Gazete Vatan Logo

'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, Uğur Aslan’ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla dikkt çeken 'Afara' programı, canlı yayınlanan sekizinci bölümüyle Kanal D’de izleyicisiyle buluştu.

'Afara'da Uğur Aslan’dan Charlie Chaplin taklidi

Uğur Aslan, izleyicisinin karşısına seslendirdiği 'Bombili Bili Bom' şarkısıyla çıktı. Afara’nın sekizinci bölüm konukları, şarkıcı Atiye, Sakiler, oyunculer Jessica May ve Meltem Yılmazkaya oldu.

YILMAZKAYA'DAN UZUN HAVA

Doyasıya eğlence ve samimi sohbetin yer aldığı Afara, renkli anlara sahne oldu. Atiye, sevenlerinin karşısına yeni şarkısı 'Dalgana Bak' ile çıktı. Atiye, ilerleyen dakikalarda dillerden düşmeyen şarkısı 'Salla' ve 'Aşkistan'ı da yorumladı. Bir türkü albümü çıkarmak istediğini dile getiren Meltem Yılmazkaya’nın kendine has yorumuyla seslendirdiği uzun hava ise sevenlerinden tam not aldı. Sakiler, 'Doyamadım' ve 'Dünyadan Uzak' şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundu.

CHARLIE CHAPLIN KOSTÜMÜ

Geceye renk katan bir diğer olay ise Uğur Aslan’ın Charlie Chaplin taklidi oldu. Seyircilerinin karşısına bir anda Charlie Chaplin kostümü ile çıkan Aslan, Chaplin taklidiyle stüdyoyu kahkahaya boğdu.

DARBUKA VE SAMBA ŞOV

Atiye’nin darbuka şovuyla şenlenen Afara, güzel şarkıcının yaptığı oryantal dans şovu ile renkli anlara sahne oldu. Oyuncu Jessica May’in Uğur Aslan ile birlikte yaptığı samba dansı da stüdyoda adeta Brezilya rüzgarları estirdi.

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Uğur Aslan ile doyasıya müzik ve tadına doyulmaz bir sohbetin olacağı Afara, her cuma akşamı canlı yayınla Kanal D’de.