Adnan Menderes Üniversitesi

Adnan Menderes Üniversitesi

Son dakika adnan menderes üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan menderes üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan menderes üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Menderes Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan menderes üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 adnan menderes üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm adnan menderes üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü? Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), hayatını kaybetti. Özlem'in şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu belirtildi. Peki, Esra Akman kimdir? Kardeşi Özlem Akman öldü mü, kaç yaşında neden öldü?
16.01.2024 Gündem
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu?
Nil Anka kimdir? Nil Anka Ümmü Gülsüm mü, ‘Nil Anka mı deyim’ olayı nedir, neden gündem oldu? Sosyal medyada bir anda gündeme gelen "Nil Anka-Ümmügülsüm" olayı, kullanıcılar tarafından merak konusu oldu. Peki, Nil Anka gerçekte kimdir, Ümmügülsüm olayı nedir? ‘Nil Anka mı deyim’ sözü nereden geliyor, neden gündem oldu.
22.12.2023 Gündem
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay
'İlçeye gidiyorum' diyerek evden çıktı, köprüde ölü bulundu! Şok eden olay Aydın'ın Buharkent ilçesinin kırsal Menderes Mahallesi'nde dün ilçe merkezine gideceğini söyleyip evden çıkan, bin daha da haber alınamayan Nuriye Öztürk (30) bu sabah Menderes Köprüsü'nde ölü bulundu.
4.11.2023 Yaşam
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü? Antalya'da, ulusal bir TV kanalındaki parkur yarışması ile adını duyuran başpehlivan antrenörü Hikmet Tuğsuz, başcazgır Bayram Ali Dede'yi sopayla darbetti. Bayram Ali Dede, sopalı saldırıyı sosyal medya hesabından paylaştı. Söz konusu olayın ardından Hikmet Tuğsuz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, nereli, kaç yaşında? Başpehlivan antrenörü Başcazgır Bayram Ali Dede'yi neden dövdü?
21.07.2023 Gündem
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin TL
Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin TL Aydın Kuşadası ilçesinde bulunan ve yok olma riski taşıdığı için koruma altına alınan, endemik bitki türü 'tülüşah' çiçek açtı. Tülüşahı koparmanın veya doğal ortamından sökerek, başka yere taşımanın cezası ise 244 bin 315 TL olarak belirlendi.
30.05.2023 Yaşam
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu
Kalp krizi geçiren Savcı Sayan, taburcu oldu Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, tedavisinin ardından bugün sabah saatlerinde taburcu edildi.
21.05.2023 Gündem
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı:  Taburcu etmeyi planlıyoruz
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı: Taburcu etmeyi planlıyoruz Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Sayan’ın durumu şu an iyi, yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri!
Bülent Kent kimdir, nereli, kaç yaşında? Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in hayatı ve akademisyenlik kariyeri! Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğü görevine Prof. Dr. Bülent Kent'in ataması yapıldı. Atamanın açıklanmasının ardından Bülent Kent hakkında yapılan aramalar arttı. Adü öğrencileri yeni rektörlerini sorguluyor. Peki, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi yeni rektörü Bülent Kent kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Bülent Kent'in kariyeri ve hayatı...
15.03.2023 Eğitim
Rektör atamaları Mart 2023! 12 üniversiteye rektör atandı: Rektör ataması nasıl yapılır? Resmi Gazete’ye göre hangi üniversiteye rektör atandı, rektörler kim?
Rektör atamaları Mart 2023! 12 üniversiteye rektör atandı: Rektör ataması nasıl yapılır? Resmi Gazete’ye göre hangi üniversiteye rektör atandı, rektörler kim? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Konseyi üyelikleri ile 12 üniversiteye rektör ataması yaptı. Peki, Resmi Gazete’ye göre hangi üniversiteye rektör atandı, rektörler kim? Rektör ataması nasıl yapılır? ? Resmi Gazete’ye göre hangi üniversiteye rektör atandı, rektörler kim? İşte rektör atamaları Mart 2023…
15.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 12 üniversiteye rektör ataması
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 12 üniversiteye rektör ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 üniversiteye rektör atadı.
15.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da 'Gençlik Buluşması' programına katıldı. Erdoğan, "Sizlerle beraber omuz omuza yürümeyi nasip ettiği için rabbime şükrediyoruz. Bay bay Kemal'de teröristlerle omuz omuza işte fark bu. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim bunlara demokrasi dersini inşallah sandıkta verecek. Allah'ın izniyle 14 Mayıs bizimdir, endişe etmeyin." ifadelerini kullandı.
5.02.2023 Gündem
Sobadan zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı
Sobadan zehirlenen anne ve 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı Aydın'da kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile 2 çocuğu hastaneye kaldırıldı.
16.01.2023 Yaşam
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi!
Survivor 2023 Asena kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor 2023 yarışmacısı Asena'nın hayatı ve biyografisi! Survivor Asena kimdir, Asena Demirbağ ne iş yapıyor, kaç yaşında? Survivor 2023 ilk bölümüyle 15 Ocak Pazar günü TV8 ekranlarında yayınlanacak Survivor 2023 yarışmasında bu sene ünlüler, gönüllüler ve fenomenler yarışacak. Gönüllüler takımında yer alan Asena Demirbağ ise merak konusu oldu. İşte Survivor 2023 Asena'nın hayatı ve biyografisi.
