Assos

Assos

Son dakika Assos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Assos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Assos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Assos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan assos gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 assos haberi bulunmuştur. Tüm assos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde asırlardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Assos, günümüzde kuzey yamacına kurulmuş olan Behram köyünde kumda kahve, yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekiyor. Kum havuzu içinde alttan ısıtma sistemiyle pişirilen kumda kahve, özel ilgi görüyor. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, kumda kahveyi içmek için yarım saat bekliyor.
1.07.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık
Bakan Karaismailoğlu: 55 günde 12 büyük projeyi açtık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma yatırımları kapsamında, 55 günde 12 büyük projenin açılışının yapıldığını açıkladı.
29.11.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: İstanbul'da hizmet fırtınası estirmeye devam ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Türkiye'nin dört bir köşesinde olduğu gibi dünyanın sayılı metropollerinden biri olan İstanbul'da da hizmet ve eser fırtınası estirmeye devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızı 2023 yılının mayıs ayına kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Projemizin tamamlanmasıyla 2023-2053 yılları arasındaki ekonomik kazancımız; toplamda 785 milyon 77 bin euro olacaktır" dedi.  
4.11.2022 Siyaset
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur
Bakan Karaismailoğlu: 'Türkiye Yüzyılı'nı gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg'dur Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ülkemizin 60 yıllık hayali olan, her zaman engellenmeye çalışılan yerli aracımızın seri üretimine başladık. İşte 'Türkiye Yüzyılı'nı üretimin, verimliliğin, başarının, gücün yüzyılı kılacak adımlarımızdan biri de Togg olmuştur" dedi.
31.10.2022 Ekonomi
Seyahat süresi 25 dakika kısalacak! Pazar günü hizmete açılıyor
Seyahat süresi 25 dakika kısalacak! Pazar günü hizmete açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Diyarbakır Güneybatı Çevre Yolu'nun 23 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika?
Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika?  Assos ve Troya Tüneli nerede, Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, geçiş kaç dakika? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirecek. Peki, Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika? 
11.10.2022 Gündem
Dev proje açılıyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Dev proje açılıyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirecek. Dev projeyle birlikte 50 dakika süren yol 5 dakikaya düşmüş olacak.
11.10.2022 Gündem
Serenay Sarıkaya'dan milyonluk yatırım!
Serenay Sarıkaya'dan milyonluk yatırım! İşletmeci Umut Evirgen ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın, kazancını arsaya yatırıyor. Ünlü oyuncunun, Assos'tan toprak aldığı ve milyonlarca TL değerinde yatırım yaptığı iddia edildi. İşte detaylar...
18.08.2022 Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Oyuncu İnci Türkay 50'nci yaşını kutladı!
Oyuncu İnci Türkay 50'nci yaşını kutladı! 'Sihirli Annem' dizisinde 'Betüş' karakterine hayat veren İnci Türkay, 50 yaşına bastı. Eşi Atilla Saral ile Yunanistan’da tatil yapan güzel oyuncu, pasta üflediği anı takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2022 Magazin
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
Çalışmalar devam ediyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek!
Çalışmalar devam ediyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek! Çanakkale-İzmir kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki Kazdağları rampaları geçişinde, bölünmüş yol ve tünel çalışmaları devam ediyor. Bölgede inceleme yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, "Tünelin açılışıyla, yoğun trafikte, özellikle turizmin olduğu bu aylarda zaman zaman 50 dakika süren yolculuk, 5 dakikaya inecek" dedi.
29.06.2022 Gündem
Bayram öncesi fiyatlar uçuşa geçti! 800 liradan başlıyor
Bayram öncesi fiyatlar uçuşa geçti! 800 liradan başlıyor Tatile gidecek milyonlara kötü haber geldi. Bayram öncesi tatil fiyatları yükseldi. Okulların tatile girmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı ile birlikte iç turizm hareketliliği de başladı. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Ege ve Akdeniz kıyılarındaki tesislerde fiyatların 3 yıldızlılarda 800 TL, 4 yıldızlılarda 1400 TL, 5 yıldızlılarda 2 bin TL ve villalarda 15 bin TL'den başladığını söyledi.
27.06.2022 Ekonomi
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
Tatilciler dönüş yolunda, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştu
Tatilciler dönüş yolunda, trafik durma noktasında! Kilometrelerce kuyruk oluştu Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve 'kilit kavşak' olarak adlandırılan Kırıkkale'de bayram dönüşü nedeniyle trafik durma noktasına geldi, uzun araç kuyrukları oluştu. D-100 Kocaeli geçişinde trafik akıcı şekilde ilerlerken, TEM Otoyolu'nda trafiğin iki şeride düştüğü kısımlarda kuyruklar oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu'nda ise trafik akıcı şekilde ilerliyor.
