Bigadiç

Bigadiç

Son dakika Bigadiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bigadiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bigadiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bigadiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bigadiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 133 bigadiç haberi bulunmuştur. Tüm bigadiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem! Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği bilgiye göre saat 08.33'te Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
22.11.2023 Gündem
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Balıkesir'de 4,2 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 4,2 büyüklüğünde deprem Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
26.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı: Kayıplar telafi edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı: Kayıplar telafi edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, refah düzeyinde yaşanan kayıpları en iyi kendilerinin bildiğini, bunu telafi edecek tedbirleri aldıklarını belirterek, “ Ülkemizin ve milletimizin hiçbir meselesinde olmadığı gibi hayat pahalılığı hususunda gözümüzü gerçeklere kapatmadık, kapatmayız. İnşallah yılbaşında tüm kesimlerin durumlarını tekrar düzenleyip refah kayıplarını biraz daha telafi edecek adımları atacağız” dedi. Erdoğan, faizin her ay inmeye devam edeceğini, yatırımcıyı faize ezdirmeyeceklerini ifade etti.
8.10.2022 Siyaset
İstanbul'da beklenen yağış başladı
İstanbul'da beklenen yağış başladı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün çok sayıda ilde kuvvetli sağanak yağış ve dolu uyarısının ardından beklenen yağış İstanbul'da etkisini göstermeye başladı.
24.08.2022 Gündem
Balıkesir'de sünnet düğünü kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı
Balıkesir'de sünnet düğünü kana bulandı: 3 ölü, 5 yaralı Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Güvemçetmi mahallesinde gerçekleşen sünnet düğününde, aralarında husumet bulunan 2 aile üyelerinin karıştığı silahlı kavgada, 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
16.07.2022 Yaşam
Büyük rezerv! Bir ilin başına talih kuşu kondu
Büyük rezerv! Bir ilin başına talih kuşu kondu Büyük rezerv var. Bir ili ihya edecek! Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak. AK Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile yaptıkları görüşmeler sonrası Bigadiç’e Lityum Üretim Tesisi açılacağı müjdesini verdi.
27.05.2022 Ekonomi
Balıkesir'de orman yangını
Balıkesir'de orman yangını Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde karaçam ormanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı.
3.04.2022 Gündem
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, günlük ortalama 50 bin adet üretilecek olan 300 gramlık Kare Ramazan pidesinin fiyatını 2,5 lira olarak belirledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Balıkesir merkezi ve 12 ilçesinde de ulaşabileceği" belirtildi.
24.03.2022 Ekonomi
Canavarlar yüzyıllardır aramızda yaşıyor! Tek tek anlattı
Canavarlar yüzyıllardır aramızda yaşıyor! Tek tek anlattı Türklerin İslamiyet’i kabul etmeden ve İslamiyet’i kabul ettikten sonraki süreçte tabiatüstü varlıklara karşı bakış açısı oldukça çarpıcı. İşte hayatımızın her alanında varlıklarını farkında olmadan kabul ettiğimiz, toplumsal hafızamızın derinliklerinde yatan o 'korkunç' canavarlar...
11.12.2021 Yaşam
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem AFAD'dan alınan bilgiye göre Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.11.2021 Gündem
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak, okul öncesi eğitime erişimi artırmaya çalışıyoruz. Anaokullarını mümkün olduğu kadar şehirlerin farklı bölgelerine kurarak vatandaşların çocuklarını özel eğitim öğrencisiyse özel eğitim anaokuluna, değilse normal anaokuluna göndermeleriyle ilgili imkanlarımızı artırmaya çalışıyoruz." dedi.
