Basın Ekspres

Basın Ekspres

Son dakika Basın Ekspres haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Basın Ekspres ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Basın Ekspres haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Basın Ekspres

haberleri sayfasında son dakika yaşanan basın ekspres gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 basın ekspres haberi bulunmuştur. Tüm basın ekspres haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi!  6 polis yaralandı
Polisleri taşıyan servis mibiüsü devrildi! 6 polis yaralandı Bahçelievler Basın Ekspres yolunda polisleri taşıyan servis minibüsü devrildi, 6 polis yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye götürülürken devrilen minibüs bulunduğu yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.
7.04.2024 Gündem
Kaza yaptıktan sonra aracından inen sürücüye minibüs çarptı!
Kaza yaptıktan sonra aracından inen sürücüye minibüs çarptı! Küçükçekmece Basın Ekspres yolunda gece saatlerinde yaşanan maddi hasarlı kaza, hemen sonrasında başka bir kazaya neden oldu. Otomobilinden inen sürücüye o sırada yoldan geçen minibüs çarptı.
18.08.2023 Yaşam
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları!  Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı
İstanbul trafiğinde ölüme davetiye anları! Dakikalarca bu şekilde yolculuk yaptı İstanbul trafiğinde yaşanan ilginç görüntüler amatör kameralara yansıdı. Kimi seyir halindeki aracın açık olan kapısından ayağını dışarı çıkararak, kimi ise kafasındaki kuş ile yolculuk yaptı. Trafiğin işlek olduğu yolda ilerleyen elektrikli skuter sürücüsü de tehlikeye aldırış etmedi.
29.04.2023 Yaşam
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı
İstanbul'da E-5 güzergâhındaki riskler öne çıktı İstanbul’da olası depremde ulaşımı sağlayacak E-5’e paralel uzanan binaların depremde yola yıkılarak kapatmasının önüne geçmek için çalışma başlatıldı.
17.04.2023 Gündem
İstanbul’da sağanak yağış: Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi
İstanbul’da sağanak yağış: Yollar göle döndü, trafik durma noktasına geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oldu. Yağış nedeniyle Küçükçekmece ve Karaköy'de bazı yollar göle dönerken Basın Ekspres yolunda ise trafik yüzde 85’lere çıkarak adeta durma noktasına geldi.
12.04.2023 Gündem
Basın Ekspres'te oluşan trafik sürücüleri canından bezdirdi! Çözüm bekliyorlar
Basın Ekspres'te oluşan trafik sürücüleri canından bezdirdi! Çözüm bekliyorlar Basın Ekspres yolu ve Tem Edirne bağlantısında oluşan trafik sürücüleri isyan ettirdi. Özellikle iş çıkış saatlerinde uzun süre trafikte kalan sürücüler, yetkililerden sorunun çözümü için yardım istedi. Oluşan trafik dron ile havadan da görüntülendi.
22.03.2023 Gündem
İstanbul'da tarih aynı manzara farklı
İstanbul'da tarih aynı manzara farklı İstanbul’u geçen yıl aynı dönemde etkisi altına alan kar yağışı, bu sene yaşanmadı. 24 Ocak 2022'de kenti esir alan kar manzaraları, 24 Ocak 2023'te görülmedi. Geçen yıl karın esareti altında kalan vatandaşlar yine aynı şeyleri yaşamaktan korktuklarını dile getirirken, kimi de kuraklık korkusundan karın yağmasını beklediğini söyledi.
24.01.2023 Gündem
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı
Bahçelievler'de zincirleme kaza: 3 otomobile çarptıktan sonra polis aracının üzerine çıktı Bahçelievler'de makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil sürücüsü, 3 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil park halindeki polis aracının üzerine çıktı. Kazada 3 kişi yaralandı.