4.05.2022 Gündem
Çanakkale'nin neyi meşhur? Çanakkale'nin en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Çanakkale'nin neyi meşhur? Çanakkale'nin en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye'de bulunan her şehrin kendine özgü bir özelliğe sahip olduğunu söylemek mümkündür. Marmara bölgesinin içerisinde yer almakta olan Çanakkale ilinin aynı zamanda Türkiye'nin kuzeybatısında bulunduğunu ifade etmekte mümkündür. Çanakkale köklü bir tarihe sahip olan oldukça önemli bir ilimiz olarak bilinmektedir. Hem gezilecek meşhur yerleri hem de meşhur yiyecekleri ile Çanakkale mutlaka görülmesi gereken şehirler arasında yer almaktadır. Çanakkale'nin hem meşhur yerlerini gezmek hem de meşhur yiyeceklerini tatmak isteyen kişiler öncesinde bilgi sahibi olmak isteyebilir. 
1.02.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler Çanakkale'de, Kazdağları’ndaki geçişi 35 dakikadan 5 dakikaya düşürecek Ayvacık T-2 Tüneli 'Işık Görme' programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kuru iftiralar, ayak oyunları, bizi yıldıracak olsaydı bu yola baş koymazdık. Bizi yolumuzdan bu kirli oyunlarla döndüremezler. Bu iftiralarla ve iftiracılarla nasıl millet önünde hesaplaştıysak şimdi de öyle yapağız. Yolumuza da devam edeceğiz” dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Assos’ta hafriyat skandalı! ‘Plana uygun değil’
Assos’ta hafriyat skandalı! ‘Plana uygun değil’ Assos Antik Kenti ve Antik Limanı’nda başlatılan kaya ıslah çalışmalarında plan ile uygulama arasında büyük farklar olduğunu belirten uzmanlar yol ve düzlüğün planda olmadığını öne sürdü.
14.10.2021 Gündem
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın
Ucuz tatilin püf noktaları... Paranız cebinizde kalsın Ucuz tatil yapmak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Küresel anlamda aşılamayla birlikte koronavirüs pandemisinin etkisi azaldı. Yazın gelmesiyle turizm sezonun açılmasının da normalleşme sürecine denk gelmesi sektörü daha da hareketlendirdi. Tatil anlayışları Covid etkileriyle değişti. Talep normalleşmeyle artarken, sonbaharda tatil yapmak isteyenler için en ucuz ve en tercih edilen yerleri araştırdık.
31.08.2021 Ekonomi
Ve ilan ettiler! Bige Önal ve Aras Bulut İynemli...
Ve ilan ettiler! Bige Önal ve Aras Bulut İynemli... Ayrılık haberiyle hayranlarını üzen Bige Önal ve Aras Bulut İynemli'nin, ilişkilerine ikinci bir şans verdiği ortaya çıktı. Oyuncu çift, Assos tatilinden yaptıkları paylaşımlarla "aşka devam" dedi.
28.08.2021 Magazin
Tatilciler dönüş yolunda! Kuyruğun sonu görünmüyor
Tatilciler dönüş yolunda! Kuyruğun sonu görünmüyor Kurban Bayramı tatilinin gidişi de dönüşü de çileli oldu. Dönüş yolculuğunda karayollarında uzun kuyruklar oluştu. Muğla yolunda araç kuyruğu 15 kilometreyi buldu.
25.07.2021 Gündem
Fiyatlar 150 TL! Oraya akın ettiler, yer kalmadı
Fiyatlar 150 TL! Oraya akın ettiler, yer kalmadı Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar tatil yörelerine akın etti. Birçok bölgede oteller tamamen doldu. Otellerde yer bulamayan ya da otel ücretini fazla bulan, doğayla iç içe bir tatil hayali kuranlar alternatif konaklama için kamp alanlarını tercih etti. Çadır kuran veya kiralayan vatandaşlar, kamp alanlarını tamamen doldurdu.
20.07.2021 Gündem
Çanakkale’de 92 yıllık tarihin en yüksek sıcaklık rekoru!
Çanakkale’de 92 yıllık tarihin en yüksek sıcaklık rekoru! Çanakkale'de meteoroloji tarafından yapılan ölçümlerde, dün 92 yıllık gözlem tarihinin en yüksek haziran ayı sıcaklığı; 37,2 derece olarak kaydedildi. Daha önceki en yüksek sıcaklık ise 36,8 derece ile 24 Haziran 2007'de kayıtlara geçmişti.
28.06.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Assos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki assos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.