Gazete Vatan Logo
Magazin Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!

Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!

Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.

Burak Özçivit'in 2023 ücreti dudak uçuklattı!

Burak Özçivit, geçtiğimiz haftalarda iş insanı Adel Ali Bin Ali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da Kevin Spacey ile buluşmuş, ünlü aktörle bir araya geldiği anları sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ünlü ismin hayranları, Oscar ödüllü ABD'li aktörün cinsel taciz ve saldırı iddiaları nedeniyle yargıladığını hatırlatarak, buluşmaya yoğun tepki göstermişti.

"PARA KARŞILIĞI TECAVÜZLE YARGILANAN OYUNCUYLA POZ VERMEK"

Özçivit'e bir tepki de Tuba Ünsal'dan gelmişti. Meslektaşının Spacey ile buluşup, birlikte fotoğraf vermesine isyan eden Ünsal, "Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan. Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında" ifadelerini kullanmıştı.

"GEREKENİ HEMEN YAPTIM"

Özçivit, eleştiriler karşısında Spacey ile 2022 Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırmıştı. Oyuncu, bir de açıklama yapmıştı.

Bu kadar hassas ve üzücü bir konuyu sonradan öğrendim. Bunun derin üzüntüsünü yaşamaktayım ve bununla ilgili gerekeni hemen yaptım. Bu konunun kesinlikle karşısında olduğumu belirtmek istiyorum. Bu güne kadar böyleydi bu hassasiyet bundan sonra da böyle olacak.

Haberin Devamı

2023'TE FARKLI BİR RAKAM BELİRLEDİ

Ünlü oyuncu Burak Özçivit, rol aldığı dizilerin yanı sıra reklam yüzü olduğu markalardan, ücret karşılığı katıldığı açılış ve toplantılardan da bir servet kazanıyor. Eşi Fahriye Evcen ile kamera karşısına geçecekleri reklam tekliflerine de açık olan yakışıklı oyuncunun, 2023 yılı için yeni bir rakam belirlediği öğrenildi.

 

18.5 MİLYON TL!

Posta gazetesinin haberine göre; Özçivit ve oyuncu eşini reklamlarında oynatmak isteyen markalar, artık 1 milyon doları (18.5 milyon TL) gözden çıkarmak zorunda. Burak Özçivit kazandığı paraları genelde gayrimenkule yatırıyor.

İKİNCİ KEZ BABA OLACAK

Fahriye Evcen ile ikinci bebeklerini bekleyen Burak Özçivit'in bir oğlu daha olacak. Özçivit ile Evcen'in oğullarına Kerem adını vereceği öğrenildi.

Haberin Devamı

"ÇOK HEYECANLIYIZ"

8,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen, "Benim hamilelik sürecim gayet güzel geçiyor. Dinleniyorum bol bol... Karan’ı kardeş sürecine alıştırdık. Ailece çok heyecanlıyız" demişti.