Gazete Vatan Logo
Magazin Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!

Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam altıncı kez ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ ile başarılı sanatçı Uğur Aslan’ı ağırladı. Örneğine az rastlanan müzikal ile hem anılarla derinden etkilenen hem de şarkılarla doyasıya eğlenen dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.

Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!

Paraf Kuruçeşme Açıkhava’da dinleyicisiyle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşayan Uğur Aslan, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü sanatçı, “Güzel bir hikaye yakalamıştık. Bu hikayeye izleyici teveccüh gösterince Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde bizi misafir ettiler ve burada inanılmaz bir deneyim yaşadık. Sevenlerimizle bir kere daha buluşmak istedik. Bunun için çok mutluyum” sözleriyle duygularını paylaştı.

"İNSAN HAYATI ANLATIYORUZ"

‘Afara Bir Arabesk Müzikali’nin içeriğine de değinen Uğur Aslan, “Bu bir konser değil ve biz bu işi kostümünden, dönemine yani her şeyiyle tiyatro disiplini ile yapıyor, insan hayatı anlatıyoruz” sözlerine yer verdi.

BOĞAZ'IN BÜYÜLÜ ATMOSFERİNDE GEÇMİŞE YOLCULUK

Bir döneme damga vurmuş en sevilen arabesk şarkılarıyla, kendi hayat hikayesini birleştirerek ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ni sevenlerine aktaran Uğur Aslan, sesi ve samimi sahne performansıyla izleyenleri büyüledi. Hem oyuncu hem de müzisyen kimliğiyle sahnede üstün performans sergileyen Aslan, kendisine eşlik eden güçlü orkestrasıyla şarkılar söyleyip, zengin içeriğiyle hayranlarını mest etti. ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Batsın Bu Dünya’, ‘Bir Teselli Ver’ gibi şarkıları seslendiren başarılı sanatçı, repertuvarının yanı sıra 70’li yıllardan ilham aldığı sahne dekoru ve kıyafetleriyle de hayranlarını nostaljik ve büyüleyici bir müzikal yolculuğa çıkardı.

Haberin Devamı

YENİ ŞARKSIINI SESLENDİRDİ

Uğur Aslan’ın hayatına dair anlattığı anılarıyla ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ dinleyicilere hüzünlü anlar yaşattı. Söylediği şarkılarla da sevenlerini doyasıya eğlendiren Aslan, ara ara sahneden inerek şarkılarını müzikseverlerin arasında seslendirdi. ‘Aşıksın’, ‘Yekte’ parçalarıyla müzik ziyafetini ikiye katlayan Uğur Aslan, gelen tüm misafirlerini oynamak için ayağa kaldırdı. Yeni single çalışması ‘Yaradana Kurban’ şarkısını da sahnede seslendiren Aslan, dans performansıyla da geceye damgasını vurdu.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Uğur Aslan’ı bu özel gecede dostları da yalnız bırakmadı. Eşi Sema Ergenekon başta olmak üzere Pınar Deniz, Kaan Yıldırım, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Nilgün Türksever, Merih Ermakastar, Pınar Çağlar Gençtürk, Elif Melda Yılmaz, Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar gibi ünlü isimler, başarılı sanatçıyı en önden dinleyerek doyasıya eğlendi. Hafızalarda yer etmeyi başaran ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ ile başarılı sanatçı iki saat süren performansıyla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Haberin Devamı