Beşik

Beşik

Son dakika beşik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşik gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 beşik haberi bulunmuştur. Tüm beşik haberleri aşağıda listelenmiştir.
ŞOK 22-27 Şubat 2024 aktüel katalogda şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyaları indirimli yer aldı!
ŞOK 22-27 Şubat 2024 aktüel katalogda şarjlı süpürge, hava temizleyici ve bebek eşyaları indirimli yer aldı! ŞOK 22-27 Şubat aktüel katalog yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği indirimli ürünler katalogunda şarjlı süpürge, bebek kamerası, ısıtıcı, ve hava temizleme cihazı yer aldı. V11 dikey şarjlı süpürge 21.899 TL, ahşap beşik 2.499 TL, ahşap ana kucağı 969 TL, hava temizleme cihazı 5.999 TL, bebek mama hazırlayıcı 1.379 TL, anne yanı bebek yatağı 259 TL'den ’den raflarda olacak. İşte 22-27 Şubat ŞOK aktüel güncel katalog ve indirimli ürünler listesi...
21.02.2024 Ekonomi
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir?
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir? Cumhuriyet döneminde birçok akım başlamış olmakla birlikte bu akımlar arasında tiyatro da yer almaktadır. Cumhuriyet dönemi tiyatro eserlerinde, Kurtuluş Savaşı'nın etkileri görülmektedir. Dönem halkının özelliklerinin yanı sıra Anadolu Bölgesi'ne ağırlık verilmektedir. Cumhuriyet dönemi 1923 ile 1940 tarihleri arasını kapsamaktadır. Ancak 1940 yılından sonra da tiyatro eserlerinde Cumhuriyet dönemi etkileri devam etmektedir.
24.01.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023…
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023… Soğuk espri severler, can sıkmak için güncel soğuk esprileri araştırıyor. Espri, günlük hayatta insanlar arasında bir eğlence aracı olarak sıkça kullanılır. Arkadaş veya aile ortamlarında atmosferi hafifletmek, gülme ve neşe sağlamak amacıyla paylaşılan espiriler komik, absürt veya beklenmedik bir şekilde sunulup, insanları güldürmeyi amaçlar. Espri yapma ve espri anlama becerisi insanların mizah anlayışlarına, kişiliklerine ve yaş gruplarına göre değişse de soğuk espri herkesi kucaklar, aynı zamanda can sıkarken yüzde tebessüm ettirir. Biz de yazımızda sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler derledik. İşte buzdan soğuk espriler 2023…
6.07.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Nebe Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Nebe Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Nebe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Nebe Suresi Kuran- ı Kerimde yetmiş sekizinci sure olarak yer almaktadır. İniş sırasına göre bakıldığında ise 80. Sırada yer almaktadır. Nebe kelimesinin anlamı haber vermektir. Mekke’de nazil olan surelerden biridir ve kırk ayetten oluşur. Nebe Suresi aynı zamanda Mu’sırat, Tesaül ve Amme isimleriyle de anılır.
9.05.2023 Sureler
Hatay'da 6.4 büyüklüğünde deprem! 5 ülkede hissedildi
Hatay'da 6.4 büyüklüğünde deprem! 5 ülkede hissedildi Hatay'da 3 dakika arayla Riçhter ölçeğine göre 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremler meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 15 gündür beşik gibi sallanan bölgede son depremler 5 ülkede daha hissedildi.
20.02.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar Beyoğlu'nda, tekel bayiinde sahte çeyrek altınla alışveriş yapan 2 kişi, 100 lira da bahşiş bırakıp, 700 lira para üstü aldıktan sonra kayıplara karıştı. Kasadaki kadını, hafta sonu kuyumcuların kapalı olması nedeniyle altını bozduramadıkları yalanıyla kandıran dolandırıcıların alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
19.02.2023 Yaşam
Deprem anı marketin güvenlik kamerasına böyle yansıdı
Deprem anı marketin güvenlik kamerasına böyle yansıdı ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremde yer beşik gibi sallandı: O anlar kamerada. Depremin 10 saniye öncesinde kedinin tepkisi güvenlik kameralarına yansıdı.
19.02.2023 Vatan TV
'Asrın felaketi'nden ürküten görüntü! 1 tonluk raf beşik gibi
'Asrın felaketi'nden ürküten görüntü! 1 tonluk raf beşik gibi Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da bir marketin yaklaşık 1 tonluk rafın beşik gibi sallandığı an güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin 10 saniye öncesinde kedinin tepkisi güvenlik kameralarına yansıdı.
19.02.2023 Gündem
Depremde yüzme havuzu beşik gibi sallandı, sular taştı! O anlar kamerada
Depremde yüzme havuzu beşik gibi sallandı, sular taştı! O anlar kamerada Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Gaziantep’te sarsıntının şiddeti, belediyenin yüzme havuzunun güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Depremde, beşik gibi sallanan havuzdaki suyun dışarı taştığı görüldü.
15.02.2023 Gündem
Depremde yüzme havuzu beşik gibi sallandı, sular taştı!
