Altcoin

Altcoin

Son dakika altcoin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altcoin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altcoin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altcoin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altcoin gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 altcoin haberi bulunmuştur. Tüm altcoin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler Bitcoin madenciliği sonucu verilen ödüllerin yarı yarıya indirilmesi olan halving etkinliği sona erdi. Bitcoin'in blokzinciri, zincire her 210 bin blok eklendiğinde, yani yaklaşık dört yılda bir yarılanma meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapanlar neler yaşanacağını merak etmeye devam ediyor. İşte Bitcoin halving sonrası en çok düşen altcoinler... Bitcoin kaç dolar oldu?
20.04.2024 Ekonomi
Kripto paralara 'enflasyon' dopingi! Bitcoin zirveyi gördü
Kripto paralara 'enflasyon' dopingi! Bitcoin zirveyi gördü Kripto paralar 2023 yılıyla beraber toparlanmaya başladı. ABD enflasyonunun etkisiyle kripto para piyasaları çıkışa geçti. Bitcoin son 2 ayın en büyük yükselişini gerçekleştirdi.
14.01.2023 Ekonomi
Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi?
Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi? Kripto para piyasalarının beklediği Ethereum Merge güncellemesi başlıyor. Ethereum Merge sürecine ilişkin yatırımcıların aklında pek çok soru var. Ethereum’daki büyük değişimin neler getireceği, fiyatları etkileyip etkilemeyeceği merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Ethereum Merge güncellemesi ne zaman? Ethereum’da değişim nasıl olacak? Merge’den sonra Ethereum (ETH) fiyatları etkilenir mi? Ethereum Merge neler getiriyor? Merge (Birleşme) Nedir? Ethereum Merge hakkında dikkat edilmesi gerekenler!
14.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu
Elon Musk’ın paylaşımı kripto para birimi oldu  Fed Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole Konferansı’nda faiz artırımlarına ilişkin gösterdiği sert duruş, kripto para birimlerinin toplam değerini 1 trilyon doların altına düşürdü. Küresel ekonomik gelişmelerden etkilenen kripto para piyasaları yaklaşık 3 aydır dalgalı seyrini sürdürse de yeni altcoin projeleri duyurulmaya devam etti. Bu kapsamda, ilhamını Elon Musk’ın bir paylaşımından alan yeni bir proje tanıtıldı.  
1.09.2022 Ekonomi
Kripto paralarda gerileme depremi! Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralarda gerileme depremi! Bitcoin, Ethereum... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto paralarda gerileme depremi. Kripto para birimleri son günlerde yeniden aşağı yönlü bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta sonu 25 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan Bitcoin burada kalıcılığını sağlayamadı ve düşüşünü hızlandırdı. Güne 23 bin dolar seviyesinin üzerinde başlayan Bitcoin, 21 bin 447 dolara kadar geriledi. Bitcoin’de son 5 günde değer kaybı yüzde 15'e dayandı. Hafta sonu piyasanın toparlanma kaydetmesiyle birlikte 2 bin dolar olan kritik eşiğin üzerine çıkan en yüksek hacimli altcoin Ethereum bu seviyenin üzerinde tutunamadı. Hafta sonundan bu yana düşüş serisine giren Ethereum bugün bin 721 dolara kadar geriledi.
19.08.2022 Ekonomi
Kripto para piyasasında son dakika! Bitcoin yön değiştirdi, dalga dalga yayılıyor
Kripto para piyasasında son dakika! Bitcoin yön değiştirdi, dalga dalga yayılıyor Bitcoin ve dilğer altcoinler ile ilgili son dakika gelişmesi! Uzun süredir piyasaya düşüş trendi habkimdi. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yön değiştirerek yükselişe geçti. Bitcoin geçen haftalardaki düşüşün ardından ilk kez 23 bin doların üzerini gördü. Yaklaşık son bir ayda ilk kez 23 bin doları aşan Bitcoin’le birlikte Ethereum’daki yükseliş de dikkat çekti.
21.07.2022 Ekonomi
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükseliş trendine girdi ama uzmanlarda uyarı var: Bitcoin, Ethererum...
Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Yükseliş trendine girdi ama uzmanlarda uyarı var: Bitcoin, Ethererum... Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin'de sert yükseliş. Uzmanlar yükselişe karşı uyardı. Kasım ayında 69 bin dolar sınırına kadar çıkan kriptonun amiral gemisi Bitcoin, 18 bin doların da altını görerek yüzde 70'in üzerinde geri çekilme kaydetti. Çarşamba günü 19.000 dolara kadar gerileyen Bitcoin hafta sonunda yükseliş yaşadı. Bitcoin 21.500 dolara yükselirken, Ethereum günlük yüzde 14.5 değer kazanarak 1.370 doları aştı. İşte kripto paralarda son durum...
17.07.2022 Ekonomi
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü!
'Tarihin en fazla para kaybedeni' Changpeng Zhao'dan flaş Bitcoin öngörüsü! Kripto paralarda son dakika gelişmesi. Bitcoin düşüşü sürüyor. Uzun süredir düşüş trendinde olan dünyanın en hacimli kripto parası Bitcoin, yatırımcılarını endişelendirmeye devam ediyor. En büyük kaybı yaşayanların başında gelen Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, bu dip seviyelerin birkaç yıl daha süreceğinin altını çizdi. Ancak Zhao, Bitcoin'le ilgili umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini de söyledi. İşte Bitcoin'de gelinen son durum ve tüm detaylar...
5.07.2022 Ekonomi
Kripto paralar çöküşe sürükleniyor! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve...
Kripto paralar çöküşe sürükleniyor! Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ve... Kripto paralarda rüzgar tersine döndü. Sert hareketlerden Bitcoin dışındaki altcoinler daha fazla etkilendi. Altcoinler düşerken Bitcoin hakimiyetini artırmaya devam ediyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte ayrıntılar…
1.06.2022 Ekonomi
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz'
Kripto para piyasası ile ilgili dikkat çeken 'ölü coin' uyarısı! 'Bu daha iyi günlerimiz' Kripto para piyasasına ilişkin flaş açıklama! Kriptoda yaşanan sert düşüşler ölü coinlerin sayısını artırdı. Avrasya Blockchain ve Dijital Para Araştırmaları Derneği Başkanı Kadir Kurtuluş 'çok daha farklı bir piyasa göreceğiz, bu daha iyi günlerimiz' dedi ve yatırımcıyı uyardı. Piyasada çöküş görülür mü? sorusunu da yanıtlayan Kurtuluş, daha ciddi düşüşler olacağını vurgulayarak çöküş yaşanmasını beklemediklerini belirtti. İşte kripto piyasası ile ilgili değerlendirmeler...
27.05.2022 Ekonomi
Kripto parada deprem! Milyarlarca dolar zarar ettirdi! UST ve Luna yok oldu
Kripto parada deprem! Milyarlarca dolar zarar ettirdi! UST ve Luna yok oldu Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto paralar adeta eridi. Kripto paralar yatırımcısına trilyonlarca dolar zarar ettirdi. Dünyada kripto paraların çöküşü sürüyor. Bitcoin’in değeri 27 bin dolara gerilerken, asıl çalkantı ise sabitcoin’ler UST ve Luna’da yaşanıyor. Piyasanın değeri bir haftada 1.8 trilyon dolardan 1.1 trilyon dolara düştü.
13.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çöküyor! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve...
Kripto paralar resmen çöküyor! Kayıp büyük, Bitcoin, Ethereum, Ripple ve... Kripto paralarda son dakika gelişmesi! Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer Altcoin'de kayıp büyük! Kripto varlıklar topyekun düşüyor. Yatırımcılar tedirgin. Kripto paraların atası olarak kabul edilen i Bitcoin, 5 Mayıs Perşembe gününden, 9 Mayıs Pazartesi gününe kadar, son 5 günde yüzde 17.07 değer kaybederek 32 bin 890 seviyelerine kadar düştü. Ethereum ise beş günde yüzde 18.76 düşerek 2 bin 388 dolara geriledi. Uzmanlardan Bitcoin, Ethereum, Ripple ile ilgili kritik yorum geldi. Yatırımcılar uyarılarak düşüşün süreceğine vurgu yapıldı.
10.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda Fed faizi etkisi! Flaş karar, dengeler değişti! Bitcoin ve Ethereum ve Altcoin’ler...
Kripto paralarda Fed faizi etkisi! Flaş karar, dengeler değişti! Bitcoin ve Ethereum ve Altcoin’ler... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Piyasalar hareketlendi. ABD Merkez Bankası’nın faizi artırması ve Fed Başkanı’nın enflasyona ilişkin olumsuz açıklamaları piyasaları hareketlendirdi. Bir süredir düşüşte olan altın yükseliş gösterirken, euro/dolar paritesi yükselmeye başladı ve dolar güçlü para birimleri karşısında hafif değer kaybına uğradı. Faiz artırımının en etkili görüldüğü alan ise kripto paralar oldu. Bitcoin yüzde 5 yükselirken sert satışlarla karşılaşan altcoinlerde de primlenme göze çarptı. İşte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...
