Pucca

Pucca

Son dakika Pucca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pucca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pucca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pucca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pucca gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 pucca haberi bulunmuştur. Tüm pucca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım”
Pucca'dan Tuba Ünsal'a yanıt geldi! “Aaa yeter, yasal hakkımı kullanacağım” Ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı. 'Pucca' Ünsal'ın iddialarına yanıt verdi.
13.02.2024 Magazin
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti'
Tuba Ünsal'dan eski kiracısı Pucca'ya sitem! 'Yaşadığı tüm travmaların cezasını eve kesti' Jale Tuncer' isimli ev sahibiyle mahkemelik olan 'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın eski kiracısı olduğunu söyleyen oyuncu Tuba Ünsal, "Yıllarca benim evimde kiracımdı Pucca. 'Evimi mahvetti' demek az kalır" ifadelerini kullandı.
12.02.2024 Magazin
'Pucca’ olarak bilinen Pınar Yıldırım'a 1 yıla kadar hapis istemi!
'Pucca’ olarak bilinen Pınar Yıldırım'a 1 yıla kadar hapis istemi! Sosyal medya hesabından erkeklerle ilgili yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alınan ve ifadesinin ardından serbest bırakılan ‘Pucca’ olarak bilinen sosyal medya fenomeni Pınar Yıldırım hakkında 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
15.09.2021 Magazin
Eski eşine çiçek yolladı! 'İyi ki boşandık!'
Eski eşine çiçek yolladı! 'İyi ki boşandık!' 'Pucca' ve Serhat Osman Karagöz, iki yıl önce boşanmıştı.14 Şubat Sevgililer Günü'nde eski eşine çiçek yollayan Karagöz, notuyla olay oldu.
14.02.2021 Magazin
Dünyaca ünlü çay markaları satılıyor!
Dünyaca ünlü çay markaları satılıyor! Dünyanın en büyük şirketleri arasında yer alan Unilever, Lipton ve Pucca çay markalarını 6 milyar euroya satması bekleniyor.
12.02.2020 Ekonomi
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor.
İki perdelik kara komedi “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” seyircileriyle buluşuyor. Sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Öl’ün Bizi Ayırana Denk” tiyatro oyunu izleyicileriyle buluşuyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
Tuvana Türkay'ın küvet pozuna beğeni yağdı!
Tuvana Türkay'ın küvet pozuna beğeni yağdı! Başarılı oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından küvette çekilen bir pozunu paylaştı. Cesur pozuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Türkay'a yorum ve beğeni yağdı.
24.11.2019 Magazin
Hapis cezası alan Pucca hakkında flaş karar!
Hapis cezası alan Pucca hakkında flaş karar! İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, İstinaf Mahkemesi'ne başvurarak, Pucca adı ile tanınan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün, "Uyuşturucu madde kullanımını özendirme" suçundan aldığı 5 yıl 10 aylık hapis cezasının kaldırılarak beraatine karar verilmesini istedi.
31.07.2019 Gündem
Sosyal medya fenomenine hapis cezasının gerekçesi açıklandı
Sosyal medya fenomenine hapis cezasının gerekçesi açıklandı "Pucca" takma ismini kullanan sosyal medya fenomeni Pınar Karagöz'ün "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirme" suçunu işlediği gerekçesiyle 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına mahkum edildiği davanın gerekçeli kararı hazırlandı
23.07.2019 Gündem
Sosyal medya fenomenine "uyuşturucuya özendirme" cezası
Sosyal medya fenomenine "uyuşturucuya özendirme" cezası "Pucca" takma ismini kullanan Pınar Karagöz, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme" suçundan yargılandığı davada, 5 yıl 10 ay hapis ve 66 bin 660 lira adli para cezasına çarptırıldı
12.07.2019 Gündem
Pucca ve şarkıcı Buryy hakim karşısında
Pucca ve şarkıcı Buryy hakim karşısında Sosyal medyada "Pucca" takma ismini kullanan Pınar Karagöz ve "Buryy" lakaplı şarkıcı Burak Aydoğduoğlu, "Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına özendirme" suçundan haklarında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıktı. Sanıklar, suçlamaları reddederek, beraatlerini talep etti.
