Gazete Vatan Logo

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?

CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı kimdir, CHP 11 büyükşehir hangileri? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 10 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle toplantıya katılamadı.

CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanı kimdir? CHP büyükşehir belediye başkanları toplantısı bitti mi, CHP büyükşehir belediyeleri hangileri?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Cumhurbaşkanı adayı olmaları için göreve çağırdığı” Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında olduğu belediye başkanları, dün akşam Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapmıştı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde bir araya geldiği belediye başkanları ile durum değerlendirmesi yapıyor. Görüşmelerin ardından belediye başkanlarının ortak açıklama yapacağı belirtiliyor. Peki, CHP 11 Büyükşehir Belediye başkanları kimdir? CHP 11 büyükşehir hangileri?

CHP'li 11 Belediye Başkanı kimdir?

Zeydan Karalar : Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Mansur Yavaş : Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Muhittin Böcek : Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Özlem Çerçioğlu : Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı

Yılmaz Büyükerşen : Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı

Lütfü Savaş : Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı

Ekrem İmamoğlu : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

Mustafa Tunç Soyer : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı

Haberin Devamı

Vahap Seçer : Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı

Osman Gürün : Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı

Kadir Albayrak : Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı