Serdar Turan

Serdar Turan

Son dakika Serdar Turan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serdar Turan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serdar Turan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdar Turan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdar turan gelişmeleri de dahil olmak üzere 476 serdar turan haberi bulunmuştur. Tüm serdar turan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası!
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası! Elisabeth Mas Vall ile evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşaması bir dönem gündem olurken model ve oyuncu Tuba Ünsal, son olarak ile evli Serdar Turan'la aşk yaşamaya başladı. Serdar Turan, 4 senelik eşi Çılga Turan’a boşanma davası açtı. Çılga Turan’dan karşı hamle gecikmedi.
7.11.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!
Tuba Ünsal ile Serdar Turan ayrılığının perde arkası ortaya çıktı! Tuba Ünsal, 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan ile yollarını ayırmıştı. Tuba Ünsal ile Serdar Turan’ın ilişkinin ünlü işadamının Çılga Yeşilyaprak’la boşanma sürecinin yılan hikâyesine dönmesi nedeniyle bittiği öne sürülmüştü. Çılga Yeşilyaprak, Tuba Ünsal’la ilişkisi sona eren Serdar Turan’la formalite evliliği yaptığı iddialarına avukatı aracılığıyla yanıt verdi. İddiaların gerçek dışı olduğunu öne süren Yeşilyaprak, Tuba Ünsal ve Serdar Turan’ın ilişkisinin boşanma davası açılmadan 1 yıl önce başladığını iddia etti.
12.07.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası
Tuba Ünsal ile Serdar Turan neden ayrıldı? İşte perde arkası Tuba Ünsal'ın 1 yıllık sevgilisi Serdar Turan’dan geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ortaya çıktı. Ayrılığın perde arkası şimdi belli oldu. İlişkinin başlarında çıkan haberlerde Serdar Turan’ın boşanmış olduğu yazılmıştı.
10.07.2023 Magazin
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi
Tuba Ünsal sevgilisi Serdar Turan ile böyle görüntülendi Güzelliği ve fit hali ile yıllara maydan okuyan oyuncu Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile Bodrum'da tatil yapıyor.
21.06.2023 Magazin
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı
Görünmez kaza! Tuba Ünsal'ın talihsiz bir an yaşadı Geçtiğimiz aylarda Endonezya’nın Bali Adası’nda yaz sezonunu açan Tuba Ünsal ve sevgilisi yurda döndü. Tuba Ünsal, Türkiye’ye döner dönmez soluğu Bodrum’da aldı. Sevgilisiyle birlikte Bodrum’da tatil yapan Tuba Ünsal, iskeleden denize inerken talihsiz bir kaza geçirdi.
5.06.2023 Magazin
Tuba Ünsal ile Serdar Turan Paris'ten döndü: Kendimi çok kötü hissediyorum
Tuba Ünsal ile Serdar Turan Paris'ten döndü: Kendimi çok kötü hissediyorum İş insanı Serdar Turan ile yeni bir aşka yelken açan model ve oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz gün sevgilisiyle İstanbul Havalimanında kameralara yansıdı. Karşılarında basın mensuplarını görünce şaşıran çiftten Ünsal, "Paris'ten geldik" diyerek gazetecilerle konuştu.
26.05.2023 Magazin
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Bir Gün CEO 'Geleceği kucaklamak' webinar'ında
Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı, Bir Gün CEO 'Geleceği kucaklamak' webinar'ında Kanal D’nin medya sponsoru olduğu, Bir Gün CEO programı kapsamında, Odgers Berndtson ve Harvard Business Review Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilen “Embracing the Future: The Leadership Experience / Geleceği Kucaklama Liderlik Deneyimi” webinar serisinin 2.sine Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı da katıldı.
30.09.2020 Ekonomi
Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan görevden alındı
Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Turan görevden alındı Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla görevden alındı. Serdar Turan, Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in ölümünün ardından cenazenin Kayseri'ye getirilmesi halinde izin vermeyeceklerini söylemişti.
10.05.2020 Siyaset
Eğitimde değişim hareketi
Eğitimde değişim hareketi Doğa Okulları, yaratıcı öğretmenler ve eğitimcilere destek vermek amacıyla Vitamin ve İstanbul Bilgi Üniversitesi işbirliğiyle “Yeni Nesil Eğitim Konferansı” nın bu yıl 6. sını düzenledi.
6.04.2016 Eğitim
Türkiye'nin en iyi performans gösteren CEO'ları belirlendi
Türkiye'nin en iyi performans gösteren CEO'ları belirlendi Harvard Business Review Türkiye ve INSEAD’ın özel bir metodoloji çerçevesinde belirlediği CEO’lar KoçSistem’in katkılarıyla düzenlenen gecede ödüllerini aldı...
22.01.2016 Ekonomi
Geleceğin Patronları’nda jüri belli oldu
Geleceğin Patronları’nda jüri belli oldu Finansbank’ın, girişimci ekosisteminin gelişmesine katkı sunmak ve yatırımcıları iş fikri olanlarla buluşturmak amacıyla düzenlediği geleneksel Geleceğin Patronları Yarışması’nın üçüncüsünde jüri belli oldu...
