Gazete Vatan Logo

Aleyna Ölmez kimdir? Enkaz altından 248 saat sonra kurtulan Aleyna Ölmaz kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan enkaz altından 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez'i ziyaret etti. Peki, Aleyna Ölmez kimdir, kaç yaşında? Aleyna Ölmez’in sağlık durumu nasıl? 

Aleyna Ölmez kimdir? Enkaz altından 248 saat sonra kurtulan Aleyna Ölmaz kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Kayabaşı Mahallesi'ndeki Atabey Apartmanı'nın enkazından çıkarıla Aleyna Ölmez’i Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etti. 

Aleyna Ölmez kimdir, kaç yaşında? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enkazdan kurtarılan Aleyna Ölmez'e ziyaret için Etlik Şehir Hastanesi'ne geldi. Kahramanmaraş'ta, enkazdan 248 saat sonra çıkarılıp, Ankara'ya sevk edilen 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in tedavisi, hastanede sürüyor. 

Ankara Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Aleyna Ölmez'in sağlık durumu için "Beslenmesi tamamen normale geçti. Ameliyat geçirdiği için takibi devam ediyor ama morali de genel durumu da çok iyi. İnşallah bugün servise çıkarmayı da planlıyoruz" demişti. 

Erdoğan daha önce de telefonla görüşmüştü! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha önce de 17 yaşındaki Aleyna Ölmez ile telefonda görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletmişti. Erdoğan’ın "Ağrın var mı kızım?" diye sorması üzerine Aleyna, "Çok hafif. Atlattım" yanıtını vermişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Elhamdülillah. Biliyorsun, hastaların duası makbuldür. Senin ismin de çok güzel. Cumhurbaşkanlığında çalışma odamda senin bu isminle 'Aleyna' levhası var. İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım" demişti. Aleyna da "İnşallah. Çok teşekkür ederim her şey için" yanıtı vermişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’dan Ankara’ya döndüğünde Aleyna’yı ziyaret edeceğini belirtmişti. 

Haberin Devamı