29.12.2022 Yaşam
Kiralarda '1 yıl peşin ödeme' dönemi! Tüm piyasaya yayıldı
Kiralarda '1 yıl peşin ödeme' dönemi! Tüm piyasaya yayıldı Kiralardaki fahiş artışın önüne geçilebilmesi için yüzde 25 artış sınırı getirildi. Ancak ev sahipleri mevcut kiracılarını çıkarıp mülklerini daha yüksek bedelle kiraya vermeyi tercih etti. Evini yüksekten kiraya veren ev sahipleri kira ödemelerinde sorun yaşamaya başladı. Kendilerini güvence altına almak isteyen mülk sahipleri düzenli ödenmez endişesiyle kirayı yıllık istemeye başladı. Geçmişte yabancıya yönelik bu talebin artık tüm piyasaya yayıldığını belirten emlakçılar, “Mülk sahibi fiyatların ne kadar arttığını biliyor, kirayı tahsil edememekten çekiniyor. ‘Yerli yabancı fark etmez yıllık ödeme almadan evi vermem’ diyorlar. Zaten bütçesine uygun ev bulamayan vatandaş bu şartı duyunca mecburen geri dönüyor. Genelde yabancılar kiralıyor” dedi.
7.08.2022 Ekonomi
Basın Ekspres'te yağmur! Aniden bastırdı
Basın Ekspres'te yağmur! Aniden bastırdı İstanbul'da yağmur etkili oluyor. Yağış Basın Ekspres Yolunda da kendisini gösterdi.
12.06.2022 Gündem
İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı! 'Toplu ulaşım kullanın'
İstanbul Valiliği'nden flaş uyarı! 'Toplu ulaşım kullanın' İstanbul Valiliği, bugün saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Temel Atma Töreni nedeniyle oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşları uyardı. Valilik ayrıca birçok ilçedeki kültür-sanat etkinliklerinden dolayı vatandaşlara alternatif güzergahları ve toplu ulaşım araçlarını kullanmaları önerisinde bulunuldu.
29.05.2022 Gündem
İstanbul Valiliği'nden trafik yoğunluğu uyarısı
İstanbul Valiliği'nden trafik yoğunluğu uyarısı İstanbul Valiliği, yarın saat 16.00’da Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Temel Atma Töreni nedeniyle oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı vatandaşları uyardı.
28.05.2022 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda kar
İstanbul Havalimanı'nda kar İstanbul Havalimanı'nda kar yağışı etkili oldu. Planlı seferler sorunsuz şekilde yapıldı.
18.03.2022 Gündem
Basın Ekspres Yolu'nda kar etkisini göstermeye başladı
Basın Ekspres Yolu'nda kar etkisini göstermeye başladı İstanbul'da beklenen kar yağışı Basın Ekspres Yolu'nda da etkisini göstermeye başladı.
18.03.2022 Gündem
İstanbul’da kar yağışı ne zaman bitecek, daha ne kadar sürecek? 2022 Mart ayı kar yağışında son durum!
İstanbul’da kar yağışı ne zaman bitecek, daha ne kadar sürecek? 2022 Mart ayı kar yağışında son durum! İstanbul'da etkili olan kar yağışı özellikle Avrupa Yakası'nda TEM, Basın Ekspres, Mahmutbey Gişeleri ve E-5 üzerinde yoğunlaştı. Beşiktaş'tan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne giden bağlantı yolunda araçlar kar nedeniyle yolda kalırken, Alibeyköy Cep Otogarı'nda otobüs çıkışları durduruldu. Peki, İstanbul’da kar yağışı ne zaman bitecek, daha ne kadar sürecek? 2022 Mart ayı kar yağışında son durum…
13.03.2022 Yaşam
Bağcılar'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza!
Bağcılar'da 4 aracın karıştığı zincirleme kaza! Bağcılar Basın Ekspres yolunda 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada bir sürücü yaralandı.
15.02.2022 Yaşam
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı
İstanbul'da yollara bırakılan araçlar çekiliyor! Vali Yerlikaya uyarmıştı İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından sahiplerinin almadığı, yollarda bırakılan araçlar çekilmeye başlandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Hadımköy ve Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon ve TIR'ların araç sürücülerine çağrıda bulunmuş, acilen bölgeden araçların çekilmesi gerektiğini belirtmişti. Yerlikaya, 'Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir' demişti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de buzlanmaya dikkat çekerek uyardı. İşte detaylar...