4.05.2022 Ekonomi
Kripto paralar çakıldı, son 24 saat içinde resmen eridi! Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Cardano, Terra...
Kripto paralar çakıldı, son 24 saat içinde resmen eridi! Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Cardano, Terra... Kripto para piyasasında sert hareket! Uzun süre yükseliş trendinde olan Bitcoin adeta çöküş sürecine girdi. Kripto paraların atası Bitcoin'in düşüşü durdurulamıyor. Son 24 saat içinde yüzde 4 değer kaybetti. Rusya-Ukrayna savaşında tansiyonun yükselmesi dünya piyasalarını zor durumda bırakmaya ve enflasyonu arttırmaya devam ederken, yatırımcıların altın gibi güvenli limanlara yönelmesi kripto paraları negatif etkiliyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte detaylar...
19.04.2022 Ekonomi
Kripto paralar çakıldı! Dibi gördü! Bitcoin, Ethereum...
Kripto paralar çakıldı! Dibi gördü! Bitcoin, Ethereum... Kripto para piyasasında kan kaybı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 48 bin doların üzerini gören Bitcoin düşüşe geçerek yatırımcıları tedirgin etmişti. Bitcoin bugün kritik seviyenin altına sarktı.
18.04.2022 Ekonomi
Hola coin listelendi mi? HOT (HOLA) coinbasede listelendi mi?
Hola coin listelendi mi? HOT (HOLA) coinbasede listelendi mi? ABD merkezli, kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla 13 altcoin projesini listelediğini duyurdu. Peki, Hola coin coinbasede listelendi mi?
25.03.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili bomba tahmin! Yatıran kazanacak, 100.000 dolar...
Bitcoin ile ilgili bomba tahmin! Yatıran kazanacak, 100.000 dolar... Kripto paralar ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Düşüş eğiliminin ardından yeniden yükseliş trendi yakalayan kripto paralar ile ilgili flaş tahmin geldi. Apple kurucularından Steve Wozniak kripto paralara ilginin çok yüksek olduğunu belirterek Bitcoin'in 100.000 dolara yükseleceği tahmininde bulundu. Peki kripto varlıklarda son durum ne ne? İşte Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer Altcoin'lerdeki son dakika hareketleri...
20.03.2022 Ekonomi
Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika kararı! Yeni uygulama devreye alındı, artık başvurular...
Sosyal yardımlar ile ilgili son dakika kararı! Yeni uygulama devreye alındı, artık başvurular... Sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni uygulama hayata geçirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmen duyurdu. 'Aile Destek' mobil uygulaması kullanıma sunuldu. Uygulama sayesinde sosyal yardımlar ve sosyal hizmetlerle ilgili bilgilere kolayca ulaşılacak. Uygulama üzerinden sosyal yardım ve sosyal hizmetlere başvuru yapılabilecek. Başvurunun yanı sıra yine e-Devlet kapısı üzerinden sunulan durum/sonuç/ödeme sorgulama hizmetlerine doğrudan yönlendirme linkleri sayesinde erişilebilecek. Mobil uygulamasında ayrıca bakanlık haberleri ve duyuruları da yer alıyor.
11.03.2022 Ekonomi
Karadeniz doğalgazını karaya getirecek! Önemli gelişme duyuruldu
Karadeniz doğalgazını karaya getirecek! Önemli gelişme duyuruldu Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda keşfedilen doğalgazı karaya getirecek olan ünitenin ilk kaynağının gerçekleştirildiğini açıkladı.
10.03.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin ve Ethereum'da kayıp büyüyor, işte BTC, ETH, XRP ve diğer Altcoin'lerde son durum...
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin ve Ethereum'da kayıp büyüyor, işte BTC, ETH, XRP ve diğer Altcoin'lerde son durum... Bitcoin fiyatları ve Ethereum fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kripto para piyasası topyekun küçülüyor. Yeniden çöküş başladı. Başta kripto varlıkların atası olan Bitcoin olmak üzere Ethereum ve Altcoin'lerde de düşüş başladı. Kripto para yatırımcıları büyük zarar etti. Bitcoin yüzde 6.46 düşüş gösterdi. Ethereum ise yüzde 5.1 geriledi. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto piyasasında son durum...
