Ayrılıkçılar

Ayrılıkçılar

Son dakika ayrılıkçılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayrılıkçılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayrılıkçılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayrılıkçılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayrılıkçılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 ayrılıkçılar haberi bulunmuştur. Tüm ayrılıkçılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti
Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal hamle! Terör örgütüne katıldı Azerbaycan'ı tehdit etti Karabağ'daki 24 saatlik muhteşem zaferin yankıları dünyada sürerken Ermeni model Armine Harutyunyan'dan skandal bir hamle geldi. Ermeni model terör örgütü Vamo'ya katıldığını duyurdu ve Azerbaycan'ı tehdit etti.
2.10.2023 Dünya
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı
Karabağ'da operasyon! Ermeniler ayrılıkçılar Azerbaycan'ın şartlarını kabul etti silah bıraktı Azerbaycan'ın dün Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonu başarılı bir şekilde devam ediyor. Şuşa şehrini ateş altına alan Ermeni Silahlı Kuvvetleri sivil yerleşim yerlerine çekilerek, sivilleri çatışmalara çekmeye çalıştığı belirtildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Yasa dışı Ermeni silahlı gruplarına ait mermilerle dolu 6 'Ural' markalı kamyon ve 4 adet havan topu Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından ele geçirildi." açıklamasını yaparken Karabağ'daki Ermeni ayrılıkçıların silah bıraktığı ve Azerbaycan'ın şartlarını kabul ettiği bildirildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan unsurlarının silahlarını bıraktığını ve silahsızlandırıldığını duyurdu. Kremlin Sözcüsü Peskov “Azerbaycan hukuken kendi topraklarında operasyon yapıyor" dedi.
20.09.2023 Dünya
Çin Tayvan krizinde son durum ne? Tayvan’ı Ukrayna benzeri bir çatışma mı bekliyor? Çin Tayvan savaşı çıkar mı?
Çin Tayvan krizinde son durum ne? Tayvan’ı Ukrayna benzeri bir çatışma mı bekliyor? Çin Tayvan savaşı çıkar mı? Çin Tayvan krizi haftanın ilk sırada yer alan gündemlerinden biri. Dünyanın gözü Tayvan’a çevrilmiş durumda. ABD Temsilciler Meclis Başkanı Nancy Polesi’nin Tayvan’a gerçekleştirdiği resmi ziyaret, Çin ile Amerika arasındaki gerginliği artırdı. Başta Amerika olmak üzere NATO İttifak ülkelerinin 2022 Madrid Zirvesi’nde Rusya ile birlikte Çin’i de güvenlik tehdidi olarak açıkladıklarını hatırlatan Prof. Dr. Havva Kök Arslan, NATO ülkeleri açısından Ukrayna ve Özbekistan’ın Rusya’yı çevrelemenin yanı sıra Çin’in yükselen rekabet gücünü engellemek açısından stratejik öneme sahip olduğunu ifade ediyor. Peki, Tayvan’ı Ukrayna benzeri bir çatışma mı bekliyor? Çin Tayvan savaşı çıkar mı? Çin Tayvan sorunu nereye gider? İşte detaylar…
3.08.2022 Dünya
İngiltere’den Rusya'ya yeni yaptırım! 42 isim kritik listede
İngiltere’den Rusya'ya yeni yaptırım! 42 isim kritik listede İngiltere, Ukrayna’ya saldırıları nedeniyle aralarında Rusya Adalet Bakanı Konstantin Chuychenko ve Adalet Bakan Yardımcısı Oleg Sviridenko ile 29 Rus valinin de bulunduğu 42 ismi yaptırım listesine ekledi.
26.07.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı...
Rusya Devlet Başkanı Putin için flaş sözler! Sergey Lavrov sağlık durumunu açıkladı... Ukrayna'daki Rus işgali 24 Şubat'tan beri sürüyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Fransız televizyonu TF1'e verdiği mülakatta, Ukrayna'nın Donbas bölgesinin 'özgürleştirilmesinin' Moskova için koşulsuz bir öncelik olduğunu söyledi. Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.
