Dekor

Dekor

Son dakika dekor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dekor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dekor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dekor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dekor gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 dekor haberi bulunmuştur. Tüm dekor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı
Mehmet Ali Erbil Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez açtı Başarılı şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşadığı Boğaz manzaralı villasının kapılarını ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açtı.
25.03.2024 Magazin
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri...
Soğuk Ve Sıcak Renkler Hangileridir? Sıcak Ve Soğuk Renklerin Özellikleri... Renklerin insan üzerinde olan etkisi kanıtlanmış ve yok sayılamazdır. Bu nedenle dekor, giyim gibi insanların gözüne hitap eden alanlarda renk seçimine dikkat etmek önemlidir. Renk seçimi ayrıca sıcak ve soğuk renkler olarak iki gruba ayrılır. Sıcak renklerin özellikleri ve etkisi farklıyken soğuk renklerinde etkisi farklı özellikleri ayrıdır. İnsan psikolojisine doğrudan etkisi olan renkler tercih edilirken sıcak ve soğuk renklerin özellikleri göz önüne alınarak tercih edilmelidir.
15.02.2024 Yaşam
Sahibinden satılık az kullanılmış tabut! Fiyatı şaşırttı
Sahibinden satılık az kullanılmış tabut! Fiyatı şaşırttı Pendik’te bir vatandaş, tiyatro oyunlarında dekor olarak kullandıkları tabutu internette bin 500 TL fiyat ile satışa çıkardı. İlginç ‘sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanını gören vatandaşlardan kimisi, ilan sahibi ile pazarlığa girdi kimisi de ‘bize ölümü hatırlattın’ diye mesaj attı.
3.08.2023 Yaşam
Sahibinden satılık 'az kullanılmış tabut'
Sahibinden satılık 'az kullanılmış tabut' Pendik’te bir vatandaş, tiyatro oyunlarında dekor olarak kullandıkları tabutu internette bin 500 TL fiyat ile satışa çıkardı. İlginç ‘sahibinden satılık az kullanılmış tabut’ ilanını gören vatandaşlardan kimisi, ilan sahibi ile pazarlığa girdi kimisi de ‘bize ölümü hatırlattın’ diye mesaj attı.
3.08.2023 Haber
Türkiye’de ilk yapay zeka destekli solo sergi: Khakhane
Türkiye’de ilk yapay zeka destekli solo sergi: Khakhane Türkiye’nin önde gelen sanat mekanlarından biri olan Duende Art Gallery, Stefan Ragimov’un Türkiyede’ki ilk solo AI fotoğraf sergisi “Khakhane” (HAHANE)’ye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
6.07.2023 Kültür Sanat
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Yönetmen senarist Duygu Sağıroğlu son yolculuğuna uğurlandı! 90 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Duygu Sağıroğlu, Levent Camii'nden düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
2.05.2023 Magazin
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi?
Sadece TYT’ye girip tercih yapılabilir mi? TYT ile alan bölümler ve puanlar: Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler, TYT ile üniversiteye gidilir mi? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular başladı. Sınav az bir süre kala adaylar başvurularını yapmadan önce sadece Temel Yeterlilik Testi (TYT)’ye girip tercih yapılıp yapılamayacağını sorguluyor. Peki, Sadece YKS’nin 1. oturumu (TYT)’ye girip tercih yapılabilir mi, Sadece YKS’nin 1. oturumu TYT ile girilebilecek bölümler neler? TYT ile üniversiteye gidilir mi? İşte TYT ile alan bölümler ve puanlar…
8.03.2023 Eğitim
Tolga Güleryüz kimdir? Tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz öldü mü?
Tolga Güleryüz kimdir? Tiyatro sanatçısı Tolga Güleryüz öldü mü?  “Baş Belası” adlı tiyatro oyununu Çorum’da sahneledikten sonra Samsun’a doğru hareket eden oyuncuların olduğu minibüs, Amasya'da TIR'la çarpıştı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetti. Peki, Tolga Güleryüz kimdir?
21.11.2022 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada!
Kuruçeşme Açıkhava'da Uğur Aslan ile şarkılar ve anılar bir arada! Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam altıncı kez ‘Afara Bir Arabesk Müzikali’ ile başarılı sanatçı Uğur Aslan’ı ağırladı. Örneğine az rastlanan müzikal ile hem anılarla derinden etkilenen hem de şarkılarla doyasıya eğlenen dinleyiciler unutulmaz bir gece yaşadı.
20.10.2022 Magazin
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri?
Şok 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu! 19 Ekim ŞOK Market kataloğunda neler var, bu hafta Salı Günü ŞOK’ta indirimli ürünler hangileri? 19 Ekim ŞOK aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta elektronik ürünlerden, kışlık giyime, zücaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar birçok ürün raflardaki yerini aldı. ŞOK'ta bu hafta; Katlanır Masa, Toz Torbalı Süpürge, Fantom Islak Kuru Süpürge, eldiven, bere çeşitleri uygun fiyattan satışa sunulacak. İşte ŞOK 19 Ekim 2022 aktüel ürünler kataloğu…
19.10.2022 Ekonomi
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak?
Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkisi nasıl olacak? Astrolojiye meraklı olanlar ekim ayında gerçekleşecek koç dolunayının ne zaman ve saat kaçta olacağını sorguluyor. Netleşmek, şifalanmak, bitirmek gibi etkileri ortaya çıkaracak olan koç dolunayı Chiron etkisi yaratacak. Peki, Koç dolunayı ne zaman, saat kaçta? Koç dolunayının burçlara etkileri nelerdir?
