Ayvacık

Ayvacık

Son dakika ayvacık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayvacık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayvacık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayvacık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayvacık gelişmeleri de dahil olmak üzere 609 ayvacık haberi bulunmuştur. Tüm ayvacık haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları Çanakkale yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Çanakkale iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Çanakkale aday listesi
31.03.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu
Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2 bin yıllık mezar bulundu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Gülpınar köyündeki Apollon Smintheus Tapınağı'nda 2023 yılı kazı çalışmalarında tapınağın kuzeybatısında kalan nekropoliste (mezarlıkta) Roma İmparatorluğu dönemine ait 2 bin yıllık anıt mezar bulundu. Mezar odasındaki tekne içinde ortaya çıkan, bütünlüğü bozulmuş ve karışmış haldeki iskeletler üzerindeki ilk değerlendirmelerde çocuk ve yetişkin ondan fazla bireyin bu mezara gömüldüğü ortaya çıktı. Bu mezarın planı ile Smintheion’da Roma İmparatorluk döneminde anıt mezarların varlığını anladıklarını belirten araştırmacılar, böyle bir mezar varlıklı kişi veya kişiler tarafından yaptırılmış olabileceği ifade ediyor.
27.12.2023 Gündem
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
Çanakkale'de 4 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4 büyüklüğünde deprem AFAD'dan alınan bilgiye göre Çanakkale Ayvacık'ta 4 büyüklüğünde deprem oldu.
4.11.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
ÇANAKKALE HARİTASI ||| Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri… Marmara Bölgesinin güneybatısında yer alan Çanakkale, Marmara Denizine kıyısı olan bir şehirdir. Çanakkale güneyde Balıkesir’le, diğer sınır komşuları ise Tekirdağ ve Edirne'dir. Asya ile Avrupa arasında ulaşımı sağlayan Çanakkale Boğazı ise ekonomik anlamda şehir için stratejik bir önemdedir. Peki, Çanakkale Damyeri haritada nerede? Çanakkale haritası üzerinden Çanakkale’nin ilçeleri ve köyleri…
23.08.2023 Gündem
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yelkenli teknede 25 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.
5.08.2023 Yaşam
16 yaşındaki çocuk tabancayla annesini öldürdü
16 yaşındaki çocuk tabancayla annesini öldürdü Samsun'da 16 yaşındaki çocuk annesine tabancayla öldürüp kayıplara karıştı.
27.07.2023 Gündem
Fuhuştan aylık 1 milyon TL gelir! 21 yabancı uyruklu kadın yakalandı
Fuhuştan aylık 1 milyon TL gelir! 21 yabancı uyruklu kadın yakalandı Çanakkale’de 21 yabancı uyruklu kadına para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ve aylık yaklaşık 1 milyon TL kazanç elde ettikleri tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 2’si sınır dışı edilmek üzere Ayvacık ilçesindeki Geri Gönderme Merkezine gönderildi. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.07.2023 Yaşam
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu
Yerli ve yabancı turistler akın ediyor! Assos’un gözdesi oldu Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde asırlardır birçok medeniyete ev sahipliği yapan Assos, günümüzde kuzey yamacına kurulmuş olan Behram köyünde kumda kahve, yerli ve yabancı birçok turistin ilgisini çekiyor. Kum havuzu içinde alttan ısıtma sistemiyle pişirilen kumda kahve, özel ilgi görüyor. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, kumda kahveyi içmek için yarım saat bekliyor.
1.07.2023 Yaşam
Çanakkale'de 'Paşa' isimli 1.6 tonluk boğa, 210 bin TL'ye satıldı
Çanakkale'de 'Paşa' isimli 1.6 tonluk boğa, 210 bin TL'ye satıldı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Paşaköy'de, Kurban Bayramı için 220 bin TL’ye alıcısını bekleyen 'Paşa' isimli 1.6 tonluk boğa 210 bin TL'ye satıldı.
29.06.2023 Gündem
Kesmeye çalıştığı boğa 71 yaşındaki adamı ağır yaraladı
Kesmeye çalıştığı boğa 71 yaşındaki adamı ağır yaraladı Samsun'un Ayvacık ilçesinde Nurettin Köroğlu (71), kesmek için yere yatırıp ayaklarını bağlamaya çalıştığı hayvanın darbesiyle ağır yaralandı.
