Tuba Ünsal

Tuba Ünsal

Son dakika Tuba Ünsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuba Ünsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuba Ünsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba Ünsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba ünsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 617 tuba ünsal haberi bulunmuştur. Tüm tuba ünsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım”
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım” Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı. 'Pucca' Ünsal'ın iddialarına yanıt verdi.
13.02.2024 Magazin
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti'
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti' Jale Tuncer' isimli ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Magazin
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası!
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası! Elisabeth Mas Vall ile evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşaması bir dönem gündem olurken model ve oyuncu Tuba Ünsal, son olarak ile evli Serdar Turan'la aşk yaşamaya başladı. Serdar Turan, 4 senelik eşi Çılga Turan’a boşanma davası açtı. Çılga Turan’dan karşı hamle gecikmedi.
7.11.2023 Magazin
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir?
Vizontele Tuba hangi yıl, hangi ilde çekildi? Vizontele Tuuba konusu nedir? Vizontele Tuuba filmi hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk sinemasının usta yönetmeni Yılmaz Erdoğan'ın filmi Vizontele Tuuba filminin başrollerinde İclal Aydın, Tolga Çevik, İdil Fırat, Tuba Ünsal gibi yıldız isimler yer alıyor. Sinema seyircisinin merakla araştırdığı soruların başında da "Vizontele Tuuba ne zaman çekildi?", "Vizontel Tuba hangi ilde çekildi?" geliyor.
31.10.2023 Televizyon
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Tuba Ünsal, 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan ile yollarını ayırmıştı. Tuba Ünsal ile Serdar Turan’ın ilişkinin ünlü işadamının Çılga Yeşilyaprak’la boşanma sürecinin yılan hikâyesine dönmesi nedeniyle bittiği öne sürülmüştü. Çılga Yeşilyaprak, Tuba Ünsal’la ilişkisi sona eren Serdar Turan’la formalite evliliği yaptığı iddialarına avukatı aracılığıyla yanıt verdi. İddiaların gerçek dışı olduğunu öne süren Yeşilyaprak, Tuba Ünsal ve Serdar Turan’ın ilişkisinin boşanma davası açılmadan 1 yıl önce başladığını iddia etti.
12.07.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası Tuba Ünsal'ın 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan’dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın perde arkası şimdi belli oldu. İlişkinin başlarında çıkan haberlerde Serdar Turan’ın boşanmış olduğu yazılmıştı.
10.07.2023 Magazin
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı Geçtiğimiz aylarda Endonezya’nın Bali Adası’nda yaz sezonunu açan Tuba Ünsal ve sevgilisi yurda döndü. Tuba Ünsal, Türkiye’ye döner dönmez soluğu Bodrum’da aldı. Sevgilisiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Tuba Ünsal, iskeleden denize inerken talihsiz bir kaza geçirdi.
5.06.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan Paris'ten döndü: Kendimi çok kötü hissediyorum
Tuba Ünsal ile Serdar Turan Paris'ten döndü: Kendimi çok kötü hissediyorum İş insanı Serdar Turan ile yeni bir aşka yelken açan model ve oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz gün sevgilisiyle İstanbul Havalimanında kameralara yansıdı. Karşılarında basın mensuplarını görünce şaşıran çiftten Ünsal, "Paris'ten geldik" diyerek gazetecilerle konuştu.
26.05.2023 Magazin
Tuba Ünsal, Bali'den ev aldı! Milyonluk yatırım
Tuba Ünsal, Bali'den ev aldı! Milyonluk yatırım 'Gecenin Ucunda' dizisiyle ekranlara dönen Tuba Ünsal kazancını gayrimenkule yatıran isimlerden. Ünsal, önceki gün Sarıyer’de bulunan bir AVM çıkışı objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda Endonezya’nın Balı Adası’nda tatil yapan Tuba Ünsal yeni bir yatırım yaptığını açıkladı
10.05.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan romantik paylaşım!
Tuba Ünsal'dan romantik paylaşım! 'Gecenin Ucunda' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Tuba Ünsal'ın İstanbul ve Bodrum'da gayrimenkulleri var. Ünsal, şimdi ise gözünü Endonezya’nın Bali Adası’na dikti. Sevgilisiyle birlikte yatırım için Bali’ye giden Tuğba Ünsal sosyal medya sayfasından romantik bir karesini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
2.05.2023 Magazin
Tuba Ünsal: Vina bana benziyor, hiç uğraşma
Tuba Ünsal: Vina bana benziyor, hiç uğraşma Oyuncu Müge Boz sosyal medya hesabından 'Vina kime benziyor?' diye sordu. İlk cevap Tuba Ünsal'dan geldi.
29.03.2023 Magazin
Devrim Özkan'dan normalleşme tartışmasına yanıt geldi!
Devrim Özkan'dan normalleşme tartışmasına yanıt geldi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve aynı gün Kahramanmaraş Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm Türkiye'yi hüzne boğdu. Enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken, bir yandan da 'normalleşme' tartışmaları gündeme geldi. Oyuncu Devrim Özkan da bu tartışmaya dahil oldu.
22.02.2023 Magazin
Tuba Ünsal sokak hayvanları için paylaşımda bulundu!
Tuba Ünsal sokak hayvanları için paylaşımda bulundu! Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü model ve oyuncu Tuba Ünsal, sokak hayvanları için de sık sık duyuru yapıyor. Hem deprem bölgesinde, hem de diğer yerlerde zor durumda olan hayvanlar için takipçilerine seslenen Ünsal'dan bir paylaşım daha geldi.
22.02.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı geldi!
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı geldi! Hatay'da yaşayan Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesiyle enkaz altında kaldı. Yemek tarifi videolarıyla tanınan Duymaz'dan acı haber geldi. Oyuncu Tuba Ünsal, Taha'nın vefat haberinin ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.
18.02.2023 Magazin
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!
Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı! Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.
11.01.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi!
Burak Özçivit'ten Kevin Spacey açıklaması geldi! Ünlü oyuncu Burak Özçivit, Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da Kevin Spacey ile bir araya gelmişti. Tuba Ünsal, ünlü oyuncunun Spacey ile buluşmasını sert bir dille eleştirdi. Cinsel taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Spacey ile fotoğraflarını paylaşan Özçivit, gelen tepkiler sonrasında kareleri kaldırdı. Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
13.12.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın! 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı
Manga konserinde Kenan Doğulu sürprizi! Ayakta alkışlandı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda ilk konserini veren maNga, iki saat boyunca sahnede kaldı. Ünlü müzik grubu, sevilen parçalarını konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyledi.
8.09.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan dikkat çeken paylaşım! Vücuduyla kıskandırdı
Tuba Ünsal'dan dikkat çeken paylaşım! Vücuduyla kıskandırdı Oyucu ve eski manken olan Tuba Ünsal, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Sosyal medya yönünü de güçlü tutan Ünsal, son olarak tatil paylaşımıyla dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'dan özür diledi! 'İnsan hatalarıyla büyüyor'
Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'dan özür diledi! 'İnsan hatalarıyla büyüyor' Cansu Canan Özgen'in sunduğu 40 programına katılan Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na özür geldi. Ünsal, iki yıl önce Şeyma Subaşı için yaptığı sert paylaşımla ilgili pişman olduğunu dile getirdi. "Tuba Ünsal, Şeyma Subaşı'nın neyini beğenmiyor?" sorusunu yanıtlayan oyuncu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.06.2022 Magazin
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Ece Sükan ile Bebek'te görüntülenen oyuncu, aylar önce prömiyerini yaptığı ancak devamının gelmediği oyunu hakkında konuştu.
30.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Ünsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba ünsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.