Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Son dakika Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya büyükşehir belediye başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.160 antalya büyükşehir belediye başkanı haberi bulunmuştur. Tüm antalya büyükşehir belediye başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. Seçimde, 34 farklı siyasi partinin yarışacağı, 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek oylamaya, toplamda 1 milyon 32 bin 610 genç ilk defa katılacak. Bu seçimde, Antalya gibi önemli illerin sonucu da büyük merak konusu. 31 Mart 2024 tarihinde Antalya'daki yerel seçim sonucu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olduğu, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. İşte AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları ve Antalya yerel seçim sonuçları 2024…
21.03.2024 Gündem
Altın Portakal  Film Festivali iptal edildi
Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, "Bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan bu süreç sebebi ile 7-14 Ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız festivalimizi iptal ettiğimi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum" dedi.
30.09.2023 Gündem
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 60'ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini açıkladı.
29.09.2023 Gündem
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz
Antalya'da 4 günlük Kurban Bayramı'nda ulaşım ücretsiz Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin resmi plakalı toplu ulaşım araçları ve hafif raylı sistem araçlarının 4 günlük bayram tatilinde toplu ulaşımda ücretsiz yolcu taşıyacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?
CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri? CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.
4.03.2023 Gündem
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar
Kira ve ev fiyatlarında büyük artış! Memurlardan flaş karar Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Rusya-Ukrayna savaşının ardından Antalya'ya iki ülkeden yaşanan göç, kentte birçok etkiye yol açtı. Son 11 ayda kiralarda yüzde 172, konut fiyatlarında yüzde 140 artış oldu. Yükselen kiralar nedeniyle kira tahliye davaları günde 60'a kadar yükseldi. Kamu görevlilerinin tayin kararı ise sektörün durumunu gözler önüne seriyor.
22.01.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık
Bakan Ersoy: Turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde kişi başı gecelik ortalama harcamanın 90 dolara yükselmesini öngördüklerini belirtti. Turizmdeki en iyi yıl olan 2019'a göre İtalya, İspanya, Yunanistan gibi Akdeniz ülkelerinin gelirde geride kalırken, Türkiye'nin artış gösterdiğini ifade eden Bakan Ersoy, "İtalya yüzde 13, İspanya yüzde 6, Yunanistan yüzde 4 oranında 2019 rakamlarının gerisinde kalmış durumda. Biz Türkiye olarak turizm gelirlerinde 2019'a oranla yüzde 14 artış göstermeyi başardık. Eğer yıl sonu tahminlerimiz gerçekleşirse, ziyaretçi sayısında 2019'la farkı neredeyse kapatmış olacağız. Turizm gelirlerinde ise 2019'un çok üzerinde bir artış yakalayacağız" dedi.
24.11.2022 Yaşam
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyonu geçti, hedef 12 milyon
Antalya’ya gelen turist sayısı 9 milyonu geçti, hedef 12 milyon Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, “Bütün kötü başlangıçlara rağmen çok iyi bir rakama ulaştık. 9 milyon 200 bin civarında turist şu ana kadar kendimizi ziyaret etti. 12 milyon rakamı ile sezonu kapatabiliriz” dedi.
1.09.2022 Ekonomi
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ulusal yarışma filmleri belli oldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla 1-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda yer alacak 10 film belli oldu.
1.09.2022 Kültür Sanat
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında
Muğla Marmaris'te orman yangını! Bakan Kirişçi açıkladı: Yangın kontrol altına alınma aşamasında Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün akşam saatlerinde çıkan ve 200 hektarı aşkın alanda etkili olan orman yangınına ikinci günde, 20 helikopter ve 14 uçakla havadan, 1494 personel, 172 arazöz, 191 kamu kuruluşlarına ait araç, 17 dozer ve 39 iş makinesiyle karadan müdahale sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris'te yangın çıkan bölgede helikopterle incelemede bulundu. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yangına yönelik çalışmaları yerinde incelemek üzere bölgeye hareket etti. Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğlen saatlerinde meydana gelen orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişçi CNN Türk canlı yayınında yangının kontrol altına alınma aşamasında olduğunu belirtti. Öte yandan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangın etkisini artırarak devam ederken alevlerin tehdidi altındaki yangın kriz merkezi boşaltılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
22.06.2022 Gündem
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi
Maltepe'de CHP'den 'Milletin Sesi' mitingi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye değişime hazır. Bu değişime gençler hazır, kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamak zorundayız. Hatalarımız oldu. Mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz" dedi. Sığınmacı konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, Sığınmacıların ülkelerine geri gönderilmesine inanıyorum. Benim vatan sevgimde sınır namustur anlayışı var" ifadelerini kullandı.  
