan, "Benim Kılıçdaroğlu'ndan talebim olsaydı Kılıçdaroğlu hepsini yapmaya hazırdı. Makam, mevki talep etmedim" diye konuştu. Oğan, Erdoğan'ı destekleme kararıyla ilgili de "Bir pazarlık asla olmadı. Biz ortaya birtakım ilkeler koyduk. Ortada pazarlık değil, ilkeler var" ifadelerini kullandı.
26.05.2023 Gündem
Binali Yıldırım'dan CNN TÜRK'te 'Sinan Oğan' açıklaması: Aramızda uçurum yok
Binali Yıldırım'dan CNN TÜRK'te 'Sinan Oğan' açıklaması: Aramızda uçurum yok AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, CNN TÜRK kanalında Gece Görüşü programında açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım Sinan Oğan ile görüşmesine dair 'Sinan Bey'in söyledikleri ile bizim söylediklerimiz arasında uçurum yok. Anlaşamayacağımız bir şey yok.' dedi.
18.05.2023 Gündem
İstanbul’da Erdoğan yükseldi! İşte en yüksek oyun çıktığı ilçe
İstanbul’da Erdoğan yükseldi! İşte en yüksek oyun çıktığı ilçe Cumhurbaşkanlığı seçimi İstanbul’da başa baş gitti. İstanbul genelinde yüzde 46.69 oy alan Erdoğan, oy sayısını artırdı.
16.05.2023 Gündem
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da kullandı
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım oyunu Tuzla'da kullandı AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı.
14.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Binali Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki binali yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.