28.06.2023 Yaşam
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor
Samsun'da 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yeri heyelan tehlikesi nedeniyle taşınıyor Samsun Valisi Zülkif Dağlı, 5 Haziran'da meydana gelen sel ve su baskınlarına yönelik hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İl genelinde heyelan ve kaya düşmesi afetlerine ilişkin 38 mahallede, 47 lokasyonda yapılan incelemeler neticesinde 22 konut, 3 ahır ve 1 iş yerinin nakline karar verildi" dedi. Vali Dağlı, 13 Haziran'daki sel ile ilgili de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
15.06.2023 Gündem
Çanakkale'de 1.6 tonluk boğa, 220 bin TL'den alıcısını bekliyor
Çanakkale'de 1.6 tonluk boğa, 220 bin TL'den alıcısını bekliyor Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Paşaköy’de, Kurban Bayramı öncesinde 1 ton 600 kilogram ağırlığındaki boğa, 220 bin TL’den satışa çıkarıldı. Boğanın fiyatı adeta ikinci el otomobillerle yarışıyor.
13.06.2023 Ekonomi
Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi
Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şiddetli yağış beklentisi nedeniyle bugün tedbir amaçlı eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Öte yandan Samsun'da da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bugün de bazı ilçelerde ve taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.
6.06.2023 Eğitim
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi Samsun'da olumsuz hava şartları nedeniyle bazı ilçelerde eğitim-öğretime bir gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 48 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 48 kaçak göçmen kurtarıldı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi Babakale sahilinde Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince, Türk karasularına geri itilerek ölüme terk lastik içinde 48 kaçak göçmen kurtarıldı.
30.05.2023 Gündem
Çanakkale'de tekne battı: 1 ölü, 2 kişi yüzerek kurtuldu
Çanakkale'de tekne battı: 1 ölü, 2 kişi yüzerek kurtuldu Çanakkale'nin Ezine ilçesinde balık tutmak için gölete açılan 3 kişinin üzerinde bulunduğu tekne su aldığı için battı. Suya düşenlerden Afganistan uyruklu Gulam Haziret (39) hayatını kaybederken, Ali Aktaş (58) ve Kemal Ateş (56) yüzerek kıyıya ulaştı.
21.05.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem
Ayvacık açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem AFAD'ın verilerine göre Çanakkale'nin Ayvacık açıklarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
18.05.2023 Gündem
YSK üyesi Talip Bakır kimdir? Yüksek Seçim Kurulu üyesi olan Talip Bakır kaç yaşında, nereli?
YSK üyesi Talip Bakır kimdir? Yüksek Seçim Kurulu üyesi olan Talip Bakır kaç yaşında, nereli? Yüksek Seçim Kurulu üyeliğine seçilen Talip Bakır hakkında araştırmalar başladı. Yargıtay Büyük Genel Kurulu'nca bugün yapılan seçim sonucunda, Yüksek Seçim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Talip Bakır kimdir, kaç yaşında? Talip Bakır nereli? İşte detaylar...
25.01.2023 Gündem
Çanakkale açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem
Çanakkale açıklarında 4.6 büyüklüğünde deprem Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, Ege Denizi’nde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çanakkale'nin yanı sıra Balıkesir ve İzmir'den de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
19.01.2023 Gündem
Çanakkale'de 3.9 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 3.9 büyüklüğünde deprem AFAD'ın geçtiği son dakika bilgisine göre Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
18.01.2023 Gündem
Ege'de 3.9 büyüklüğünde deprem
Ege'de 3.9 büyüklüğünde deprem Ege Denizi'nde Ayvacık açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
12.01.2023 Gündem
Deprem fırtınası devam ediyor! Uzman isim 'ciddiye alınmalı' dedi ve uyardı
Deprem fırtınası devam ediyor! Uzman isim 'ciddiye alınmalı' dedi ve uyardı Çanakkale'de korkutan bir deprem meydana geldi! Depremin merkez üssünün Ayvacık olduğunu belirtilirken AFAD ise Ege Denizi'ni işaret etti. AFAD; İzmir, Çanakkale, Bursa ve Ayvalık'ta net şekilde hissedilen depremin şiddetinin 5.0 olduğunu belirtti. Ayvalık'ta korku yaşayan halk dışarıya çıktı. Deprem sonrası uzman isim 'ciddiye alınmalı' diyerek korkutan uyarıda bulundu. İşte haberin detayları...
10.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayvacık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayvacık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.