21.05.2022 Siyaset
Millet İttifakı'nda yarış kızıştı! Muhittin Böcek adayı açıkladı, partililer ayakta alkışladı
Millet İttifakı'nda yarış kızıştı! Muhittin Böcek adayı açıkladı, partililer ayakta alkışladı Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu mu olacak tartışmaları devam ederken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek, cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Böcek’in sözleri ayağa kalkan partililer tarafından uzun süre alkışlandı.
26.03.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Çözümleri herkes ezberleyecek!
Kılıçdaroğlu: Çözümleri herkes ezberleyecek! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir kitapçık hazırladık, orada çözümlerimiz var. Çözümlerimiz bölümünü kimse kusura bakmasın, partiye üye olan herkes, yönetici pozisyonundaki herkes ezberleyecek. Bu işin ortası yok, ezberleyecek. ‘Efendim ben ezberleyemiyorum, benim bu kapasitem yok’. Makamı bırakacaksın, oraya, o işi ezberleyen, bilen birisi gelip oturacak ve halka gidecek" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Antalya’da 5.1 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi
Antalya’da 5.1 büyüklüğünde deprem! Çevre illerde de hissedildi Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından aktarılan bilgilere göre Akdeniz açıklarında saat 00:03'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Antalya başta olmak üzere birçok ilde de hissedildi. Alınan ilk bilgilere göre henüz yetkililere herhangi bir olumsuz ihbar gelmedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve AFAD'dan da yaşanan depremin ardından ilk açıklama geldi. İşte son dakika deprem haberinin detayları...
2.02.2022 Gündem
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız
Mansur Yavaş: Asılsız ithamların karşısında tek vücut olacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş "Belediye başkanlarımız hakkında son günlerde çok ağır sözler söylenmekte ve açıklamalar yapılmaktadır. Büyükşehir belediye başkanları olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da haksızlıkların karşısında olacağız. Dayanışma içerisinde, bir bütün olarak hareket edecek, süreci yakından takip edecek ve asılsız ithamların karşısında tek vücut olarak yer almaya devam edeceğiz" dedi.
27.12.2021 Siyaset
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar
Lösemili çocuklara destek ve farkındalık için saçlarını kazıttılar Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Hobifest 2021 etkinliğine katılan kulüp üyeleri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık yaratmak için saçlarını kazıttı. Etkinliğe katılan 9 yaşındaki kanser hastası Samet Efe Cazgır, “Kemoterapi alıyorum. Benden başka çocuklar da var lütfen onlar için de kan bağışında bulunun" çağrısı yaptı.
7.11.2021 Sağlık
Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali ulusal uzun metraj film yarışmasında En İyi Film Ödülü 'Okul Tıraşı' filminin oldu. Filmin yönetmeni Ferit Karahana ödülü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy takdim etti. Ödülü alan Karahan, "Bu ödülü dünyanın son iki yıldır içinde bulunduğu bu kaostan etkilenen ve yaşamını yitiren başta babam olmak üzere bütün kovid mağdurlarına ithaf ediyorum" dedi.
9.10.2021 Kültür Sanat
Filmdeki gerçekçi sahneler baygınlık geçirtti! 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Filmdeki gerçekçi sahneler baygınlık geçirtti! 3 kişi hastaneye kaldırıldı Bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nda dün gece özel gösterimde yer alan Audrey Diwan'ın yönetmenliğini üstlendiği 'Kürtaj' filmindeki gerçekçi sahnelerden etkilenen 3 seyirci baygınlık geçirip hastaneye kaldırıldı.
9.10.2021 Magazin
'Altın Portakal' kırmızı halı ve galayla başladı
'Altın Portakal' kırmızı halı ve galayla başladı Antalya'da bu yıl 58'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin açılışı 10 bin kişilik spor salonunda koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi. Kırmızı halı ve açılış galasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da şıklık yarışı yaşandı. Görkemli geceye festivalde yer alan filmlerin dünyaca ünlü yönetmenleri, oyuncular, Türk sinema ve televizyon dünyasının birbirinden ünlü yıldızları ile Antalyalı sinemaseverler katıldı.
2.10.2021 Kültür Sanat
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi?
Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi yağlı güreşleri bitti mi? Bugün yağlı güreş var mı? Merkezefendi Belediyesi tarafından Şemikler Spor Tesisi’nde bu yıl ilki gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kuralları gereği ateş ölçümü ve HES kodu kontrolü sonrası alana alındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kayıt yaptıran ve güreş öncesi hazırlıklarını tamamlayan pehlivanlar, yağlanarak er meydanına çıktı.
14.09.2021 Gündem
Altın Portakal'ın afişi hazır, jüri üyeleri de açıklandı
Altın Portakal'ın afişi hazır, jüri üyeleri de açıklandı Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 2-9 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 58'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali için geri sayım başladı. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'na katılacak 10 filmi değerlendirecek jüri üyeleri açıklandı. Festivalin afişi de hazır.
13.09.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya büyükşehir belediye başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.