Fahriye Evcen Kimdir

Fahriye Evcen Kimdir

Fahriye Evcen Özçivit (d. 4 Haziran 1986, Solingen, Batı Almanya), Türk sinema ve dizi oyuncusu. Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır. Anne tarafından Çerkes kökenli, baba tarafından Kavala göçmenidir. Evcen, aslen Samsun'un Bafra ilçesi, Ormanos köyündendir. Solingen'de doğan Fahriye Evcen, çocukluğunda Almanya'da ailesi ile zor zamanlar geçirdiğini belirtti. Yedi yaşında iken Alman Neo-Naziler Solingen şehrinde Türklerin yaşadığı evleri yakmaya başlayınca Evcen'in ailesi dikkat çekmemek için evlerinin ışıklarını hep kapalı tuttu. Türkiye'de tatilde bulunduğu bir dönemde Oya Aydoğan'ın programında seyirci olarak bulunduğu sırada Aydoğan, Evcen'i yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırdı. Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde okurken dizi teklifleri alınca okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynadı. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterini canlandırdı. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi Aşk Sana Benzer ile beyaz perdeye döndü.

Fahriye Evcen Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fahriye evcen kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 776 fahriye evcen kimdir haberi bulunmuştur. Tüm fahriye evcen kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten hasret dolu sözler: Onları çok özledim
Ünlü oyuncu Burak Özçivit'ten hasret dolu sözler: Onları çok özledim İki çocuk babası Burak Özçivit, önceki gece Etiler'de objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, "Ailemi çok özledim" diyerek; çocuklarından bahsetti.
25.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı
Fahriye Evcen tatile doyamadı: Fit hali göz kamaştırdı Ünlü oyuncu Fahriye Evcen yazın gelmesiyle beraber soluğu tatilde aldı. Uzun süredir tatil yapan Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı.
10.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen tatile doyamadı! Tekne pozlarını peş peşe paylaştı
Fahriye Evcen tatile doyamadı! Tekne pozlarını peş peşe paylaştı Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen tatile doyamadı. Oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla yaptığı tekne tatilinden yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.
3.08.2023 Magazin
Fahriye Evcen eski formuna döndü! Bikinili görüntülendi
Fahriye Evcen eski formuna döndü! Bikinili görüntülendi Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla tatilde. Önceki gün Bodrum Kissebükü’nde demirledikleri lüks teknede görüntülenen 37 yaşındaki Evcen güzelliği ve formda fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor'
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in tekne keyfi! 'Rota belirleniyor' Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucaklarına alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti tatil sezonunu açtı. Eşi Burak Özçivit ile deniz ve güneşin tadını çıkartan Fahriye Evcen’den yeni tekne pozu geldi.
13.07.2023 Magazin
Fahriye Evcen peş peşe bikinili pozlarını paylaştı, eşinden yorum gecikmedi!
Fahriye Evcen peş peşe bikinili pozlarını paylaştı, eşinden yorum gecikmedi! Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen tatil sezonunu açtı. Ünlü isim peş peşe bikinili pozlarını paylaştı. Siyah bikinisinin üstüne örgü bir takım giyerek poz vermeyi tercih eden oyuncunun paylaşımına eşi Burak Özçivit'ten alev emojili yorum geldi.
6.07.2023 Magazin
Fahriye Evcen 37 yaşına bastı! 'Nice senelerin olsun kuzum'
Fahriye Evcen 37 yaşına bastı! 'Nice senelerin olsun kuzum' Kısa bir süre önce ikinci çocuğunu kucağına alan oyuncu Fahriye Evcen, 37 yaşına bastı. Burak Özçivit, eşinin doğum gününü "Aşkım iyi ki… Nice senelerin olsun kuzum seni seviyorum ve seviyoruz" sözleriyle kutladı.
6.06.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor
Tolgahan Sayışman'dan oğlu ile ilgili açıklama: Bu beni mutlu ediyor Ateşehir'de açık havada düzenlenen festivalde ünlü akını yaşandı. Aralarında Burak Özçivit-Fahriye Evcen, Nur Fettahoğlu, Tolgahan Sayışman, Hamit Altıntop ve Aleyna Dalveren'in bulunduğu ünlü isimler, çocuklarıyla eğlence dolu bir gün geçirdi. Tolgahan Sayışman, dört yaşındaki oğlu Efehan ile ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirdi.
30.05.2023 Magazin
Fahriye Evcen doğum kilolarını çabuk verdi! İşte son hali
Fahriye Evcen doğum kilolarını çabuk verdi! İşte son hali Beş ay önce ikinci oğlunu kucağına alan Fahriye Evcen, bir arkadaşının davetine katıldı. Kısa süre içerisinde hamilelik kilolarını veren Fahriye Evcen'in son hali ortaya çıktı
6.05.2023 Magazin
Karan'a doğum günü kutlaması! Kucağında minik bebeğiyle poz verdi
Karan'a doğum günü kutlaması! Kucağında minik bebeğiyle poz verdi Kerem adını verdikleri ikinci çocukları 18 Ocak Çarşamba günü dünyaya gelen Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti'nin büyük oğlu Karan, geçtiğimiz gün 4'üncü yaşına bastı. Oğlu için düzenlediği kutlamadan peş peşe fotoğraflar paylaşan güzel oyuncu, kucağında minik bebeğiyle poz verdi.
15.04.2023 Magazin
