Kripto

Kripto

Son dakika kripto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kripto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kripto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kripto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kripto gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.383 kripto haberi bulunmuştur. Tüm kripto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar!
Müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çaldılar! Antalya'nın Manavgat İlçesinde özel bir banka şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada gözaltına alınan şube müdürü Rahşan Eylem Bulut, müdür yardımcısı Utku Erdem ve 2 banka personeli tutuklandığı açıklandı.
18.04.2024 Gündem
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralarda toparlanma eğilimi görülüyor. İran’ın hafta sonu İsrail’e misilleme amaçlı saldırısının daha geniş bir bölgesel çatışma korkusunu artırması ve yatırımcılarının risk iştahını düşürmesiyle varlık fiyatlarındaki oynaklık arttı.
16.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! Gram altın alacaklar için büyük fırsat
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! Gram altın alacaklar için büyük fırsat Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Gram altın alacakları için büyük fırsat. Altın alımı için tarih verildi. Altın fiyatlarında rekorlar yolda. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik bir tahminde bulundu. Altın, döviz, borsa ve kripto para gibi yatırım araçlarındaki yaşanan fiyatlanmalar yakından takip ediliyor. İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...
15.04.2024 Ekonomi
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralar toparlanma eğilimi görülüyor.
15.04.2024 Ekonomi
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat! Yeni tarih açıklandı: Kısa süreli alım fırsatı verecek
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat! Yeni tarih açıklandı: Kısa süreli alım fırsatı verecek Altın, dolar ve borsaya yatırım yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle altın yatırımcısı için dikkat çeken tarih açıklandı. Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? İşte merak edilen tüm detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Bitcoin adım adım tarihi zirveye gidiyor! Piyasa değeri 5 trilyon doları aşacak
Bitcoin adım adım tarihi zirveye gidiyor! Piyasa değeri 5 trilyon doları aşacak Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yatırımcıları tarafından sıkı takibe alınan kripto paranın atası Bitcoin tarihi zirvesine çok yakın. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, kripto para piyasasının toplam piyasa değerinin bu yıl 5 trilyon doları aşacağını öngörüyor. 73 bin doların altında seyreden Bitcoin ise tarihi zirvesine yakın seyrediyor.
8.04.2024 Ekonomi
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor
Uranyum blokzincirine taşındı! Değeri günden güne değişiyor Gayrimenkul, kıymetli madenler, kredi teminatı, emtia gibi gerçek dünya varlıklarının blokzincirine taşınarak erişilebilir hale gelmesini tanımlayan tokenizasyon kavramı, ekosistemin 2024 başlıkları arasında yerini aldı. Güncel bir rapor, emtia tabanlı kripto para birimlerinin piyasa değerinin 1,1 milyar doları aştığını gösterdi. Söz konusu raporda, emtia tabanlı kripto para projelerinde çoğunlukla altın, gümüş gibi kıymetli madenlerin tercih edildiğini söyleyen Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,“Kıymetli madenlerin pazar hakimiyetine rağmen daha farklı emtialara yönelen projelere de rastlamak mümkün. Örneğin bir proje, 1 sterlin değerindeki uranyum bileşiğine endekslenen uranyum tabanlı bir kripto para birimi geliştirdi” dedi.
2.04.2024 Gündem
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk’te konuştu: Enflasyonda 2026'da tek haneye ulaşacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk canlı yayınında soruları yanıtladı. Sosyal medyada ve çeşitli yerlerde spekülatif hava oluşturulmaya çalışıldığına dikkat çeken Yılmaz "Bu tür tartışmaların temeli yok. Yerel seçimde ulusal politikaların değişmesini beklemek hiçbir temeli yok" dedi. Öte yandan Yılmaz, temel hedeflerinin enflasyonla mücadele olduklarını vurgulayarak "2026'da tek haneye ulaşacağız. Bunun planını yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Hesabımızı kitabımızı biliyoruz" diye konuştu.
23.03.2024 Gündem
Emniyet'ten sazan sarmalı operasyonu! 20 şüpheli tutuklandı
Emniyet'ten sazan sarmalı operasyonu! 20 şüpheli tutuklandı Diyarbakır ve İstanbul’da ikinci el araç almak ya da satmak isteyen kişileri ‘Sazan sarmalı’ yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik polisin düzenlediği operasyonda yakalanan 20 şüpheli tutuklandı. Şüphelilere ait yaklaşık 9 milyon 200 bin TL değerindeki ev, depo ve otomobillere el konuldu.
23.03.2024 Gündem
Bitcoin halving 2024: Bekleyiş sürüyor, Bitcoin halving ne zaman olacak? Geçmiş halving ödülleri ne kadar oldu?
Bitcoin halving 2024: Bekleyiş sürüyor, Bitcoin halving ne zaman olacak? Geçmiş halving ödülleri ne kadar oldu? Bitcoin halving için bekleyiş sürüyor. Kripto para dünyasının yatırımcılarının merakla beklediği ve her 4 yılda bir gerçekleşen BTC halving döneminde madencilik ödülleri yarıya indiriliyor. Birkaç dakika içerisinde tamamlanan halving 2024'ün etkileri nasıl olacak? Yeniden yükseliş dönemini yaşayan Bitcoin halving 2024 ne zaman olacak?
22.03.2024 Ekonomi
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı
Kripto para vurgunu! Kar vaadiyle binlerce kişi dolandırıldı Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Gayrimenkul alım satımı yapan şirket, iddiaya göre 2020-2021 yılları arasında sosyal medya üzerinden verdiği reklamlarla Türkiye genelinde üye yaptığı 50 bin kişiden 'kar payı ortaklığı' adı altında yaklaşık 100 milyon dolar topladığı belirtildi.
21.03.2024 Gündem
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin Kripto paralarda hızlı rekorlar hızlı düşüşleri de beraberinde getiriyor. ABD’de onaylanan ETF’lerin etkisiyle rekor kıran kripto paralar geri çekilme yaşadı. Oldukça volatil seyreden kripto para piyasalarında yatırımcıların doğru hamleler yaparak dikkatli işlem yapması gerekiyor. Aksi halde marj aralığı bulunmadığı için birikimleri buharlaşabiliyor. Uzmanlar yatırım yaparken finansal okuryazarlığın olması gerektiğini belirtirken genel olarak da Bitcoin'de düzeltme beklendiğini öne sürdüler.
20.03.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Kripto para dolandırıcılarına darbe vuruldu! Aralarında askerde var
Kripto para dolandırıcılarına darbe vuruldu! Aralarında askerde var Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 ilde ‘kripto para yatırım’ adıyla sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 1'i asker 8 şüpheliyi perasyonla gözaltına alındı.
18.03.2024 Ekonomi
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kripto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kripto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.