Bitcoin

Bitcoin

Son dakika bitcoin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bitcoin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bitcoin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitcoin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitcoin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.273 bitcoin haberi bulunmuştur. Tüm bitcoin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Binance CEO’su Richard Teng'den  dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor!
Binance CEO’su Richard Teng'den dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor! Dünyanın en büyük borsalarından Binance’in CEO’su Richard Teng, “Kripto varlıkların günlük hayattaki yaygınlığı Türkiye’nin kripto için gelişen bir merkez olarak yerini güçlendiriyor. Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus. Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Kripto paralarda neler olacağını uzman isim uyardı! Bitcoin madenciliği için kritik tarih verildi...
Kripto paralarda neler olacağını uzman isim uyardı! Bitcoin madenciliği için kritik tarih verildi... Kripto ekosisteminin yakından takip ettiği Bitcoin yarılanması, 19 Nisan’ı 20 Nisan’a bağlayan gece yarısı tamamlandı. Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, yarılanmanın ardından 66 bin dolar seviyelerini kazanan Bitcoin’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sönmez, “Kripto ekosistemi şimdi istikrara ve inovasyona odaklanacak” dedi.
25.04.2024 Gündem
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler Bitcoin madenciliği sonucu verilen ödüllerin yarı yarıya indirilmesi olan halving etkinliği sona erdi. Bitcoin'in blokzinciri, zincire her 210 bin blok eklendiğinde, yani yaklaşık dört yılda bir yarılanma meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapanlar neler yaşanacağını merak etmeye devam ediyor. İşte Bitcoin halving sonrası en çok düşen altcoinler... Bitcoin kaç dolar oldu?
20.04.2024 Ekonomi
Ne Borsa, Bitcoin ne de dolar, euro... İşte en çok kazandıran yatırım aracı...
Ne Borsa, Bitcoin ne de dolar, euro... İşte en çok kazandıran yatırım aracı... Haftanın getiri şampiyonu belli oldu. Dolardaki artış binde 7 ile sınırlı kalırken, borsa haftalık bazda yüzde 1,23 geriledi. Mevduat yatırımcısı yüzde 1,16 getiri elde ederken; Bitcoin’de ise haftalık kayıp yüzde 4 civarında seyrediyor. İşte haftanın en çok kazandıranı...
20.04.2024 Ekonomi
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralarda toparlanma eğilimi görülüyor. İran’ın hafta sonu İsrail’e misilleme amaçlı saldırısının daha geniş bir bölgesel çatışma korkusunu artırması ve yatırımcılarının risk iştahını düşürmesiyle varlık fiyatlarındaki oynaklık arttı.
16.04.2024 Ekonomi
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralar toparlanma eğilimi görülüyor.
15.04.2024 Ekonomi
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek?
Bitcoin halving ne zaman, 2024 Bitcoin halving tarihleri nedir? Bitcoin yarılanması ne demek? Bitcoin (BTC) Halving için geri sayım başladı. 2024 yılıyla birlikte yükselişini sürdüren Bitcoin'in yarılanma tarihi sorgulanıyor. Her 4 yılda bir halving dönemine giren Bitcoin araştırmalar devam ediyor. Peki, Bitcoin halving (Bitcoin yarılanması) ne zaman?
14.04.2024 Ekonomi
Bitcoin'de felaket senaryosu! Dev banka açıkladı
Bitcoin'de felaket senaryosu! Dev banka açıkladı Alman Deutsche Bank, Bitcoin ile ilgili kâbus gibi bir anket açıkladı. Yaptığı kapsamlı bir anketin sonuçlarını açıklayan Deutsche Bank, Bitcoin’in bu yılın sonunda 20 bin doların altına gerileyebileceğini açıkladı.
10.04.2024 Ekonomi
Bitcoin adım adım tarihi zirveye gidiyor! Piyasa değeri 5 trilyon doları aşacak
Bitcoin adım adım tarihi zirveye gidiyor! Piyasa değeri 5 trilyon doları aşacak Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yatırımcıları tarafından sıkı takibe alınan kripto paranın atası Bitcoin tarihi zirvesine çok yakın. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, kripto para piyasasının toplam piyasa değerinin bu yıl 5 trilyon doları aşacağını öngörüyor. 73 bin doların altında seyreden Bitcoin ise tarihi zirvesine yakın seyrediyor.
8.04.2024 Ekonomi
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu
Üsküdar sahilde Bitcoin ödüllü koşu 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde Bitcoin ödüllü koşu düzenleneceği duyuruldu.
2.04.2024 Diğer Sporlar
Ekonomide kritik viraj! Ana gündem maddeleri herkesin cebini ilgilendiriyor
Ekonomide kritik viraj! Ana gündem maddeleri herkesin cebini ilgilendiriyor Seçimin tamamlanması ile birlikte artık ekonomide atılacak adımlar piyasa tarafından dikkatle takip edilecek. İşte ekonominin gündeminde yer alacak başlıklar...