21.09.2015 Ekonomi
Dilek Holding harekete geçti
Dilek Holding harekete geçti Çeşme’den rotasını İstanbul’a çevirdi, Taksim-Maslak hattında ‘otel’ avına çıktı
1.10.2010 Ekonomi
Alex’le müritleri Fenerbahçe’de buluştu
Alex’le müritleri Fenerbahçe’de buluştu 2003 yılında Cruzeiro’ya 3 kupa birden kazandıran Alex, Deivid de Souza ve Edu üçlüsü Fenerbahçe’de 100’ncü yıl takımında buluştu
1.09.2006 Arşiv
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı
Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar yapıldı Emniyet Müdürlüklerine yapılan yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Mersin, Kayseri, Van ve Batman İl Emniyet Müdürlükleri’ne yeni atamalar gerçekleştirildi.
2.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Bakan yardımcıları belli oldu Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre, Hazine ve Maliye Bakan yardımcılıklarına Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Öte yandan diğer bakan yardımcılığı görevinde de atamalar yapıldı.
21.06.2023 Ekonomi
Batıdan doğuya seçim göçü başladı! Büyük yoğunluk yaşanacak
Batıdan doğuya seçim göçü başladı! Büyük yoğunluk yaşanacak Bu hafta sonu büyük bir seyahat trafiği bekleniyor. Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara gibi illerden hem deprem bölgesine hem de Anadolu’nun geri kalanına seçim göçü yaşanacak. Otobüs, tren ve uçak biletlerinin çoğu şimdiden tükendi. Partiler de seçmenleri için çok sayıda araç kiraladı.
11.05.2023 Gündem
Ali Koç gözünü kararttı Arda Turan'ın 'kankası' için görüşmelere başladı!
Ali Koç gözünü kararttı Arda Turan'ın 'kankası' için görüşmelere başladı! Joao Pedro, Serdar Dursun, Batshuayi, Enner Valencia gibi alternatifleri olmasına rağmen önümüzdeki sezon kalitesi tartışılmayacak bir golcü transferi yapmak isteyen Ali Koç, Meksikalı yıldıza kancayı taktı. 2014'te Arda Turan'la birlikte Atletico Madrid'de oynayan 31 yaşındaki santaforla temas kuran Sarı Lacivertli yönetim görüşmelere başlarken, oyuncunun da Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı bildirildi.
13.04.2023 Fenerbahçe
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Necati Ateş 'Arda Turan' örneği verdi Fenerbahçe taraftarları isyan etti!
Necati Ateş 'Arda Turan' örneği verdi Fenerbahçe taraftarları isyan etti! Dün akşam Batshuayi'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen Ülker Stadı'nda Sivasspor'u 1-0 yenen Fenerbahçe'de liderlik sevinci devam ederken, Galatasaray'ın eski futbolcularından Necati Ateş'in Serdar Aziz'in el pozisyonunda Arda Turan örneği vermesi Sarı Lacivertli cephede tepkiyle karşılandı. İşte kritik mücadelenin ardından Ateş'in o yorumları...
8.11.2022 Fenerbahçe
Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar! 2 yıl sonra 100 milyon pound'a...
Arda Güler'in yeni adresini açıkladılar! 2 yıl sonra 100 milyon pound'a... Geçtiğimiz sezon İsmail Kartal yönetiminde forma şansı bulan ve kalitesiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da konuşulan Arda Güler'in Hull City maçında attığı gol '100 milyon pound' yakıştırmalarını da beraberinde getirdi. Süper Lig'in tanınmış menajerleri yetenekli oyuncu için La Liga'yı adres gösterirken Serdar Aziz, Vedat Muriç gibi futbolcuların temsilciğini üstlenen Haluk Canatar'ın "Arda Turan mı, Sergen Yaçın mı? Ama Arda Güler’den sonra bu konu tartışmaya kapanmıştır." sözleri büyük dikkat topladı.
12.07.2022 Galatasaray
Fatih’te bir başkadır Ramazan
Fatih’te bir başkadır Ramazan Fatih her yıl olduğu gibi bu yıl da on bir ayın sultanı Ramazan’ın manevi atmosferinin yoğun yaşandığı yerlerin başında geldi. Fatih Belediyesi de vatandaşların daha huzurlu bir Ramazan ayı yaşamaları için iftar buluşmalarından sahur programlarına, iftariyelikler ve gıda dağıtımından camilerin yoğun temizliğine ve kültürel programlar çalışmalar gerçekleştirdi.
29.04.2022 Gündem
Fenerbahçe: 2 -Galatasaray: 0
Fenerbahçe: 2 -Galatasaray: 0 Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasındaki derbide Fenerbahçe sahasında, Galatasaray'ı 2-0 mağlup etti.
10.04.2022 Fenerbahçe
Galatasaray: 2 Beşiktaş: 1
Galatasaray: 2 Beşiktaş: 1 Süper Lig'in 29. haftasında merakla beklenen derbi maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı Kerem Aktürkoğlu'nun attığı 2 golle yendi. Siyah beyazlıların tek golü Rıdvan Yılmaz'dan geldi. İlk 45 dakikayı 2-0 yenik kapatan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi'nin devre arasında stadı terk etmesi ise dikkat çekti.
14.03.2022 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Serdar Turan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdar turan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.