Afara

Afara

Son dakika afara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan afara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını afara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afara gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 afara haberi bulunmuştur. Tüm afara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece
Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde unutulmaz gece Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Afara - Bir Arabesk Müzikali ile bir kez daha Uğur Aslan’ı ağırladı. Sahnesinde dillere pelesenk olan arabesk parçalara hayat veren başarılı sanatçı, sevenlerine müzik dolu bir gece yaşattı.
24.07.2023 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam altıncı kez ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ ile başarılı sanatçı Uğur Aslan’ı ağırladı. Örneğine az rastlanan müzikal ile hem anılarla derinden etkilenen hem de şarkılarla doyasıya eğlenen dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
20.10.2022 Magazin
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', sezon finaliyle 10 Haziran Cuma gecesi izleyicisiyle buluştu.
11.06.2022 Televizyon
Afara film oluyor!
Afara film oluyor! Kanal D'de ekrana gelen "Yargı"nın oyuncusu Uğur Aslan, senaristi Sema Ergenekon ve yönetmeni Ali Bilgin, Emir Hepoğlu’nun sunduğu her cumartesi akşamı Dreamtürk TV’de yayınlanan çekimleri Hilton Dalaman’da gerçekleşen “Emir Hepoğlu ile Sahil Sohbetleri”ne konuk oldu.
8.06.2022 Televizyon
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi
'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkt çeken 'Afara' programı, canlı yayınlanan sekizinci bölümüyle Kanal D’de izleyicisiyle buluştu.
4.06.2022 Televizyon
Afara "Bir arabesk müzikali ile Boğaz’ın kıyısından geçmişe yolculuk"
Afara "Bir arabesk müzikali ile Boğaz’ın kıyısından geçmişe yolculuk" Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Uğur Aslan’ın Afara - Bir Arabesk Müzikali ile müzik şölenini başlattı.
29.05.2022 Televizyon
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu!
Afara'da Burcu Kıratlı’nın Bihter Ziyagil taklidi geceye damga vurdu! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan yedinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Burcu Kıratlı’nın Aşk-ı Memnu dizisinin iz bırakan karakterlerinden Bihter Ziyagil taklidi ise geceye damga vurdu. Kıratlı, Bihter Ziyagil’in, “Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar” replikleriyle hatırlanan o sahnesini alkışlar eşliğinde canlandırdı.
28.05.2022 Televizyon
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi!
AFARA, bir yanı duygusal, bir yanı eğlenceli bir yol hikâyesi! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
22.05.2022 Televizyon
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye
'Afara'da Yılmaz Vural'a sürpriz hediye Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkat çeken programı 'Afara', canlı yayınlanan altıncı bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
21.05.2022 Televizyon
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!
“Afara” ya bu hafta Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren konuk oluyor!  Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı Afara’nın yeni bölümünün konukları; Yılmaz Vural, Tuvana Türkay, Asuman Dabak ve Cenk Eren olacak.  
19.05.2022 Televizyon
'Afara'ya bu hafta Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen konuk oluyor
'Afara'ya bu hafta Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen konuk oluyor Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı 'Afara'nın yeni bölümünün konukları; Onur Buldu, Melek Mosso ve Arda Türkmen olacak.
13.05.2022 Televizyon
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara'da Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', dördüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
7.05.2022 Televizyon
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon
Afara üçüncü bölümü ile ekrana geldi! Doyasıya müzik, doyasıya eğlence...
Afara üçüncü bölümü ile ekrana geldi! Doyasıya müzik, doyasıya eğlence... Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı “Afara”, yayınlanan üçüncü bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
30.04.2022 Televizyon
Afara 3. bölüm fragmanı yayında!
Afara 3. bölüm fragmanı yayında! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları Serdar Ortaç, Talat Bulut ve Nilgün Belgün oluyor!
29.04.2022 Televizyon
Barış Falay'dan şaşırtan 'Ezel' itirafı!
Barış Falay'dan şaşırtan 'Ezel' itirafı! Barış Falay, Yargı dizisinde ‘Eren’ karakterine hayat veren Uğur Aslan’ın sunduğu 'Afara' programına konuk oldu. Ezel dizisinin Kerpeten Ali'si Barış Falay, yıllar sonra beklenmedik bir itirafta bulundu.
26.04.2022 Magazin
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara’da
Doyasıya müzik, doyasıya eğlence 'Afara’da Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarla yorumladığı programı 'Afara', 22 Nisan Cuma gecesi ikinci bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Afara’nın ikinci bölüm konukları; başarılı sunucu Esra Erol, oyuncu Barış Falay ve müzisyen Toygar Işıklı oldu.
23.04.2022 Televizyon
Afara’ya bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı konuk oluyor!
Afara’ya bu hafta Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı konuk oluyor! Kanal D’nin, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ile birlikte unutulmaz şarkıların ekrana geldiği programı “Afara” her hafta birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.
19.04.2022 Televizyon
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
'Afara' ilk bölümü ile ekrana geldi
'Afara' ilk bölümü ile ekrana geldi Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve birbirinden güzel şarkılarıyla ekrana gelen Kanal D’nin yeni programı 'Afara', ilk bölümüyle izleyicisiyle buluştu.
16.04.2022 Televizyon
Afara ne demek, afaranın anlamı nedir? Uğur Aslan’ın yeni programı afara kelimesi ne anlama geliyor?
Afara ne demek, afaranın anlamı nedir? Uğur Aslan’ın yeni programı afara kelimesi ne anlama geliyor? Uğur Aslan'ın sunuculuğu ile Kanal D ekranlarında Afara isimli TV programı yayınlanacak. Afara isimli televizyon programı ile ilgili araştırmalar hızlanırken, programın ismi de araştırma konusu oldu. Peki, Afara ne demek, nedir, ne anlama geliyor? İşte Afara kelimesinin anlamı ve detaylar…
14.04.2022 Televizyon
Uğur Aslan'dan yeni programı “Afara” üzerine samimi açıklamalar!
Uğur Aslan'dan yeni programı “Afara” üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, büyük bir merakla beklenen yeni müzik eğlence programı “Afara” 15 Nisan Cuma akşamı canlı yayınla ekrana gelecek.
13.04.2022 Televizyon
"Afara" 15 Nisan Cuma Kanal D’de başlıyor!
"Afara" 15 Nisan Cuma Kanal D’de başlıyor! Kanal D’nin sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yapacağı müzik ve eğlence programı Afara Cuma akşamı 00.15’te Kanal D'de izleyici ile buluşacak.
11.04.2022 Televizyon
"Afara" yakında Kanal D'de başlıyor!
"Afara" yakında Kanal D'de başlıyor! Kanal D’nin, sunuculuğunu sevilen isim Uğur Aslan’ın yapacağı yeni müzik ve eğlence programı Afara çok yakında izleyicisi ile buluşacak.
5.04.2022 Televizyon
'Afara' fragmanı yayınlandı!
'Afara' fragmanı yayınlandı! Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın yapacağı eğlence programı Afara yakında Kanal D'de başlıyor!
4.04.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Afara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.