Balıkçı

Balıkçı

Son dakika balıkçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balıkçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balıkçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balıkçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balıkçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.866 balıkçı haberi bulunmuştur. Tüm balıkçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunan unsurlarından Gökçeada'da Türk balıkçı teknesine saldırı
Yunan unsurlarından Gökçeada'da Türk balıkçı teknesine saldırıGökçeada açıklarında avlanan balıkçının teknesine Yunan unsurlarınca hasar verildi.
11.07.2024Vatan TV
Yunan botundan 'Kızıl Elma'ya müdahale! Tekne hasar aldı, yaralılar var
Yunan botundan 'Kızıl Elma'ya müdahale! Tekne hasar aldı, yaralılar varYunan unsurları, Çanakkale'nin Gökçeada açıklarında Zürafa Kayalıkları mevkisinde avlanan balıkçının teknesine çarparak hasar verdi.
11.07.2024Gündem
Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu!
Ege Denizi'nde 7 düzensiz göçmenin cansız bedeni bulundu!İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ege Denizi'ndeki Karaada üzerinde bir grup düzensiz göçmenin yakalandığını belirterek, "Ada üzerinden 18 ve bölgedeki balıkçı teknesinden 1 düzensiz göçmen olmak üzere toplam 19 düzensiz göçmen sağlık durumları iyi olarak kurtarılmış, maalesef 7 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştır" dedi.
9.07.2024Gündem
İstilacı balon balığını yakalayanlara ödül Her adedi için 10 lira ödeme gerçekleştirilecek.
İstilacı balon balığını yakalayanlara ödül Her adedi için 10 lira ödeme gerçekleştirilecek.Antalya'da bu yıl 16 bin 552 istilacı balon balığı avlayan 30 balıkçıya, 218 bin 470 lira ödeme yapılacak.
6.07.2024Gündem
Balıkçılar bayram sonrası satışların artmasını bekliyor
Balıkçılar bayram sonrası satışların artmasını bekliyorDüzce'de Kurban Bayramı sonrasında balık tezgahlarında Karadeniz'den çıkan barbun kilosu 350, mezgit 300 liradan alıcı buluyor. Balıkçılar ise Kurban Bayramı'nın bitmesiyle balık satışlarının artmasını bekliyor.
23.06.2024Ekonomi
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Büyükçekmece’de denizde bulunan kadın cesediyle ilgili yeni detay
Büyükçekmece’de denizde bulunan kadın cesediyle ilgili yeni detayBüyükçekmece'de balıkçılar denizde ceset görünce polise haber verdi. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Cesedin zincirle halıya bağlanıp ağırlıkla denize atıldığı ileri sürüldü.
7.06.2024Gündem
Adana'da balıkçılar 26 kiloluk lambuka yakaladı
Adana'da balıkçılar 26 kiloluk lambuka yakaladıAdana'nın Karataş ilçesinde balıkçıların oltasına 26 kilogramlık lambuka takıldı.
4.06.2024Adana
Hibe desteği aldı, hayatı değişti! Devletten karşılıksız 800 bin TL aldı, şimdi yurt dışından talep yağıyor
Hibe desteği aldı, hayatı değişti! Devletten karşılıksız 800 bin TL aldı, şimdi yurt dışından talep yağıyorErzurum'un İspir ilçesinde Mahmut Yaşar, Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) sağladığı 800 bin liralık hibe desteği ile Arkun Barajı'nda kurduğu tesiste ürettiği somonları ihraç ediyor.
21.04.2024Gündem
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı
Taksiciler Kadıköy'de toplandı, öldürülen meslektaşları için konvoy yaptıKadıköy'de taksiciler, müşterisi tarafından beş yerinden bıçaklanarak öldürülen meslektaşları Yaşar Yanıkyürek için konvoy yaptı.
17.04.2024Gündem
20 ton hamsiye el konuldu! Bakanlık duyurdu
20 ton hamsiye el konuldu! Bakanlık duyurduTrabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, balıkçılık sezonu içerisinde bin 193 denetim gerçekleştirilen kentte kurallara uymayan 17 balıkçıya toplam 439 bin 235 TL idari para cezası uygulandığını, yasal boy sınırı altında avlandığı tespit edilen 20 ton hamsi ile 80 kilogram istavrite el konulduğunu açıkladı.
16.04.2024Gündem
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandıDenizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024Ekonomi
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyorTarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024Ekonomi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildiBursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024Vatan TV
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildiBursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024Gündem
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemdeİstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024Gündem
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı!Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024Gündem
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu
Trabzon'da sahile ölü yunus vurduTrabzon'un Sürmene ilçesinde sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024Gündem
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldiler
Akdeniz'i istila etmişlerdi! Yerlisi haline geldilerKızıldeniz’den Akdeniz’e gelerek körfeze yerleşen balık türleri, yerli türler haline gelmeye başladı. Bu balıklardan balon balığı dışındaki aslan balığı, barbun, lokum ve diğer türler, ekonomik olarak da karşılık buldu. Balıkçılar bu türleri satıp gelir elde ettiklerini vurguladı.
3.04.2024Gündem
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldı
Akdeniz'de büyük tehlike! Balıkçı ağlarını yırtıp geçiyor, balık sayısı azaldıAkdeniz'de son günlerde geçişleri devam eden, yüksek popülasyona sahip denizanaları, doldurdukları balıkçı ağlarını ağırlıkları nedeniyle yırtıyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Denizanaları için ortam oluşmuş durumda. Bu bir uyarıdır. Nasıl Marmara müsilaj ile bizi uyardı, bu olay da Akdeniz için bir uyarı" dedi.
30.03.2024Gündem
Adana'da köpekbalığı yakalandı! Tam 3 metre boyunda, 200 kilo
Adana'da köpekbalığı yakalandı! Tam 3 metre boyunda, 200 kiloAdana’nın Karataş ilçesinde balıkçıların ağına 200 kiloluk köpek balığı takıldı.
1.04.2024Adana
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendi
Av yasağına sayılı günler kala balık tezgâhları şenlendiZonguldak’ta av yasağına sayılı günler kala tezgahlar hamsi, istavrit ve mezgit ile şenlendi. Vatandaşlar, iftar sofraları için balık satın aldı.
25.03.2024Ekonomi
Alanya'da tekneler alev alev yandı, Sahil Güvenlik harekete geçti
Alanya'da tekneler alev alev yandı, Sahil Güvenlik harekete geçtiAntalya'nın Alanya ilçesinde bir gezi teknesinde başlayan yangın, yanındaki tekneye de sıçradı. Yangında 2 tekne kullanılamaz hale geldi.
21.03.2024Gündem
Karataş’ta 150 kiloluk kılıç balığı yakalandı! Satışa çıkarılacak
Karataş’ta 150 kiloluk kılıç balığı yakalandı! Satışa çıkarılacakAdana’nın Karataş ilçesinde balıkçıların ağına 150 kiloluk kılıç balığı takıldı.
19.03.2024Adana
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı! Destek ödemesi yapılıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balon Balığı Avcılığının Desteklenmesi Hakkındaki Kararı imzaladı ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre balıkçı gemisiyle su ürünleri faaliyeti yapanlara balon balığı başına 10-25 lira destek verilecek.
12.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıkçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balıkçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.