30.05.2022 Dünya
Rusya 12 Türk denizciyi Kırım açıklarında gözaltına aldı!
Rusya 12 Türk denizciyi Kırım açıklarında gözaltına aldı! Ukrayna topraklarında Rus ordusunun işgali devam ederken iki Türk balıkçı teknesindeki 12 balıkçının Kırım’da gözaltına alındığı öğrenildi. Karadeniz havzasının en gelişmiş güçlü balıkçı filosuna sahip Türkiye’deki tekneler Romanya, Bulgaristan, Gürcistan ve Ukrayna kıyılarında da avlanmaya devam ediyor.
27.05.2022 Gündem
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı!
Ukrayna'da acılar dinmiyor, dehşete düşüren gerçek! 200 ceset çıkarıldı! Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı savaşın 3 ayı geride kalırken, Ukraynalı yetkililer, liman kenti Mariupol'deki bir apartmanın enkazını kazan işçilerin bodrum katında 200 ceset bulduğunu ve savaşın en kötü acılarından bazılarının yaşandığı harap şehirde daha fazla dehşetin gün yüzüne çıktığını duyurdu. Diğer taraftan, Rusya'nın ayrılıkçıların elindeki Donbas'ta saldırılarını yoğunlaştırdığı belirtildi.
25.05.2022 Dünya
Mariupol nerede, haritadaki konumu? Mariupol düştü mü, Rusya Mariupol’u aldı mı? Mariupol kuşatmasında son durum!
Mariupol nerede, haritadaki konumu? Mariupol düştü mü, Rusya Mariupol’u aldı mı? Mariupol kuşatmasında son durum! UKRAYNA'nın Rus işgaline karşı direniş sembolü olan Mairupol kenti Rusların eline geçti. Peki, Mariupol nerede, haritadaki konumu? Mariupol kuşatmasında son durum…
21.04.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Dünyaya ilan ettiler, işte Putin'in yeni hedefi... Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 32’inci gününe girerken, Ukrayna-Rusya arasındaki devam eden müzakerelerin bir sonraki turunun 28-30 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak Türkiye’de yapılacağı duyuruldu. Rusya’nın Ukrayna’nın Çernobil bölgesine gerçekleştirdiği saldırıların ardından 31 noktada yangın çıkarken, bölgedeki radyasyon seviyesinde artış gözlemlendiği ifade edildi. Öte yandan Ukrayna askeri istihbarat şefi Rusya'nın yeni hedefini açıkladı. İşte Ukrayna savaşından dakika dakika son gelişmeler...
27.03.2022 Dünya
Rus ordusu Mariupol’u cehenneme çevirdi! 300 bin kişinin rehin kaldığı şehir 'Stalingrad’a benzedi'
Rus ordusu Mariupol’u cehenneme çevirdi! 300 bin kişinin rehin kaldığı şehir 'Stalingrad’a benzedi' Ukrayna - Rusya savaşı 28. gününde de tüm şiddetiyle devam ediyor. Taraflar bir yandan müzakereler yürütüp barış fırsatı ararken bir yandan da cephede çatışmaya devam ediyor. Rusya’nın en çok ele geçirmek istediği yerlerin başında gelen Mariupol’de ise yıkım çok büyük. Peki Mariupol neden bu kadar önemli? İşte detaylı bir analiz…
23.03.2022 Dünya
Putin talimatı verdi Orta Doğu'dan gelecekler Ukrayna - Rusya çatışmalarında yer alacaklar...
Putin talimatı verdi Orta Doğu'dan gelecekler Ukrayna - Rusya çatışmalarında yer alacaklar... Rus ordusu ilerliyor Ukrayna direniyor. Kanlı savaşta başkent Kiev'i kuşatan Rusya sokak savaşlarına hazırlanıyor. Rus lider Putin ise başkanlık ettiği Güvenlik Konseyi'nde kritik açıklamalarda bulundu. Putin, flaş bir kararı açıklayarak Orta Doğu’dan gelecek ve Rusya tarafında yer alacak "gönüllü savaşçıların" Ukrayna'daki çatışma bölgelerine ulaştırılması talimatını verdi.
