Aleyna Ölmez

Aleyna Ölmez

Son dakika Aleyna Ölmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Ölmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Ölmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Ölmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna ölmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 aleyna ölmez haberi bulunmuştur. Tüm aleyna ölmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremden sonra oraya çıktı! Binanın üçüncü katı ortadan kayboldu
Depremden sonra oraya çıktı! Binanın üçüncü katı ortadan kayboldu Adıyaman’da meydana gelen yıkıcı depremde bir binanın birinci, ikinci ve dördüncü katı havada dururken üçüncü kat ise ortadan kayboldu. Deprem nedeniyle yıkılarak ilginç görüntülere sahne olan bina, havadan görüntülendi.
2.03.2023 Gündem
Depremden 248 saat sonra kurtarılmıştı! Aleyna Ölmez ile ilgili yeni gelişme
Depremden 248 saat sonra kurtarılmıştı! Aleyna Ölmez ile ilgili yeni gelişme Kahramanmaraş'ta 248'inci saatte enkazdan yaralı çıkarılan Aleyna Ölmez (17), tedavi gördüğü Ankara Üniversitesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden taburcu edildi.
2.03.2023 Gündem
Seçim kampanyasına deprem ayarı!
Seçim kampanyasına deprem ayarı! AK Parti, geçtiğimiz yazdan bu yana hazırlıklarını sürdürdüğü “Türkiye Yüzyılı” perspektifli seçim beyannamesi çalışmalarını, “Yeni başlıyoruz” sloganıyla şekillendirmişti. Ancak deprem felâketinin ardından seçim beyannamesi ve kampanyasında değişikliğe gidilmesine karar verildi.
23.02.2023 Gündem
Aleyna Ölmez kimdir? Enkaz altından 248 saat sonra kurtulan Aleyna Ölmaz kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Aleyna Ölmez kimdir? Enkaz altından 248 saat sonra kurtulan Aleyna Ölmaz kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enkaz altından 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti. Peki, Aleyna Ölmez kimdir, kaç yaşında? Aleyna Ölmez’in sağlık durumu nasıl? 
22.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 248'inci saatte enkazdan yaralı kurtarılan Aleyna Ölmez'i (17) tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
22.02.2023 Gündem
Prof. Dr. Kendirli: Aleyna'yı yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz
Prof. Dr. Kendirli: Aleyna'yı yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tanıl Kendirli, Kahramanmaraş'ta enkazdan 248 saat sonra çıkarılan Aleyna Ölmez'in (17) sağlık durumuna ilişkin, "Kan tetkiklerini sürekli kontrol ediyoruz. Şu an için onda da bir sıkıntı görünmüyor. Bu doğrultuda kısa sürede kendisini yoğun bakımdan çıkarmayı planlıyoruz" dedi.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Diyarbakır'da kolonsuz inşa edilen bina depremde hasar almadı! Yaşını duyan hayret ediyor
Diyarbakır'da kolonsuz inşa edilen bina depremde hasar almadı! Yaşını duyan hayret ediyor Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde giriş katı hariç kolonu olmayan ve yaşanan depremde herhangi bir hasar görmeyen 4 katlı yapı görenleri hayrete düşürüyor. Binanın yaşı ise duyanları şoke ediyor.
18.02.2023 Gündem
248. saatte enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme
248. saatte enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme Kahramanmaraş'ta enkazdan 248 saat sonra çıkarılıp, Ankara'ya sevk edilen Aleyna Ölmez'in (17) tedavisi, hastanede sürüyor. Rektör Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Aleyna'nın sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı.
18.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 13. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 39 bin 672 kişi hayatını kaybetti.
18.02.2023 Gündem
Enkazdan 71 saat sonra kurtulan Bekir Amca yaşadıklarını anlattı
Enkazdan 71 saat sonra kurtulan Bekir Amca yaşadıklarını anlattı Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan depremlerde yıkılan binanın enkazından 71 saat sonra kurtulan Bekir Yıldırım Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nden CNN Türk canlı yayınına bağlandı. Bekir Yıldırım 'Beni çocuklarıma kavuşturdunuz. Bu en büyük şey' dedi.
17.02.2023 Gündem
248 saat sonra enkazdan sağ çıkan Aleyna Ölmez dünya basınında gündem oldu
248 saat sonra enkazdan sağ çıkan Aleyna Ölmez dünya basınında gündem oldu Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Tüm Türkiye'yi acıya ve gözyaşına boğan deprem felaketinin 248’inci saatinde arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez dünyada gündem oldu.
17.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem enkazından 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez ile telefonda görüştü.
17.02.2023 Gündem
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez, “İyiyim, teşekkür ederim. Bir şey yoktu elimde. Kendi kendimle vakit geçirmeye çalıştım” dedi. Ölmez’in durumuna ilişkin konuşan doktorlar ise genç kızın enkaz altından nasıl kurtulduğunu açıkladı.
17.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 248 saat sonra enkazdan çıkan Aleyna'nın ailesini aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 248 saat sonra enkazdan çıkan Aleyna'nın ailesini aradı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 248 saat sonra enkaz altından sağ olarak kurtarılan Aleyna'nın ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
16.02.2023 Gündem
Aleyna enkaz altında 248 saat kaldı! Doktor şaşkınlıkla açıkladı: İnanılmaz bir şey
Aleyna enkaz altında 248 saat kaldı! Doktor şaşkınlıkla açıkladı: İnanılmaz bir şey Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez oldu. Doktorlar 'inanılmaz bir şey' diyerek Aleyna'nın sağlık durumunu açıkladı.
16.02.2023 Yaşam
Kanal D muhabirinin acı günü: Depremde 10 yakını hayatını kaybetti
Kanal D muhabirinin acı günü: Depremde 10 yakını hayatını kaybetti Kanal D Muhabiri İbrahim Konar, Kahramanmaraş'taki depremde 10 yakınını kaybetti. Konar, o kara gece sonrası yaşadıklarını CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e anlattı.
16.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum...
Deprem felaketinde 12. gün! İşte bölgede son durum... 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde 38 bin 44 kişi hayatını kaybetti.
17.02.2023 Gündem
"Masanın altından çıkıp kucağıma..."
"Masanın altından çıkıp kucağıma..." Burak Kut, verdiği röportajda bomba açıklamalarda bulundu.
18.06.2018 Magazin
Şehit yakınları isyan etti!
Şehit yakınları isyan etti! Güngören katliamı davanın ikinci duruşmasında isyan vardı
29.09.2021 Gündem
Cenazede ülkücü grup gerilimi
Cenazede ülkücü grup gerilimi Hain saldırıda hayatını kaybedenler için düzenlenen törende polisle ülkücü grup karşı karşıya geldi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Ölmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna ölmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.