8.10.2022 Astroloji
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler?
TYT ile alan bölümler 2022! YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? TYT puanıyla alan bölümler 2022 için aramalar başladı. YKS TYT oturumu bugün gerçekleşti. Üniversite sınavının ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi TYT sınavına giren öğrenciler puan türüne göre tercih yapabilmek için TYT ile alan bölümler 2022 araştırması yapıyor. Peki, YÖK YKS TYT ile alan 4 yıllık bölüm var mı, TYT puanıyla alan bölümler ve puanları neler? İşte TYT ile girilen bölümler…
18.06.2022 Eğitim
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi Şambali Tatlısı tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır?
Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi Şambali Tatlısı tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Tatlılar herkesin severek tükettiği gıdalar arasında yer almaktadır. Şerbetli tatlılar özellikle Ramazan ayı iftar sofralarında daha sık yer alan lezzetlerden biri olarak belirtilmektedir. Ramazan ayı boyunca en fazla yapılan tatlılardan biri de eskiden beri bilinen Şambali tatlısı olmaktadır. Geleneksel bir tatlı olan Şambali tatlısı halk arasında Şam tatlısı olarak da bilinmektedir.
30.03.2022 Ramazan
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor!
Bir Evlilik Müzikali sahneleniyor! Bir Evlilik Müzikali oyunu mizahı müzikle harmanlayarak yüzyıllardır ayakta kalmaya çalışan evlilik müessesine dair sürüncemeleri ele alıyor.
30.03.2022 Kültür Sanat
Golf 1.4 milyar TL'den yollara çıkacak!
Golf 1.4 milyar TL'den yollara çıkacak! Golf R, Türkiye’de satışa sunuldu. 320 PS güç üreten ve 4 tekerlekten çekiş sistemli otomobil 100 km/s hıza 4.7 saniyede ulaşıyor.
16.03.2022 Otomobil
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı
Mersin'de 6 operanın bale solistleri birlikte sahne aldı Mersin Devlet Opera ve Balesi (DOB) 'Gala Bale' isimli eser ile yıldızlar buluşmasına ev sahipliği yaptı. Yenişehir Belediyesi’nin desteği ile opera sahnelerinde gösterdikleri başarılı performanslar ile sanat kariyerlerini kanıtlamış 6 operanın bale solistlerinin birlikte sahne aldığı eserin gösterimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.
26.12.2021 Kültür Sanat
Zorunlu araç sigortası fiyatlarıyla ilgili kritik öneri! Sabit fiyat ve indirim
Zorunlu araç sigortası fiyatlarıyla ilgili kritik öneri! Sabit fiyat ve indirim Zorunlu araç sigortası ile ilgili milyonları kapsayan açıklama! Zorunlu araç sigortasında sabit fiyat ve indirim önerisi geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Zorunlu araç sigortası fiyatları haftadan haftaya bile değişerek her şirkette farklı fiyattan sunuluyor. Kura göre de her hafta değişen bu araç sigorta fiyatları sabitlenmeli ve yeni yılda zam yapılmamalı" dedi.
11.12.2021 Ekonomi
Türkücü Ceylan, çekim için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu!
Türkücü Ceylan, çekim için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu! Sürekli değiştirdiği imajıyla gündemden düşmeyen Ceylan, yeni klibi için 6 saat suda kalınca hastanelik oldu.
12.10.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk!
İbrahim Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk! Müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses,12 yıl aradan sonra ilk konserini Kuruçeşme'de verdi. Sahnede duygu dolu anlar yaşayan Tatlıses, en sevilen şarkılarını seslendirerek sevenleriyle hasret giderdi.
24.09.2021 Magazin
2021 YKS tercihleri | 2 yıllık bölümler ve puanları! 2021 TYT ile alan 2 yıllık bölümler listesi!
2021 YKS tercihleri | 2 yıllık bölümler ve puanları! 2021 TYT ile alan 2 yıllık bölümler listesi! 2021 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler tercih dönemine çevrildi. Adaylar YKS tercihleri öncesinde bölümleri ve taban puanlarını araştırıyor. Adaylar sıklıkla 'Üniversitelerin 2 yıllık bölümleri hangileri? 2 yıllık önü açık bölümleri hangileri?' sorularını araştırıyor. İşte 2021 YKS'de TYT ile alan 2 yıllık bölümler taban puanları!
29.07.2021 Eğitim
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor
Nakit para desteği! Geri ödemesiz veriliyor, yarın başlıyor Hibe desteği! Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Tüm detaylar belli oldu. Başvurular yarın başlıyor. Hibe desteğine kimler başvurabilir? Kim ne kadar hibe desteği alacak? Karşılıksız para desteği ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
24.05.2021 Ekonomi
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün
Tek seferde 5.000 TL! Geri ödeme yok, son 2 gün Hibe desteği başlıyor. 5 bin TL karşılıksız ödeme yapılacak. Başvuranlar alacak. Son 2 gün. Ticaret Bakanlığı, 3 bin ve 5 bin TL’lik hibe desteğine başvuruların 25 Mayıs’ta başlayacağını açıkladı. 1.4 milyon esnafın yararlanacağı destek oyuncudan hamala her kesime verilecek
23.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dekor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dekor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.