Depremde yüzme havuzu beşik gibi sallandı, sular taştı! Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Gaziantep’te sarsıntının şiddeti, belediyenin yüzme havuzunun güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Depremde, beşik gibi sallanan havuzdaki suyun dışarı taştığı görüldü.
15.02.2023 Haber
Deprem anı kamerada: Araçlar beşik gibi sallandı
Deprem anı kamerada: Araçlar beşik gibi sallandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremde park halinde bulunan araçların beşik gibi gibi sallanması dikkat çekti.
10.02.2023 Haber
Deprem anı kamerada: Araçlar beşik gibi sallandı
Deprem anı kamerada: Araçlar beşik gibi sallandı Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremde park halinde bulunan araçların beşik gibi gibi sallanması dikkat çekti.
10.02.2023 Yaşam
İstanbul’da lodos etkili oldu, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti
İstanbul’da lodos etkili oldu, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti İstanbul'un Sarıyer ilçesinde etkili olan lodos nedeniyle vatandaşlar sahilde yürümekte güçlük çekti.
18.01.2023 Gündem
İstanbul’da lodos etkili oldu, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti
İstanbul’da lodos etkili oldu, vatandaşlar yürümekte güçlük çekti İstanbul'un Sarıyer ilçesinde etkili olan lodos nedeniyle vatandaşlar sahilde yürümekte güçlük çekti.
18.01.2023 Yaşam
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Hayal Sirer vefat etti
Yeşilçam'ın emektar oyuncusu Hayal Sirer vefat etti Yeşilçam’ın usta oyuncularından Hayal Sirer, 77 yaşında Antalya’da hayatını kaybetti.
11.12.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'te Türkan hayatının hatasını yaptı!
Üç Kız Kardeş'te Türkan hayatının hatasını yaptı! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine'nin otele gelmesi seyircilerin aklını oldukça karıştırmıştı. Yüzleşmek için Mine'yi çağıran Türkan ise hayatının yanlışını yaptı. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili detaylar...
2.11.2022 Magazin
Korkutan 'büyük' deprem uyarısı! Her an 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem olabilir, alarm verildi, birçok ilde...
Korkutan 'büyük' deprem uyarısı! Her an 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem olabilir, alarm verildi, birçok ilde... Deprem ile ilgili son dakika açıklaması geldi. O ilimiz beşik gibi sallanıyor. Son bir hafta 38 deprem meydana geldi. Her an 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem olabilir. Uzman isimden kritik uyarı geldi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Deprem Araştırma ve Risk Yönetim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Alican Kop, kentte son bir haftada en büyüğü 4.4 büyüklüğünde olan 38 deprem meydana geldiğini söyledi. Kentin Doğu Anadolu Fay Hattı'nın, Gölbaşı-Türkoğlu segmentinde yer aldığını, bu segmentte 509 yıldır büyük bir deprem yaşanmadığını belirtti. Peki Deprem olacak mı? Deprem kaç büyüklüğünde olacak? Depremler hangi illerde, ne zaman olur? soruları merak ediliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022 Gündem
Aydın'da ilginç durum! Operasyonda 'suçlular' değil 'başıboş keçiler' yakalandı
Aydın'da ilginç durum! Operasyonda 'suçlular' değil 'başıboş keçiler' yakalandı Aydın'ın Söke ilçesinde son dönemde başıboş gezen keçilerle ilgili vatandaşlardan gelen şikayetlerin artması üzerine ekipler tarafından yaklaşık 80 keçi yakalanarak koruma altına alındı.
20.06.2022 Yaşam
Van beşik gibi sallanıyor! Korkutan bir deprem daha meydana geldi
Van beşik gibi sallanıyor! Korkutan bir deprem daha meydana geldi Son dakika haberine göre; Van'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.
20.06.2022 Gündem
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü...
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü... 8 kişilik aileden korkunç plan. Yıllar geçse de Türkiye hâlâ töre cinayetlerine kurban vermeye devam ediyor. Kırşehir’de evden kaçan kızlarını ve evlendiği genci işkence ederek öldüren aynı aileden 8 kişiye dava açıldı. Zanlıların ‘töre yüzünden tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
13.06.2022 Gündem
Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir?
Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir? Hıdırellez, baharın gelişinin karşılanması amacıyla Türklerin hakim olduğu coğraflarda kutlanan bahar bayramıdır. Kıştan bahara geçisin simgesel olarak kutlandığı Hıdırellez bir takım geleneklerin de yaşatıldığı mevsimsel bayramlardan biridir. Hıdırellez’de dilekler dilenir ve bir dizi ritüel gerçekleştirilir. Bereket ile ilişkilendirilen bu ritüeller genellikle kötülükler ve hastalıklardan korunma amaçlı da yapılabilmektedir. Pek çok kişi Hıdırellez’ın yaklaştığı şu günlerde tarihini ve ritüellerini araştırıyor. Peki, Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir? Hıdırellez duası var mı? Hıdırellez nasıl kutlanır? Hıdırellez Ahırkapı Şenlikleri 2022 olacak mı? İşte detaylar…
3.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beşik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.