Bıçaklı Kavga

Bıçaklı Kavga

Son dakika bıçaklı kavga haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bıçaklı kavga ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bıçaklı kavga haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bıçaklı Kavga

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bıçaklı kavga gelişmeleri de dahil olmak üzere 484 bıçaklı kavga haberi bulunmuştur. Tüm bıçaklı kavga haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var
Metro istasyonunda bıçaklı kavga! Ölü ve yaralı var İzmir'in Bornova ilçesinde, iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, 2 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Önce kavgada sonra hastanede bıçaklandı
Önce kavgada sonra hastanede bıçaklandı İzmir’in Konak ilçesinde, sokakta kavgada bıçaklanan A.Ö. (29), kaldırıldığı hastanede tedavi gördüğü sırada yine aynı kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. A.Ö.’nün hayati tehlikesi bulunmazken, polis olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
27.12.2023 Gündem
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Aynı evdeki yabancı uyruklular arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Bursa'da aynı evde kalan Suriyeliler arasında çıkan kavgada İbrahim Halil Barho (23) bıçaklanarak öldürüldü, 2 kişi de yaralandı. Kaçan 5 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
21.11.2023 Gündem
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı: 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı Maltepe'de trafikte yol verme kavgasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caddenin savaş alanına döndüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.09.2023 Yaşam
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı
İstanbul'da motokurye dehşeti! Görüntüler ortaya çıktı Maltepe'de trafikte yol verme kavgasında silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Caddenin savaş alanına döndüğü olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
16.09.2023 Haber
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı
Beyoğlu'nda kavga: Ara sokakta yakalayıp defalarca bıçakladı Beyoğlu’nda gece kulübünde çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçakla kovaladığı kişiyi ara sokakta yakalayıp defalarca bıçaklayan saldırgan polis ekipleri tarafından yakalandı.
29.06.2023 Gündem
Esenyurt'ta kız kaçırma kavgası: 1'i ağır 4 yaralı
Esenyurt'ta kız kaçırma kavgası: 1'i ağır 4 yaralı Esenyurt'ta iddiaya göre kız kaçırma meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında sabah saatlerinde silahlı ve bıçaklı kavga çıktı. 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kavga çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
3.06.2023 Yaşam
Yasak aşk cinayeti! Hülya’nın ifadesi ortaya çıktı
Yasak aşk cinayeti! Hülya’nın ifadesi ortaya çıktı Şanlıurfa’da, eşinin kardeşi Ferdi B.'yi (41) tabancayla vurup başında bekleyen Hülya B. (33), tutuklandı. Hülya B.’nin ifadesi ortaya çıktı.
5.04.2023 Yaşam
Gaziosmanpaşa'da iki grup arasında silahlı bıçaklı kavga
Gaziosmanpaşa'da iki grup arasında silahlı bıçaklı kavga Gaziosmanpaşa'da iki grup, gündüz saatlerinde parkta sopa ve kemerlerle kavga etti. Gece saatlerinde yine bir araya gelen gruptakiler, silah ve bıçaklarla birbirilerine saldırdı.  O anlar kameralara yansıdı. 
2.04.2023 Yaşam
Güngören’de bıçaklı trafik kavgası kamerada
Güngören’de bıçaklı trafik kavgası kamerada Güngören’de iddiaya göre, trafikte bir sürücü ile motokurye arasında 'yol verme' nedeniyle kavga çıktı. Kuryenin arkadaşlarının da katıldığı kavgada darbedilen otomobil sürücüsü bıçaklandı. O anlar kameraya yansıdı.
19.01.2023 Vatan TV
Küçükçekmece’de akrabalar arasında bıçaklı, kız kaçırma kavgası
Küçükçekmece’de akrabalar arasında bıçaklı, kız kaçırma kavgası Küçükçekmece’de akraba olan iki grup arasında kız kaçırma meselesinden bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralanırken şüpheliler olay yerinden havaya ateş ederek kaçtı.
27.11.2022 Yaşam
Sahte pasaport ve kimlik operasyonu! Evden çıkanlar şoke etti