11.03.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Ayrılıkçılar Volnovakha kentini ele geçirdi
Rusya Savunma Bakanlığı: Ayrılıkçılar Volnovakha kentini ele geçirdi Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’da Rus yanlısı ayrılıkçıların stratejik öneme sahip Volnovakha kentinin kontrolünü ele geçirdiğini açıkladı.
11.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni!
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni! Rusya Ukrayna savaşının neden ve sebepleri merak ediliyor. Rusya Ukrayna’ya neden savaş açtı, Rusya Ukrayna savaşı neden çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Rusya Ukrayna savaşının 3. Gününde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından NATO, AB ve BM sert uyarılarda bulunmuş, Rusya'ya yönelik ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtmişti. Öte yandan Ukrayna lideri Zelenskiy, "Ölümlerin bitmesi için oturalım konuşalım." dedi. Rus lider Putin ise Zelenskiy'nin bu çağrısına "Rusya üst düzey müzakereye hazır" mesajı verdi. Putin, ilerleyen saatlerde yaptığı başka bir açıklamada ise Ukrayna ordusuna darbe çağrısında bulunarak, "Neo-Nazi pislikleriyle elbette anlaşmayacağız. Ukrayna ordusu iktidarı eline almalı" açıklaması yaptı. Savaş devam ederken savaşın nedeni sorgulanıyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşı nedeni nedir, Rusya neden savaş açtı? Rusya Ukrayna savaşının sebebi ne? Kısaca Rusya Ukrayna savaşı nedeni…
26.02.2022 Gündem
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Ukrayna-Rusya arasındaki kriz büyüyor. ABD'nin de dahil olmasıyla bölgeye birçok askeri yığınak yapıldı. Rusya, en güçlü ordular listesinde 2. sırada bulunurken Ukrayna ise 25. sırada yer alıyor. Moskova Yönetimi'nin Ukrayna'yı işgale karar verdiği, işgalin birkaç gün içinde başlayabileceği iddia edilirken Washington Yönetimi ve Birleşik Krallık'tan vatandaşlarına "Ukrayna'yı terk edin" çağrısı geldi. Peki, Rusya neden Ukrayna’ya saldırıyor, Ukrayna’yı neden işgal etmek istiyor? Rusya Ukrayna krizi neden çıktı?
26.02.2022 Dünya
Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Kiev son dakika haberleri!
Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Kiev son dakika haberleri! Kiev düştü mü, Rusya Kiev’e girdi mi? Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşın ikinci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Kiev'den patlama sesleri sıklaşmaya başladı. Ukrayna Cumhurbaşkanlığı Danışmanı, onlarca askerlerin yaralandığını duyururken, Ukrayna Sınır Güçleri'nden yapılan açıklamada ise "Rus birlikleri Kuzey bölgesinden Kiev'e girdi" denildi. Ukrayna, Belarus topraklarından 4 balistik füze fırlatıldığını da açıkladı.
25.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tehlikeli senaryo! Putin nerede duracak?
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tehlikeli senaryo! Putin nerede duracak? Rusya Lideri Vladimir Putin Batı’nın tüm yaptırım tehditlerine rağmen Ukrayna’ya savaş ilan etti. Peki Moskova’nın patronu gerçekte ne istiyor? Rusya’daki siyasi gözlemcilere göre Putin’in ne istediği, geçen pazartesi Donbas’ın bağımsızlığını tanıdığı konuşmasında gizli olduğu görüşünde. Buna göre Putin’in üç ana hedefi var. İş detaylar...
