Bitcoin

Bitcoin

Son dakika bitcoin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bitcoin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bitcoin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bitcoin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bitcoin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.285 bitcoin haberi bulunmuştur. Tüm bitcoin haberleri aşağıda listelenmiştir.
MT Gox olayı nedir, MT Gox kaç BTC var? Mt. Gox nedir, kimin?
MT Gox olayı nedir, MT Gox kaç BTC var? Mt. Gox nedir, kimin?Mt Gox'un soğuk cüzdanlarından biri, alacaklılarına geri ödeme yapmaya başlama planı çerçevesinde 47.000 BTC'den fazlasını bilinmeyen bir cüzdan adresine aktardı.Peki, MT Gox olayı nedir, MT Gox kaç BTC var? Mt. Gox nedir, kimin?
5.07.2024Ekonomi
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?Küresel piyasalar, dünya genelinde yoğunlaşan seçim takvimi ve makroekonomik verilerden alınan sinyallerle karışık bir seyir izlerken, bugün ABD'de açıklanacak istihdam raporu verileri yatırımcıların odağında bulunuyor. Peki, ABD istihdam verileri saat kaçta açıklanacak? ABD temmuz ayı istihdam verisi ne zaman açıklanacak?
5.07.2024Ekonomi
Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir? Bitcoin'de sert düşüş, son 24 saate kayıp yüzde 6,94.
Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir? Bitcoin'de sert düşüş, son 24 saate kayıp yüzde 6,94.Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin'de düşüş devam ediyor. Bitcoin 55 bin dolar seviyesine kadar çekildi. Öte yandan Etherum fiyatı %8 düşüşle 2,891 dolara kadar gerilemenin ardından şu sıralarda 2926,70 dolar seviyesinde. Son 24 saate kayıp yüzde 6,94. Peki, Bitcoin neden düşüyor, Bitcoin’deki düşüşün sebebi nedir?
5.07.2024Ekonomi
Kripto paralarda kayıp büyüyor! Bitcoin resmen dibi gördü
Kripto paralarda kayıp büyüyor! Bitcoin resmen dibi gördüABD’deki başkanlık seçimlerine yönelik belirsizlikler ile yıllar önce iflas eden Tokyo merkezli kripto borsası Mt. Gox’ın geri ödeme planını devreye almasına ilişkin yaşanan endişeler Bitcoin’de sert düşüşe neden oldu. Bitcoin 4 ayın en büyük düşüşünü gerçekleştirdi.
5.07.2024Ekonomi
Bitcoin yüzde 3 düşüş! Yatırımcıları korkutan gelişme
Bitcoin yüzde 3 düşüş! Yatırımcıları korkutan gelişmeYakın dönemde 70 bin doları gören Bitcoin’de gerileme devam ediyor. En büyük kripto para birimi olan Bitcoin çarşamba günü yüzde 3 düşüş yaşadı ve 60 bin 300 dolardan işlem görmeye başladı.
4.07.2024Ekonomi
Kripto varlıklara ilişkin yasa Resmi Gazete'de yayımlandı
Kripto varlıklara ilişkin yasa Resmi Gazete'de yayımlandıKripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren Sermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Resmi Gazete'de yayımlandı.
1.07.2024Gündem
Kripto varlıklara yeni düzenleme! Meclis'te kabul edilerek yasalaştı
Kripto varlıklara yeni düzenleme! Meclis'te kabul edilerek yasalaştıSermaye Piyasası Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Kabul edilen maddelere göre, kripto varlık, varlık hizmet sağlayıcısı, platform tanımlaması yapılıyor.
26.06.2024Ekonomi
Kripto parada renk kırmızıyı, oklar aşağıyı gösteriyor! Bitcoin düştükçe düşüyor
Kripto parada renk kırmızıyı, oklar aşağıyı gösteriyor! Bitcoin düştükçe düşüyorKripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin fiyatı 61 bin dolar seviyesine geriledi. 5 Haziran'da 71 bin doları gören Bitcoin'de düşüş yüzde 14'ü aştı.
