Adı Aylin

Adı Aylin

Son dakika adı aylin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adı aylin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adı aylin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adı Aylin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adı aylin gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 adı aylin haberi bulunmuştur. Tüm adı aylin haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Eski garson ayda 115 bin dolar kazanıyor' diyerek kandırdılar! Üç farklı isim, aynı kadın...
'Eski garson ayda 115 bin dolar kazanıyor' diyerek kandırdılar! Üç farklı isim, aynı kadın... İsimleri farklı ama kendisi aynı. Türkiye'deki ismi Aylin Turel, Kanada'da Denis Jonk, ABD'de ise Abigail Lois diye geçiyor. '21 yaşındaki eski garson ayda 115 bin dolar kazanıyor' denilerek fotoğrafları paylaşılan kadın profili, bir çete tarafından yaratıldı ve çok sayıda kişiyi mağdur etti. Dolandırıcılar şimdi de insanları "lüks hayat" adı altında kandırmaya çalışıyor. İşte haberin detayları...
18.01.2023 Gündem
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar! Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliği geçtiğimiz mart ayında sona eren Selen Görgüzel, hâlâ 'Hamdi Alkan'ın eski karısı' olarak anılmanın kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Her geçen gün daha popüler hala gelen estetik müdahaleler hakkında konuşan oyuncu, "Hesabı erkek öder" tartışmasına da değindi. Ayrıca Selen Görgüzel, hemcinslerinin tepkisini çekecek açıklamalara imza attı.
16.12.2022 Magazin
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Ece Sükan ile Bebek'te görüntülenen oyuncu, aylar önce prömiyerini yaptığı ancak devamının gelmediği oyunu hakkında konuştu.
30.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal, fit görüntüsü ile büyüledi
Tuba Ünsal, fit görüntüsü ile büyüledi Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, bir dergiye verdiği röportajında dindar bir ailenin parçası olduğunu ve namaz kılmaya başladığını açıklamıştı. Bu sözleri günlerce konuşulan oyuncu, önceki gece arkadaşı Ece Sükan ile Bebek’te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle laflayan ünlü ismin fit görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.
15.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal: Kazandığım parayı tiyatroya yatırdım
Tuba Ünsal: Kazandığım parayı tiyatroya yatırdım Tuba Ünsal, Ayşe Kulin’in çok satan romanı “Adı Aylin”i sahneye koymuş galanın ardından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulmuştu.
30.03.2022 Magazin
Tuba Ünsal galada gözyaşlarına boğuldu!
Tuba Ünsal galada gözyaşlarına boğuldu! Ayşe Kulin’in çok satan romanlarından 'Adı Aylin'i üç yıllık bir çabanın ardından tiyatro sahnesine taşıyan Tuba Ünsal, gala gecesinde gözyaşlarını tutamadı. Mutluluktan ağlayan Ünsal, "kadın olunca geçtiğiniz yollar çok aydınlık olmuyor" diye konuştu.
23.02.2022 Magazin
Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı! Durumu...
Tuba Ünsal hastaneye kaldırıldı! Durumu... Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Tuba Ünsal, 'Adı Aylin' adlı tiyatro oyununun provasından talihsiz bir an yaşadı. Tuba Ünsal, apar topar hastaneye kaldırıldı.
15.02.2022 Magazin
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor!
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor! Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan romanlarından “Adı Aylin”, şimdi de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylin Devrimel Radomisli Cates’in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve hala gizemini koruyan ölümünü anlatan Adı Aylin'in prömiyeri gerçekleştirilecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Hande Erçel'den 'Aylin Mavi' paylaşımı!
Hande Erçel'den 'Aylin Mavi' paylaşımı! Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde doğan minik yeğeni Aylin Mavi ile ilk paylaşımını Instagram hesabından yaptı.
22.12.2019 Magazin
‘Adı Aylin’e 1.5 milyon harcayacak
‘Adı Aylin’e 1.5 milyon harcayacak Fransız Yönetmen Carole Giacobbi’nin ‘Mona Lisa’ filminde rol almaya hazırlanan Tuba Ünsal, bir yandan da Ayşe Kulin’in ‘Adı Aylin’ romanını tiyatro sahnesine taşımaya hazırlanıyor.
18.07.2018 Magazin
'Artık dindar bir nesil...'
'Artık dindar bir nesil...' Ayşe Kulin'den çarpıcı açıklamalar...
23.02.2014 Televizyon
Kuaförde bile laptopumu açar romanımı yazarım
Kuaförde bile laptopumu açar romanımı yazarım Forbes dergisi geçtiğimiz hafta 2011 yılının en çok kazanan yazarlarını açıkladı. Sıralamaya göre en çok kazanan Ayşe Kulin.