8.10.2021 Eğitim
Belgin Uygur kimdir? AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Belgin Uygur hakkında merak edilenler…
Belgin Uygur kimdir? AK Parti MKYK üyeliğine seçilen Belgin Uygur hakkında merak edilenler… AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’yle MKYK listesi belli oldu. AK Parti MKYK Listede 75 isim yer aldı. AK Parti MKYK listesinde yer alan isimlerden biri de AK Parti üyelerinden Belgin Uygur oldu. Belgin Uygur kimdir, kaç yaşında ve nereli? AK Parti MKYK üyesi Belgin Uygur hakkında merak edilenler…
24.03.2021 Gündem
Çok riskli Balıkesir'in 3 mahallesinde tek bir vaka görülmedi
Çok riskli Balıkesir'in 3 mahallesinde tek bir vaka görülmedi Son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı risk haritasında çok riskli iller arasında 'kırmızı' renkle yer alan Balıkesir'in 3 mahallesinde pandemi sürecinde tek bir vaka görülmedi. Mahalle sakinleri, maske-mesafe ve tedbir kurallarına uyup, gerekli önlemleri tam aldıklarını söylediler.
13.03.2021 Gündem
Balıkesir - Savaştepe karayolu 'kar' nedeniyle ulaşıma kapandı
Balıkesir - Savaştepe karayolu 'kar' nedeniyle ulaşıma kapandı Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde öğle saatlerinde başlayarak etkisini artıran kar yağışıyla Balıkesir- Savaştepe karayolu trafiğe kapandı.
16.01.2021 Yaşam
Türkiye için enerji yılı
Türkiye için enerji yılı Salgının küresel ekonomiye damga vurduğu 2020’de Türkiye ekonomisinde önemli gelişmeler oldu. Karadeniz’deki gaz keşfi bunların başında gelirken TOGG iş dünyasına moral verdi.
1.01.2021 Ekonomi
Bakan duyurdu! Türkiye üretecek dünyada ilk olacak...
Bakan duyurdu! Türkiye üretecek dünyada ilk olacak... Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yüzde yüz yerli Ar-Ge ile rafine bor üretimi esnasında ortaya çıkan sıvı atıklardan lityum üreteceğiz. Bu yöntemle lityum üretimi Eti Maden'e özgü ve dünyada bir ilk." dedi.
26.12.2020 Ekonomi
Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli mesajlar
Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi törenle açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli mesajlar Türkiye'nin ilk lityum üretim tesisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın video konferansla katıldığı törenle açıldı.Erdoğan, "Maden Tetkik Kurumu bizim dönemimizde 70 yılda yapılan sondajın iki buçuk katı iş ortaya çıkarıldı. 2.5 yılda 4.4 milyon metre sondaj gerçekleştirilerek tarihi rekor kırıldı. Özellikle bilhassa ülkemizin en stratejik yer altı kaynaklarından bor madenine önem veriyoruz." dedi.
26.12.2020 Siyaset
Yıldırım çarpan annesini kurtardı! 'Annemden yanık kokusu geliyordu'
Yıldırım çarpan annesini kurtardı! 'Annemden yanık kokusu geliyordu' Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde tarlada biber toplarken üzerlerine yıldırım düşen 12 kadından 3'ü yaşamını yitirdi, 9'u yaralandı. Olaydan yaralı kurtulan Suzan Avcıoğlu ile kendisine ilk müdahaleyi yapıp hayatta kalmasını sağlayan kızı Gamze Öke, o anları DHA'ya anlattı. Gamze Öke, müdahale ettiği sırada annesinden yanık kokusu geldiğini söyledi.
6.11.2020 Gündem
Balıkesir'de 4 kadına yıldırım çarptı! 3'ü hayatını kaybetti...
Balıkesir'de 4 kadına yıldırım çarptı! 3'ü hayatını kaybetti... Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde biber toplarken yağan yağmurdan korunmak için sığındıkları ağaca yıldırım isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 4 kadından 3'ü tedavi gördükleri hastanede yaşamını yitirdi. Biri ise taburcu edildi.
5.11.2020 Gündem
Balıkesir'de yıldırım düştü! Çok sayıda yaralı var
Balıkesir'de yıldırım düştü! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, tarlada çalışan 4 kadın yıldırım düşmesi sonucu yaralandı.
30.10.2020 Yaşam
Vakalar artınca harekete geçtiler! Giriş çıkışlar kapatıldı
Vakalar artınca harekete geçtiler! Giriş çıkışlar kapatıldı Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde bir mahalle, Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Ahmetler köyü, Tunceli’de Altınyüzük köyü, Kars’ta Ağadeve köyü ve Kütahya’nın Emet ilçesinde 2 apartman yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantinaya alındı.
25.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bigadiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bigadiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.