26.01.2022 Gündem
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı! Radarda göründü, yarına kadar...
Meteoroloji'den İstanbul için son dakika uyarısı! Radarda göründü, yarına kadar... Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu. İstanbul için yağış uyarısı yapıldı. Radar görüntüsü yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Marmara Bölgesi için sağanak yağış uyarısında bulundu. Uyarının ardından İstanbul'da beklenen yağmur, etkisini göstermeye başladı. Marmara Bölgesi yağışları yarın da devam edecek. Yağışlı hava nedeniyle mesai bitiminde kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 78’e çıktı. Öte yandan uyarılarının ardından Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da da sağanak yağış etkili oluyor.
7.12.2021 Gündem
Küçükçekmece'de korkutan anlar! İş yeri alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan anlar! İş yeri alev alev yandı Küçükçekmece Basın Ekspres yan yolda bulunan sandalye mağazasının dış cephesi alev alev yandı. Alevlerin yükseldiği yangın cep telefonu kamerasına yansıdı.
22.10.2021 Gündem
Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı
Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında yangın çıktı Küçükçekmece'de kağıt ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.
16.06.2021 Yaşam
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti!
Mustafa Cengiz'in Falcao açıklaması şok etti! GSTV'de açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, Falcao transferi hakkında 'Çok pişman oldum' dedi.
15.06.2021 Galatasaray
TEM Otoyolu'nda peş peşe kazalar: 3 yaralı
TEM Otoyolu'nda peş peşe kazalar: 3 yaralı TEM Otoyolu'nda gece saatlerinde peş peşe meydana gelen iki kazada 3 kişi yaralandı. İlk kaza Basın Ekspres yolu ayrımında bir otomobilin aynı yönde seyreden başka bir otomobile çarpmasıyla yaşandı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de savrulurken, araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı. Olay yerinde itfaiye ve polis ekipleri çalışma yaparken, kaza nedeniyle bekleyen bir TIR'a başka bir otomobil çarptı. Aynı yerde yaşanan ikinci kazada bir otomobil TIR'ın altına girerken, içinde bulunan 3 kişi kazayı yara almadan atlattı.
21.03.2021 Yaşam
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek?
Kar İstanbul'u ne zaman terk edecek? İstanbul'da etkili olan kar yağışı Anadolu Yakası'nın Karadeniz kıyısında ve İstanbul'un doğusunda görülmedi. Meteoroloji Mühendisleri Odası Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Şen yaptığı açıklamada, “Şehir içerisinde kar 5-10 santimetre tuttu. Deniz kenarlarında ise düşük kaldı. Deniz karaya göre daha sıcak olduğu için Marmara’da 10-11 derece, Karadeniz’de ise 9-10 derece; bu sıcaklıktan dolayı deniz kenarlarında olan yerler; mesela Riva, Şile gibi alçak yerlerde tutmadı ama tepelerinde tuttu" dedi. Şen ayrıca, kar yağışının çarşamba günü etkisini kaybedeceğini söyledi.
16.02.2021 Yaşam
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Yasak dinlemiyorlar
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Yasak dinlemiyorlar İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde emniyet şeridini kullanan çakarlı araçlar yine ortaya çıktı. Sürücüler, çakarlı araçların trafikte kendilerini sıkıştırdıklarını, aniden önlerine çıktıklarını belirterek, durumdan rahatsız olduklarını belirtti.
8.02.2021 Gündem
İstanbul'da kaza: 1 ölü 2 yaralı
İstanbul'da kaza: 1 ölü 2 yaralı İstanbul Küçükçekmece, Basın Ekspres yolunda asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle bölünen yolda otomobil ve taksinin kafa kafaya çarpıştı. Araçlar hurdaya dönerken, taksi şoförü hayatını kaybetti. Taksideki yolcu ve diğer otomobilin sürücüsü yaralandı.
27.06.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Basın Ekspres ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki basın ekspres haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.