20.05.2012 Arşiv
Ben Ayşe Kulin! Nasılım?
Ben Ayşe Kulin! Nasılım? Kendine Edip Cansever’e atıfta bulunarak sorduğu bu sorunun cevabına son iki kitabıyla cevap veren, son dönemin en çok okunan yazarı Ayşe Kulin...
12.03.2011 Arşiv
Ich bin Aylin!
Ich bin Aylin! Takma adı Aylin yerine, gerçek adı Kerim diye hitap eden polislere karşı gelince gözaltına alındı
23.06.2010 Yaşam
Muhafakazâr bir evde dinini öğrenerek büyüdü
Muhafakazâr bir evde dinini öğrenerek büyüdü Yardımseverliği annesinden öğrendi çocukken yoksullara yemek taşırdı
8.11.2009 Arşiv
Kitaplarım güzel dizi oldu ben bile oturup izliyorum
Kitaplarım güzel dizi oldu ben bile oturup izliyorum Aşk, mafya, aile, komedi dizilerine bu sezon “edebiyat kökenli” diziler eklendi
19.01.2007 Arşiv
Ayşe Kulin: Türkiye büyüme döneminde
Ayşe Kulin: Türkiye büyüme döneminde Adı Aylin ve Sevdalinka romanlarıyla ün yapan yazar Ayşe Kulin, Türkiye'de bir çok konuda olduğu gibi, düşünceye özgürlük konusunda da çocukluk ve gençlik çağını geride bırakmamız gerektiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Oğlum kimi getirse kabul ederim
Oğlum kimi getirse kabul ederim Yazar Ayşe Kulin oğluyla aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay ile aralarının açık olduğu söylentisini yalanladı: Oğlum sokaktan birini getirse dahi kabul ederim. Kaldı ki Nurgül mesleğinde ilerlemiş sempatik biri
28.03.2003 Magazin
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı
Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet soruşturmasıyla ilgili detaylar ortaya çıktı Beşiktaş Belediyesi eski Başkanı Murat Hazinedar, eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in tutuklandığı rüşvet operasyonunun detayları ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten savcılık, 14 ayrı rüşvet eylemi tespit etti. Ruhsat için başvuranlardan, belediyenin Beltaş Vakfı'na bağış adı altında para yatırmalarının istendiği, yatırmayanların ruhsat başvurularının ise sonuçsuz bırakıldığı iddia edildi.
16.12.2022 Gündem
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
Hüseyin Örs kimdir, kaç yaşında, nereli? İYİ Parti milletvekili Hüseyin Örs’in sağlık durumu nasıl?
Hüseyin Örs kimdir, kaç yaşında, nereli? İYİ Parti milletvekili Hüseyin Örs’in sağlık durumu nasıl? TBMM’deki devam eden bütçe görüşmeleri sırasında dün yaşanan gerginlik bugün de devam etti.  İYİ Parti Milletvekili Ümit Beyaz kürsüde konuşma yaparken AK Parti ile İYİ Parti milletvekilleri arasında sözlü tartışma yaşandı. Gerilim büyüdü ve AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ile İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs arasında yumruklaşma yaşandı, Örs hastaneye kaldırıldı.
6.12.2022 Gündem
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün"
Yargı'da sırlar ortaya çıkıyor! "Sen bile zorunda kalırsan bir gün birini öldürürsün" Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, 30 Ekim akşamı 41'inci bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bölümde Burak'a dahil bir delil bulan Ilgaz, şüphelerinde haklı çıktı. Peki, bu akşam Yargı'da neler oldu? Burak yakalandı mı? Ilgaz şimdi ne yapacak? İşte detaylar...
31.10.2022 Magazin
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında
Kadınların korkulu rüyası oldu! Daha 10 yaşında İstanbul'da 10 yaşındaki yan kesici kadınlar korkulu rüyası oldu. Suç dünyasında 'Gölge' kod adı ile tanınan B.G'nin tam 504 suç dosyası var.
8.03.2021 Gündem
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısında bulup, "Türkiye, Avrupa'yı ve tüm müttefikleri etkileyen terör örgütlerine karşı göğüs göğüse çarpışırken, bu örgütleri tek başına bozguna uğratırken, kahramanca mücadelemizin karşılığı olarak müttefiklerimizden akıl ve izandan yoksun açıklamalar dinlemek ve müttefik bildiklerimizin ortak düşman olan terör örgütlerinin yanında yer aldığını görmek NATO'ya olan güvenimize gölge düşürüyor" dedi.
18.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adı Aylin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adı aylin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.