Sahne

Sahne

Son dakika sahne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahne gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.831 sahne haberi bulunmuştur. Tüm sahne haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Yeni ürüne özel davet
Yeni ürüne özel davetEl ve vücut bakım markası Vaseline, yeni ürününü özel bir etkinlikle tanıttı.
26.07.2024Yaşam
Göksel'e antik mezar uyarısı! "Kuliste sanatçıları uyaran bir yazı olsun"
Göksel'e antik mezar uyarısı! "Kuliste sanatçıları uyaran bir yazı olsun"Göksel, Bodrum’da sahne ortasında olan antik mezarı koruyan görevliye takıldı. Şarkıcı, “Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın” dedi.
26.07.2024Magazin
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!
Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa’da sahne alıyor… Heyecan Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanıyor!Şampiyonlar Ligi’nde elemelerde mücadele eden Fenerbahçe’den sonra diğer temsilcilerimizden Trabzonspor ve Başakşehir’in de Avrupa serüveni bugün oynayacakları maçlar ile başlıyor. Trabzonspor, bugün saat 19.30’da UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda Slovakya temsilcisi Ruzomberok ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir ise bugün saat 20.45’te UEFA Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda San Marino ekibi La Fiorita’yı konuk edecek.
25.07.2024İddaa
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan “Köy Turnuvaları” büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.
26.07.2024Gaziantep
Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede! "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı”
Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede! "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı”Şarkıcı Hande Yener, önceki gün Alaçatı’da bir mekanda sahne aldı. Şarkılarıyla kulakların pasını dilen Yener dansıyla da beğeni topladı. Mekana gelenler arasında Yener'le yıllar süren küslüğü sona eren Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt da vardı.
23.07.2024Magazin
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı
Şener Kökkaya son yolculuğuna uğurlandı Adana'da 82 yaşında hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı, sinema ve dizi oyuncusu Şener Kökkaya, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2024Adana
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybetti
Adana Devlet Tiyatrosu'nun acı kaybı! Şener Kökkaya hayatını kaybettiAdana Devlet Tiyatrosu emekli sanatçısı Şener Kökkaya , 82 yaşında hayatını kaybetti. Kökkaya Organize İşler, Vizontele ve Vizontele Tuuba gibi birçok filmde yer almıştı.
21.07.2024Adana
Hadise'den aşk açıklaması: Şu an çok mutluyum
Hadise'den aşk açıklaması: Şu an çok mutluyumÜnlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gece Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Şarkılarını söylerken dinleyicileri ile sohbet eden popçu, "Bana 'enerjin çok değişmiş, yeni bir aşk mı var' diye soruyorlar" derken; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.07.2024Magazin
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!
Oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti!'Organize İşler', 'Vizontele', 'Eyvah Eyvah' serisi ve 'Vezir Parmağı' gibi filmlerde de rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, 82 yaşında hayata veda etti.
20.07.2024Magazin
İpek Yolu güzergahında bir durak: Misis Antik Kenti
İpek Yolu güzergahında bir durak: Misis Antik KentiAdana’ya 27 kilometre uzaklıktaki Misis Antik Kenti, Ceyhan Nehri (Pyramos) kenarında tarihi yol üzerindedir...
20.07.2024Adana
Misli’de 4 maçın skorunu da doğru bilerek 3.375 oran tutturdu!
Misli’de 4 maçın skorunu da doğru bilerek 3.375 oran tutturdu!Misli’de gece maçlarında şov yaptı… 4 maçın skorunu da doğru bilerek 3.375 oran tutturdu!
19.07.2024İddaa
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbi
Adana'daki tiyatrolar: Sanatın kalbiAdana, zengin kültürel yaşamı ve sanatsal etkinlikleriyle dikkat çeker...
19.07.2024Adana
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
İBB'nin gündemine ilk kez taşındı! Paylaşımlı yolculuk yol haritası çizilecek
İBB'nin gündemine ilk kez taşındı! Paylaşımlı yolculuk yol haritası çizilecekİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yarın yapacağı toplantıda 'Paylaşımlı Yolculuk' (Uygulama Bazlı Ulaşım Sistemi) konusu ilk kez gündem maddesi yapıldı. Konu toplantıda görüşülerek yol haritası belirlenecek.
17.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmaz
TBMM Başkanı Kurtulmuş: İşgalciye eyvallah etmek bu milletin kitabında yazmazTBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Siyasi görüşü ne olursa olsun, fikriyatı, hayat tarzı ne olursa olsun birlik ve beraberliğin her şeyi önünde olduğunu bu millet, 15 Temmuz gecesi büyük bir bedel ödeyerek ortaya koymuştur. O gece ortaya koyduğumuz en önemli kazanımlardan birisi de demokrasiye sahip çıkabilme ruhudur” dedi.
15.07.2024Gündem
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...Başarılı müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan ünlü isim, setten çekilen ilk görüntüleri yayınladı.
14.07.2024Magazin
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatlarına hazırlanan sporculara destek ziyareti
Bakan Bak'tan Paris Olimpiyatlarına hazırlanan sporculara destek ziyaretiGençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi atletizm, yüzme ve cimnastik branşlarında temsil edecek olan milli sporculara destek ziyaretinde bulundu. Bakan Bak’ın, milli yüzücü Kuzey Tunçelli ve milli atlet Yasmani Copello ile olan diyaloğu renkli anlara sahne oldu.
14.07.2024Şampiy10
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde anma etkinlikleri düzenlenecek.
13.07.2024Gündem
İlk yarı tercihleriyle 4 maçta 119.95 oran bildi, 103 bin 372 TL’nin sahibi oldu!
İlk yarı tercihleriyle 4 maçta 119.95 oran bildi, 103 bin 372 TL’nin sahibi oldu!Futbolseverler yazın tadını birbirinden keyifli turnuvalar ve liglerle Misli’de çıkarmaya devam ediyor. EURO 2024’te heyecan zirve yapmış durumdayken; Copa America ve Wimbledon’da da müthiş maçlar İddaacıları bekliyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde de 1. Eleme Turu maçlarının başlamasıyla birlikte Misli’de normal sezon aratmayacak bir maç programı yer alıyor.
11.07.2024İddaa
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"Ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Duygusal parçalara sıra geldiğinde "Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?” diye soran Sağın, çok az kişinin el kaldırması üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.07.2024Magazin
Cem Adrian'a çirkin saldırı! Yüzüne pet şişe denk geldi
Cem Adrian'a çirkin saldırı! Yüzüne pet şişe denk geldiVan’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’ kapsamında sahne alan Cem Adrian'ın yüzüne, şarkı söylediği sırada fırlatılan bir pet şişe isabet etti.
8.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sahne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.