24.06.2024Ekonomi
BtcTurk siber saldırıya uğradığını açıkladı
BtcTurk siber saldırıya uğradığını açıkladıYerli kripto para Borsası BtcTurk, siber saldırıya uğradığını açıkladı.
23.06.2024Ekonomi
Kripto paraya yeni düzenleme geliyor! Artık kabul edilmeyecek
Kripto paraya yeni düzenleme geliyor! Artık kabul edilmeyecekTürkiye, kredi notunun yükselmesinde önemli eşiklerden görülen ‘Gri Liste’den çıkış için dersini çalışıyor. Listeden çıkılmasında kritik ‘tik’lerden sayılan Kripto Varlıklar Yasa Teklifi, Meclis’in öncelikli gündemi. Yasanın temmuzdaki not raporları öncesine yetiştirilmesi hedefleniyor.
22.06.2024Ekonomi
Ne altın ne dolar ne de bitcoin! İşte mayıs ayının en çok kazandıranı
Ne altın ne dolar ne de bitcoin! İşte mayıs ayının en çok kazandıranıTürkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayında aylık en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal yatırım aracının yurt içi üretici fiyat endeksi (Yİ-ÜFE) ile yüzde 6,89, tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile yüzde 5,44 oranları ile BIST 100 endeksi olduğunu açıkladı.
7.06.2024Ekonomi
Bitcoin zirveye doğru nefessiz koşuyor! Yükselişin nedeni belli oldu
Bitcoin zirveye doğru nefessiz koşuyor! Yükselişin nedeni belli olduBitcoin'de son dakika gelişmesi. Kripto paralara yatırım yapanları yakından ilgilendiriyor. Kripto para piyasalarında FED iyimserliği ve ABD iş gücü piyasasındaki zayıflıkla beraber hareketli sürüyor. Bitcoin, 70 bin dolar sınırını aşarak yeniden zirveyi zorluyor. İşte tüm detaylar...
5.06.2024Ekonomi
Kripto paralarda sert hareket! Transfer gerginliği piyasayı sardı
Kripto paralarda sert hareket! Transfer gerginliği piyasayı sardıKripto para piyasası ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin yatırımcıların gözdesi olmayı sürdürüyor. Öte yandan piyasada görülen sert hareket yatırımcıyı tedirgin etti. Kripto varlık piyasası iflas eden kripto varlık borsası MT. Gox'a ait cüzdanlardan yapılan transferlerin etkisiyle geriledi.
28.05.2024Ekonomi
Ethereum EFT onayı ne zaman, SEC EFT onayı geldi mi? SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak, SEC ETF onayı saat kaçta?
Ethereum EFT onayı ne zaman, SEC EFT onayı geldi mi? SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak, SEC ETF onayı saat kaçta?SEC onayı ne zaman, SEC EFT onayı saat kaçta? SEC'in spot Ethereum EFT'lerine onay vereceği beklentiler Ether fiyatını yukarı taşıyor. Ether fiyatı neredeyse yüzde 14 artarak Kasım 2022'den bu yana görülen en büyük yükselişi yaşıyor. İşte Ethereum EFT onayı saat kaçta, SEC ETH EFT kararı ne zaman açıklanacak? Sorularının yanıtı…
21.05.2024Ekonomi
Kripto parada büyük şok! 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgun
Kripto parada büyük şok! 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgunABD'de, 20'li yaşlarındaki iki kardeş 12 saniye kadar kısa bir sürede 25 milyon dolar değerinde kripto para çalma suçlamasıyla hakim karşına çıkartıldı.
16.05.2024Ekonomi
'Bitcoin' dolandırıcılığında 2. şok! Hangi mahkemede yargılanacakları belli değil
'Bitcoin' dolandırıcılığında 2. şok! Hangi mahkemede yargılanacakları belli değilErzurum’da Bitcoin'le kar payı elde edeceği vaadiyle onlarca kişiyi milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen şahısların, hangi mahkemede yargılanacağına dört yıldır karar verilemedi.