14.01.2023 Televizyon
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
Melek Mosso kimdir, nereli, kaç yaşında, gerçek soy ismi ne? Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları… Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Melek Mosso oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Melek Mosso’nun eğitimi, müzik kariyeri ve şarkıları…
3.12.2022 Televizyon
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az
Eski eşinin baltalı saldırısında parmakları kopan İlke: 18 ay hapis az Aydın'ın İncirliova ilçesinde, eski eşi İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında 5 parmağı kopan İlke Kuleli (29), tutuklu sanığa verilen 18 yıl hapis cezasının az olduğunu söyledi. Üst mahkemeye itiraz başvurusu yapacağını belirten Kuleli, "Çok zorlu süreçlerden geçtim hala daha tedavilerim sürüyor. Sol elimi biraz kullanabiliyorum fakat sağ elimi hiç kullanamıyorum" dedi.
18.11.2022 Yaşam
Galatasaray'ın yıldızını ben keşfettim dedi piyasa değerini açıkladı: 300 milyon euro
Galatasaray'ın yıldızını ben keşfettim dedi piyasa değerini açıkladı: 300 milyon euro Türk futbolunun yetiştirdiği en başarılı teknik adamlardan biri olan ve Adnan Menderes Üniversitesi’nde düzenlenen 6'ncı Akademik Uluslararası Spor Araştırmaları Kongresi’nde yaptığı konuşmada hocalık kariyerinde keşfettiği yıldızları açıklayan Ersun Yanal'ın 'Bunların topla piyasa değeri 300 milyon euro'dur' sözleri oldukça dikkat çekti...
11.10.2022 Galatasaray
Babasının mezarı başında ölü bulundu
Babasının mezarı başında ölü bulundu Aydın’ın Efeler ilçesinde bir genç babasının mezarı başında ölü bulundu.
2.09.2022 Yaşam
Litresi 3.500 TL'den satılıyor! Yüzde 100 arttı
Litresi 3.500 TL'den satılıyor! Yüzde 100 arttı Pandemi ile birlikte talep arttı. Litresi 3.500 TL'den satılıyor. Türkiye’nin endemik bitki varlığı bakımından en zengin illeri arasında yer alan Aydın’da kendiliğinden yetişen kekik pandemi ile birlikte kıymete bindi. Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Başçayır Mahallesi’nde dede mesleği kekik yağcılığı yapan Bekir Özkul, pandemiden sonra üretim kapasitesini yüzde 100 arttırdıklarını ve ürettikleri kekik yağının litresini 3 bin 500 TL’ye suyunu ise 35 TL’ye sattıklarını ve siparişlere yetişemediklerini belirtti.
3.08.2022 Ekonomi
Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri?
Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri? Fen Edebiyat fakülteleri kapatılıyor mu? Türkiye'de 15 farklı üniversitede Fen-Edebiyat Fakülteleri kapatıldı, yerlerine ‘İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ ile ‘Fen Fakültesi’ kuruldu. Peki, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri? Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı?
26.07.2022 Eğitim
Fen-Edebiyat fakülteleri ayrıldı
Fen-Edebiyat fakülteleri ayrıldı Türkiye'de 15 farklı üniversitede Fen-Edebiyat Fakülteleri kapatıldı, yerlerine ‘İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ ile ‘Fen Fakültesi’ kuruldu.
26.07.2022 Eğitim
Aydın'da dekan sekreteri evinde ölü bulundu
Aydın'da dekan sekreteri evinde ölü bulundu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen ve Edebiyat Fakültesi Dekan Sekreteri Ayşe Akay'ın (50), evinde iple doğal gaz borusuna asılı cansız bedeni bulundu.
18.07.2022 Yaşam
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne?
Pınar Gültekin cinayetinin gerekçeli kararı açıklandı mı? Pınar Gültekin olayı ne? Pınar Gültekin davasında gerekçeli karar açıklandı. Pınar Gültekin'i öldüren Cemal Metin Avcı'ya verilen haksız tahrik indirimi sosyal medyada tepkiye neden olmuştu. Mahkemenin gerekçeli kararı açıklandı. Peki, Pınar Gültekin gerekçeli kararı ne? Pınar Gültekin olayı ne? İşte detaylar…
25.06.2022 Gündem
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar'
Ece Seçkin'in cesur sahne kostümüne yorum yağdı! 'Hep bu Gülşen'in işleri bunlar' Ece Seçkin, sütyensiz sahne kostümüyle herkesi adeta büyüledi. Cesur kıyafet tercihiyle sahnede muhteşem bir performans sergileyen Ece Seçkin, Adnan Menderes Üniversitesi'ndeki öğrencileri adeta coşturdu. Instagram hesabından göğüs uçlarını belli eden pozuyla olay yaratan Ece Seçkin'e beğeni ve yorum yağdı.
3.06.2022 Magazin
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri
Melek Mosso kimdir, kaç yaşında, nereli ve evli mi? Melek Mosso şarkıları ve kariyeri Aynur Doğan, Niyazi Koyuncu, Apolas Lermi ardından Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde 3 Haziran'da sahne almaya hazırlanan Melek Mosso konseri de iptal edildi. Twitter hesabından açıklama yapan Mosso, "Ben Isparta'ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" dedi. Peki, Melek Mosso kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melek Mosso şarkıları…
26.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Menderes Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan menderes üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.