10.03.2022 Ekonomi
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Bakan Yanık duyurdu
Ödemeler banka hesaplarına yatırıldı! Bakan Yanık duyurdu Paralar banka hesaplarına yatırıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık duyurdu. Yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili Bakan Yanık'tan son dakika açıklaması geldi. 1 milyar 489 milyon TL’yi aşan bir ödeme yapıldığı bildirildi. Mart ayı içerisinde yaklaşık 836 milyon TL tutarında yaşlı aylığı yardımında bulunduklarını kaydeden Bakan Yanık, yaklaşık 653 milyon TL de engelli aylıklarını da hak sahiplerinin hesaplarına yatırdıklarını duyurdu. Bakan Yanık aynı zamanda engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli olarak sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirtti.
9.03.2022 Ekonomi
Kripto paralarda kritik hareket! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin'lerde son durum ne?
Kripto paralarda kritik hareket! Bitcoin, Ethereum ve Altcoin'lerde son durum ne? Kripto para piyasası hareketli. Uzun süre yükseliş trendinde olan Bitcoin ve Altcoin'ler dün düşüş eğilimine girdi. Bitcoin dün gece 37.260 dolara kadar düştü. Rusya-Ukrayna savaşından olumsuz etkilenen kripto varlıklar yeniden yükselişe geçecek mi? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto paralardaki son durum...
8.03.2022 Ekonomi
Kripto paralarda sert hareket! Kimse bunu beklemiyordu, aniden yön değiştirdi, Bitcoin, Ethereum, Ripple...
Kripto paralarda sert hareket! Kimse bunu beklemiyordu, aniden yön değiştirdi, Bitcoin, Ethereum, Ripple... Kripto paralar uçuşa geçti. Bitcoin, Ethereum ve Ripple fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para piyasasında hızlı yükselişler görülmeye başlandı. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin ile başlayan yükseliş diğer coinlere de sıçradı. Kripto para piyasası Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın başlamasıyla birlikte büyük bir darbe almıştı. Bitcoin, 34 bin dolar seviyelerine kadar geri çekilirken piyasanın genelinde sert düşüşler görülmüştü. Bitcoin geçtiğimiz gün 44 bin dolar seviyesine kadar yükselerek önemli bir çıkış yakaladı. Ayrıca Rusya ile Ukrayna’da vatandaşların kripto paralara yönelmesi piyasanın pozitif seyretmesinde etkili oluyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto para piyasasındaki son dakika gelilmeleri...
2.03.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 50 düşüş! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 50 düşüş! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para piyasalarında Rusya-Ukrayna gerilimi, ABD enflasyonunun yüksek gelmesi, altın fiyatlarının tırmanışa geçmesi etkili oluyor. Kripto paralar toparlanma eğilimi göstermeye başlasa da olumsuzluklar yine satışlara neden oldu. Kripto paraların yüzü gülmeye başlasa da riskler yine satışları canlandırdı. Bir süredir ayı piyasasında olan ve neredeyse tarihi zirvelerinden yüzde 50 aşağıda işlem gören Kripto Para piyasaları güçlenemiyor. Bitcoin 41 bin 771 dolara kadar geriledi. Saat 10:38 itibarıyla yüzde 3 oranında düşüşle 42 bin 22 dolardan alıcı buluyor. Bitcoin tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan yüzde 40 aşağıda işlem görüyor.Ethereum’a bakıldığında güçsüz seyir yine devam ediyor. Ethereum saat 10:38 itibarıyla yüzde 6 oranında kayıpla 2908 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dogecoin yüzde 7 oranında düşüle 0.1423 dolar seviyesinde bulunuyor.
12.02.2022 Ekonomi
Kripto parada son durum! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer altconiler...
Kripto parada son durum! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer altconiler... Kiripto para piyasasındaki hareket yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Piyasanın en büyük oyuncusu Bitcoin'in hareketleri kripto varlıkların tamamını etkiliyor. Uzun süre rekor seviyelerde dolaşan kripto varlıkların atası Bitcoin yeni yıla düşüş trendi ile başladı ve düşüş eğiliminde ilerledi. Kripto para piyasaları iki günlük yükselişin ardından sakinleşti. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto paralarla ilgili son dakika gelişmeleri...
9.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altcoin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altcoin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.