10.05.2024Gündem
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldıDünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024Ekonomi
Altın, dolar borsa, bitcoin derken değişti! Kazanç katlanıyor, işte karlı yatırım aracı
Altın, dolar borsa, bitcoin derken değişti! Kazanç katlanıyor, işte karlı yatırım aracıAltın, dolar, borsa ve mevduatta yatırımı olanlar dikkat. TÜİK geçtiğimiz gün nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Enflasyon yıllık %69,80, aylık %3,18 artış gösterdi. Özellikle son dönemde mevduat faizleri yüzde 60’a dayanırken, borsa rekor kırmış, altın fiyatlarında ise sert düşüşler görülmüştü. Peki enflasyona göre parasını korumak isteyenler için hangi yatırım aracı daha cazip? Altın ve borsa için beklentiler neler? İşte detaylar...
4.05.2024Ekonomi
Kripto paralarda sert hareket! Bitcoin tepetaklak oldu
Kripto paralarda sert hareket! Bitcoin tepetaklak olduKripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin, gün içerisinde yüzde 6 değer kaybederek 56 bin 486 dolara kadar geriledi.
1.05.2024Ekonomi
Binance CEO’su Richard Teng'den  dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor!
Binance CEO’su Richard Teng'den dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor!Dünyanın en büyük borsalarından Binance’in CEO’su Richard Teng, “Kripto varlıkların günlük hayattaki yaygınlığı Türkiye’nin kripto için gelişen bir merkez olarak yerini güçlendiriyor. Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus. Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor” dedi.
26.04.2024Ekonomi
Kripto paralarda neler olacağını uzman isim uyardı! Bitcoin madenciliği için kritik tarih verildi...
Kripto paralarda neler olacağını uzman isim uyardı! Bitcoin madenciliği için kritik tarih verildi...Kripto ekosisteminin yakından takip ettiği Bitcoin yarılanması, 19 Nisan’ı 20 Nisan’a bağlayan gece yarısı tamamlandı. Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez, yarılanmanın ardından 66 bin dolar seviyelerini kazanan Bitcoin’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sönmez, “Kripto ekosistemi şimdi istikrara ve inovasyona odaklanacak” dedi.
25.04.2024Gündem
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinler
Bitcoin'de halving gerçekleşti! İşte en çok düşen ve yükselen altcoinlerBitcoin madenciliği sonucu verilen ödüllerin yarı yarıya indirilmesi olan halving etkinliği sona erdi. Bitcoin'in blokzinciri, zincire her 210 bin blok eklendiğinde, yani yaklaşık dört yılda bir yarılanma meydana gelecek şekilde tasarlandı. Bitcoin ve altcoinlere yatırım yapanlar neler yaşanacağını merak etmeye devam ediyor. İşte Bitcoin halving sonrası en çok düşen altcoinler... Bitcoin kaç dolar oldu?
20.04.2024Ekonomi
Ne Borsa, Bitcoin ne de dolar, euro... İşte en çok kazandıran yatırım aracı...
Ne Borsa, Bitcoin ne de dolar, euro... İşte en çok kazandıran yatırım aracı...Haftanın getiri şampiyonu belli oldu. Dolardaki artış binde 7 ile sınırlı kalırken, borsa haftalık bazda yüzde 1,23 geriledi. Mevduat yatırımcısı yüzde 1,16 getiri elde ederken; Bitcoin’de ise haftalık kayıp yüzde 4 civarında seyrediyor. İşte haftanın en çok kazandıranı...
20.04.2024Ekonomi
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladı
Kripto para piyasası tepetaklak! Sert düşüşün ardından EFT onayı ile toparlanma başladıHafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralarda toparlanma eğilimi görülüyor. İran’ın hafta sonu İsrail’e misilleme amaçlı saldırısının daha geniş bir bölgesel çatışma korkusunu artırması ve yatırımcılarının risk iştahını düşürmesiyle varlık fiyatlarındaki oynaklık arttı.
16.04.2024Ekonomi
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyor
Kripto paralar sert düşüşün ardından toparlanıyor! Oklar yukarıyı gösteriyorHafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto paralar toparlanma eğilimi görülüyor.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bitcoin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bitcoin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.