Sahte pasaport ve kimlik operasyonu! Evden çıkanlar şoke etti İstanbul’un Fatih ilçesinde sahte pasaport ve kimlik düzenleyen yabancı uyruklu 2 şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Adreste yapılan aramada çok sayıda sahte pasaport ve pasaport basımında kullanılan malzeme ile evraklar bulunurken, gözaltına alınan zanlıların karı-koca kılığında ev kiralayarak bu işi yaptıkları ortaya çıktı.
4.11.2022 Yaşam
Şanlıurfa'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
Şanlıurfa'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Şanlıurfa'da, husumetli iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Cebrail Eğrik (27) hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.
4.11.2022 Yaşam
Yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü
Yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü Çekmeköy'de otomobil ve motosiklet sürücüleri arasında, yol verme nedeniyle başlayan tartışma , bıçaklı yaralamayla kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü Erkan E., motosikletteki Rüstem Yıldırım'ı bacağından yaraladı.
12.09.2022 Yaşam
Polis memuru silahını temizlerken kendini vurdu
Polis memuru silahını temizlerken kendini vurdu Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru silahını temizlerken kendini vurdu.
2.09.2022 Yaşam
İki kardeş arasında bıçaklı kavga! Görenler telefona sarıldı
İki kardeş arasında bıçaklı kavga! Görenler telefona sarıldı Isparta’nın Davraz Mahallesi’nde iki kardeş arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Bıçaklı kavgada kardeşlerden biri bacağından yaralandı.
2.09.2022 Yaşam
Et dolu tırla esrar taşıyan 5 kişi tutuklandı
Et dolu tırla esrar taşıyan 5 kişi tutuklandı Mersin'de et bulunan bir tırla esrar taşıyan 5 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
2.09.2022 Yaşam
Avcılar’da bıçaklı kavga
Avcılar’da bıçaklı kavga Avcılar’da yabancı uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada iki kişi yaralandı.
2.09.2022 Yaşam
İki grup arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
İki grup arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Konya'nın Karapınar ilçesinde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi öldü, 1’i ağır, 2 kişi yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
Sakarya'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
Sakarya'da bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı Sakarya'da, Suriye uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada Ahmet El Abıd (30) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
7.07.2022 Yaşam
Hakkari'de bıçaklı kavga: 1 ölü
Hakkari'de bıçaklı kavga: 1 ölü Hakkari'de meydana gelen bıçaklı kavgada 1 genç öldürüldü.
21.06.2022 Yaşam
Eğlence mekanında bıçaklı kavga! 3 kişiyi yaraladı
Eğlence mekanında bıçaklı kavga! 3 kişiyi yaraladı Edirne’nin Keşan ilçesinde, eğlence mekanında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişiyi bıçaklayarak yaralayan ve arbedede kendisi de yaralanan Mahmut Gülgen (32), tedavisinin ardından tutuklandı.
13.06.2022 Yaşam
Sefo konserinde bıçaklı kavga! 4 kişi yaralandı
Sefo konserinde bıçaklı kavga! 4 kişi yaralandı Ordu'da, şarkıcı Sefo'nun sahne aldığı 'Gençlik Konseri'nde çıkan 2 kavgada bıçaklanan 4 kişi yaralandı. Sahneden kavgaları sona erdirmeye çalışan Sefo da "Lütfen sakince burada eğlenelim, evlerimize dönelim" çağrısında bulundu.
10.06.2022 Yaşam
Korku dolu anlar... Döner bıçağıyla arkadaşını kovaladı
Korku dolu anlar... Döner bıçağıyla arkadaşını kovaladı Gaziosmanpaşa'da tartışmaya giren genç, elindeki döner bıçağı ile sokakta arkadaşını kovaladı. Otomobillerin arasında kovaladığı arkadaşına ve çevreden müdahale edenlere korku dolu dakikalar yaşattı. Gaziosmanpaşa'daki bu kavganın yanı sıra Sultangazi'de yaşanan 3 farklı kavga, cep telefonu kayıtlarına yansıdı.  
5.06.2022 Yaşam
Döner bıçağıyla arkadaşına korku dolu anlar yaşattı
Döner bıçağıyla arkadaşına korku dolu anlar yaşattı Gaziosmanpaşa'da tartışmaya giren genç, elindeki döner bıçağı ile sokakta arkadaşını kovaladı. Otomobillerin arasında kovaladığı arkadaşına ve çevreden müdahale edenlere korku dolu dakikalar yaşattı. Gaziosmanpaşa'daki bu kavganın yanı sıra Sultangazi'de yaşanan 3 farklı kavga, cep telefonu kayıtlarına yansıdı.
5.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bıçaklı Kavga ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bıçaklı kavga haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.