25.02.2022 Dünya
Ukrayna'daki ayrılıkçı Luhansk yönetimi: Ukrayna'ya ait 2 adet Su-24 savaş uçağını düşürdük
Ukrayna'daki ayrılıkçı Luhansk yönetimi: Ukrayna'ya ait 2 adet Su-24 savaş uçağını düşürdük Ukrayna'daki Rus yanlısı Luhansk yönetimi, 2 adet Ukrayna savaş uçağı düşürdüklerini ve 2 kentin Luhansk tarafından alındığını duyurdu.
24.02.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar!
Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar! Rusya Ukrayna savaşı resmen başladı! Dünya bu sabah Rusya Ukrayna savaşına uyandı. Ülkelerden ard arda tepkiler geliyor. Bölgeden sıcak gelişmeler gelmeye devam ediyor. Rus lider Putin, sabaha karşı harekat emri verdi. Rus birlikleri kısa süre içerisinde Ukrayna'nın kritik askeri merkezlerini bombaladı ardından başta Kiev olmak üzere büyük kentlerden kaçış başladı. Rusya Ukrayna savaşının başlamasının ardından anbean yaşananları derledik. Peki, Rusya Ukrayna savaşında son durum ne? Rusya Ukrayna savaşı nedeni ne? Rusya Ukrayna arasındaki sorun nedir? Rusya Ukrayna’ya neden saldırıyor? İşte Rusya ve Ukrayna’da saat saat yaşananlar!
24.02.2022 Dünya
Rusya’dan Ukrayna’ya harekat! Kiev duyurdu: 50 Rus askeri öldürüldü, 6 uçak ve 4 tank imha edildi
Rusya’dan Ukrayna’ya harekat! Kiev duyurdu: 50 Rus askeri öldürüldü, 6 uçak ve 4 tank imha edildi Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Ukrayna ordusu, ülkenin doğusunda yaklaşık 50 Rus askerinin öldüğünü, 6 uçağın ve 4 tankın imha edildiğini duyurdu. Ukrayna ise Rusya'nın saldırılarında en az 8 kişinin öldüğünü ve 9 kişinin yaralandığını açıkladı. Ukrayna, durumun kontrol altında olduğunu belirtirken, Rusya destekli ayrılıkçılar, iki Ukrayna uçağını düşürdüğünü bildirdi.
24.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Donbass’taki çatışmalarda 1 Ukrayna askeri öldü, 6 asker yaralandı
Donbass’taki çatışmalarda 1 Ukrayna askeri öldü, 6 asker yaralandı Ukrayna'nın Donbass Bölgesi'ndeki ayrılıkçılar ile Kiev ordusu arasında çıkan çatışmada 1 Ukrayna askeri hayatını kaybetti, 6 asker de yaralandı.
23.02.2022 Dünya
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi
Putin'den savaşı körükleyecek hamle! Destek verdi Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk cumhuriyetlerinin bağımsızlığını tanıyan Rus lidere, ABD'den Güney Kore'ye, Türkiye'den Avustralya'ya, İngiltere'den Japonya'ya tüm dünyadan tepki yağdı. Vladimir Putin'e destek açıklayanlar ise sürpriz olmadı.
22.02.2022 Dünya
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne?
Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Rusya lideri Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesindeki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıma kararı aldı. Bu kararın ardından dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Peki, Donbas neden önemli? Donbas neden Kiev'in kontrolünde değil? Donbas krizi ne? Donbas neresi? Donbas neden önemli? Rusya Ukrayna krizi nedenleri ne? Rusya Ukrayna’ya neden savaş açıyor? İşte detaylar…
22.02.2022 Gündem
Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne?
Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne? Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. Ukrayna ve Rusya arasında Kasım ayında baş gösteren siyasi gerilim gündemden düşmüyor. Rusya Ukrayna krizi ile ilgili gelişmeler anbean takip edilirken, krizin neden çıktığı ve son durum sıklıkla merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Rusya Ukrayna krizi neden çıktı? Rusya ve Ukrayna neden anlaşamıyor? Rusya Ukrayna geriliminde son durum ne? İşte Rusya Ukrayna arasındaki sorun hakkında merak edilenler…
20.02.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ayrılıkçılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayrılıkçılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.