28.05.2019 Magazin
Son dakika: Pucca ve Burak Aydoğduoğlu için 10 yıl hapis istemi
Son dakika: Pucca ve Burak Aydoğduoğlu için 10 yıl hapis istemi Sosyal medyada "Pucca" takma isimini kullanan Pınar Karagöz ve "Buryy" lakaplı şarkıcı Burak Aydoğduoğlu hakkında, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasına özendirme" suçundan 5 yıldan 10'ar yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
21.12.2018 Magazin
Sanal dünya ünlülerine uyuşturucu gözaltısı
Sanal dünya ünlülerine uyuşturucu gözaltısı İstanbul narkotiğinin koordinasyonunda, “uyuşturucuyu madde veya uyuşturucu madde kullanımını alenen özendirme” amaçlı sosyal medya içeriği paylaştıkları iddia edilen sosyal medya fenomenlerine yönelik operasyon düzenlendi.
1.10.2018 Yaşam
Sosyal medya fenomenleri serbest bırakıldı
Sosyal medya fenomenleri serbest bırakıldı Sosyal medya fenomenlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
1.10.2018 Gündem
Son dakika... Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu
Son dakika... Sosyal medya fenomenlerine uyuşturucu operasyonu İstanbul merkezli 5 ilde internet üzerinden uyuşturucu madde kullanamayı özendirici yayınlar yapan sosyal medya fenomenlerine operasyon yapıldı. 4 kişi gözaltına alındı.
1.10.2018 Gündem
Pucca'dan kocasını dövenlere teşekkür
Pucca'dan kocasını dövenlere teşekkür Pucca adıyla tanınan yazar ve sosyal medya fenomeni olan Selen Pınar Işık Twitter hesabından eşi Osman Karagöz'ü dövenlere teşekkür etti.
1.09.2018 Magazin
Pucca: Adamın tek bildiği şey...
Pucca: Adamın tek bildiği şey... Pucca adıyla tanınan yazar Selen Pınar Işık, 2015 yılında evlendiği oyuncu Osman Karagöz'den boşanma kararı aldı. Ancak eşi Osman Karagöz boşanmamak için direniyor
5.06.2018 Magazin
Pucca boşanıyor! "Beni üzmeyin..."
Pucca boşanıyor! "Beni üzmeyin..." Pucca adıyla bilinen sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık ile oyuncu eşi Osman Karagöz boşanmaya karar verdi. Pucca, boşanma haberini Instagram hesabından verdi.
28.05.2018 Magazin
Kara komedi  buluşturdu
Kara komedi buluşturdu Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nu, ‘Yalancı Romantik’ dizisinin ardından yıllar sonra yeniden bir araya getiren “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” tiyatro oyunu, yarın Bostancı Gösteri Merkezi’nde gençlerle buluşuyor.
17.05.2018 Magazin
Nasıl fenomen olunur?
Nasıl fenomen olunur? Çağımızın en çok tüketilen mecrası olan sosyal medyanın uzmanı Furkan Sarıkaya, namıdiğer Overlokcu12 VATAN’a açıkladı:
22.11.2016 Yaşam
Demir’i döven dövene!
Demir’i döven dövene! Sertab Erener’le ilişkisini ‘beşik kertmesine’ benzetip, ‘ayrılmasaydım, ölüyordum’ deyince kadınların hışmına uğrayan Demir Demirkan, gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı.
21.09.2015 Magazin
Burcunuzun hassas noktasını kontrol edin
Burcunuzun hassas noktasını kontrol edin Herkesin zaafları, sevinçleri ve üzüntüleri tabii ki vardır ama kişiden kişiye farklılık gösterir...
6.07.2015 Astroloji
'Bana Bi’ Şey Olmaz' demeyin!
'Bana Bi’ Şey Olmaz' demeyin! Türkiye’de 6 bin 802 AIDS hastası var...
5.12.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Pucca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pucca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.