1.04.2024 Ekonomi
Her gün bin 500 kişi milyoner oluyor! Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesi
Her gün bin 500 kişi milyoner oluyor! Bitcoin'de tüm zamanların en yüksek seviyesi Mart ayında 73 bin dolara kadar çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini kaydeden Bitcoin'in geri çekilmesi, boğa sezonunun sona erip ermediğine yönelik soruları beraberinde getirdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Gate.io Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, "Bitcoin boğa sezonunun her gün bin 500 kişiyi milyoner yaptığını gördük. Bu kişilerin kim olduğu veya bir kişi ya da kurum olup olmadıkları cüzdanların gizliliğinden kaynaklı olarak belli olmasa da Bitcoin'in kısa süreçte önemli kazanımlara aracı olduğu tespit edilebiliyor. Buna rağmen Bitcoin milyoneri büyümesinin yavaş seyrettiği, bunun sebeplerinin başında da balinaların kâr hamleleri ve yeni yatırımcıların henüz Bitcoin'le tanışmamış olabilecekleri geliyor" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Bitcoin halving 2024: Bekleyiş sürüyor, Bitcoin halving ne zaman olacak? Geçmiş halving ödülleri ne kadar oldu?
Bitcoin halving 2024: Bekleyiş sürüyor, Bitcoin halving ne zaman olacak? Geçmiş halving ödülleri ne kadar oldu? Bitcoin halving için bekleyiş sürüyor. Kripto para dünyasının yatırımcılarının merakla beklediği ve her 4 yılda bir gerçekleşen BTC halving döneminde madencilik ödülleri yarıya indiriliyor. Birkaç dakika içerisinde tamamlanan halving 2024'ün etkileri nasıl olacak? Yeniden yükseliş dönemini yaşayan Bitcoin halving 2024 ne zaman olacak?
22.03.2024 Ekonomi
Bitcon mi, hisse senedi mi, döviz mi altın mı? İşte en çok kazandıracak yatırım aracı
Bitcon mi, hisse senedi mi, döviz mi altın mı? İşte en çok kazandıracak yatırım aracı Yılın ilk üç ayında getiride Bitcoin ve hisse senedi fonları öne çıktı. Hisse senedi fonundaki son üç yıllık getiri dün itibarıyla yüzde 600’ü aştı. Bu yıl dövizde enflasyonun altında getiri bekleyen uzmanlara göre, uzun vadede hisse senetleri öne çıkabilir. Ancak tekrar yüzde 600’lük getirinin olamayacağı; sektörel bazda ayrışmaların yaşanacağı konusunda uyarılar yapılıyor. İşte yatırımcılara uzmanlar tarafından kritik öneriler...
22.03.2024 Ekonomi
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim"
Yüksek kar vaadiyle binlerce kişiyi 100 milyon dolar dolandırdılar! "Evimi satıp bu işe girdim" Ankara merkezli güneş enerjisi üretimi ve gayrimenkul alım satımıyla yüksek kar vadeden şirkete yatırım yapan binlerce kişi, yaklaşık 100 milyon dolar dolandırıldı. Adana’da evini ve arabasını satıp şirkete yatırım yapan mağdurlar, biran önce şirket sahibi karı kocanın yakalanmasını istedi.
21.03.2024 Adana
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin
Kripto paralarda neler olacak? İşte Bitcoin için sürpriz tahmin Kripto paralarda hızlı rekorlar hızlı düşüşleri de beraberinde getiriyor. ABD’de onaylanan ETF’lerin etkisiyle rekor kıran kripto paralar geri çekilme yaşadı. Oldukça volatil seyreden kripto para piyasalarında yatırımcıların doğru hamleler yaparak dikkatli işlem yapması gerekiyor. Aksi halde marj aralığı bulunmadığı için birikimleri buharlaşabiliyor. Uzmanlar yatırım yaparken finansal okuryazarlığın olması gerektiğini belirtirken genel olarak da Bitcoin'de düzeltme beklendiğini öne sürdüler.
20.03.2024 Ekonomi
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Bitcoin, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin devam etmesiyle hafta boyunca rekor kırmasının ardından yüzde 4,6 gerileyerek sert bir düşüş yaşadı.
15.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'den rekor üstüne rekor! Kritik seviyeyi aştı
Bitcoin'den rekor üstüne rekor! Kritik seviyeyi aştı Haftaya yükselişle başlayan Bitcoin, yeni bir rekor kırarak 73 bin doları geçti
13.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üste gelen rekorlar sonrası kritik uyarı: Yükseldiği gibi hızlı düşebilir Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitcoin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.