Burak Özçivit  tekne için 50 milyon TL'yi gözden çıkardı
Burak Özçivit tekne için 50 milyon TL'yi gözden çıkardı Oyuncu Burak Özçivit'in, geçtiğimiz ocak ayında Kerem adını verdikleri oğullarının doğumu ile ikinci kez anne olan Fahriye Evcen'e, doğum hediyesi olarak son model bir cip aldığı haberi basına yansımıştı. Özçivit, bu kez kendisi için 5 milyon TL'ye tekne aldı.
11.04.2023 Magazin
Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden romantik selfie
Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinden romantik selfie Geçtiğimiz günlerde eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi olarak aldığı özel plaka araçla ilk kez görüntülenen Burak Özçivit, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Evcen ile çekilen romantik bir selfie'sini paylaşan ünlü isim, sosyal medyada büyük ilgi gördü.
8.04.2023 Magazin
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kol kola alışverişte görüntülendi!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen kol kola alışverişte görüntülendi! Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün kol kola Vadistanbul'da objektiflere takıldı.
2.04.2023 Magazin
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu Ünlü YouTuber Danla Bilic takıntılı hayranı hakkında şikâyetçi oldu. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkemeden karar çıktı.
1.04.2023 Magazin
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim
Zayn Malik’in eski aşkı Perrie Edwards’in itirafı olay oldu! Kurtulmak için asitle peeling yaptırmak istedim Bir dönem Zayn Malik ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen İngiliz şarkıcı Perrie Edwards, son olarak özgüven problemleriyle ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. Son röportajında okulda zorbalığa uğradığını anlatan Edwards, asitle peeling yaptırarak nefret ettiği çillerinden kurtulmak istediğini paylaştı.
1.04.2023 Magazin
Burak Özçivit'in sırrı Fahriye Evcen'de: 'Birlikte seçiyoruz' deyip açıkladı
Burak Özçivit'in sırrı Fahriye Evcen'de: 'Birlikte seçiyoruz' deyip açıkladı Burak Özçivit, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özçivit, şıklığını Fahriye Evcen'e borçlu olduğunu söyleyerek "Eşimle birlikte seçiyoruz" dedi. Çift, önceki akşam da Etiler'deydi. İftara gelen çiftten Evcen, çocuklarının yanlarına gittiklerini söyledi ve "Bana çocuk bakmak kolay geliyor" açıklamasında bulundu.
1.04.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi
Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e doğum hediyesi Oyuncu Burak Özçivit'in, geçtiğimiz ocak ayında Kerem adını verdikleri oğullarının doğumu ile ikinci kez anne olan Fahriye Evcen'e, doğum hediyesi olarak son model bir cip aldığı haberi basına yansımıştı. Magazin gündeminden düşmeyen çift, özel plakası ile dikkat çeken yeni araçları ile ilk kez görüntülendi.
30.03.2023 Magazin
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aşk pozu geldi!
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den aşk pozu geldi! Geçtiğimiz aylarda ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alan magazin dünyasının dikkat çeken çiftlerinden Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'den aşk pozu geldi.
29.03.2023 Magazin
Fahriye Evcen'den küçük oğlu Kerem'le ilk paylaşım
Fahriye Evcen'den küçük oğlu Kerem'le ilk paylaşım Oyuncu Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen, kural bozdu. İki ay önce oğlu Kerem'i dünyaya getirerek ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, minik oğluyla ilk kez paylaşım yaptı.
15.03.2023 Magazin
Burak Özçivit'in bir de kardeşini görün!
Burak Özçivit'in bir de kardeşini görün! Fahriye Evcen ile mutlu bir evlilik sürdüren ve bu evlilikten iki oğlu olan oyuncu Burak Özçivit'in kız kardeşi Burçin Özçivit güzelliği ile mest etti. Yakışıklı oyuncunun kız kardeşini gören "Tam bir esmer güzeli" yorumları yaptı.
3.03.2023 Magazin
Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket!
Burak Özçivit'ten alkışlanacak hareket! Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan şiddetli depremler 10 ilde büyük yıkıma yol açtı. 'Kuruluş: Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği, on binlerce binanın yıkıldığı veya ağır hasarlı hale geldiği deprem felaketinde takdir toplayan bir harekete imza attı.
22.02.2023 Magazin
Hande Erçel depremzedeler için çalıştı!
Hande Erçel depremzedeler için çalıştı! Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü isimler de yardım için seferber oldular. Ünlü oyuncu Hande Erçel de yardım eden ünlülerden biri. Erçel, deprem felaketinin ardından ilk kez konuştu.
13.02.2023 Magazin
Fahriye Evcen'in paylaşımı yürek yaktı!
Fahriye Evcen'in paylaşımı yürek yaktı! Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Türkiye yaralarını sarmaya devam ediyor. 10 ili etkileyen depremden etkilenenlere ünlü isimlerden de destek paylaşımları geliyor. En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça karakterine hayat veren Fahriye Evcen sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.
13.02.2023 Magazin
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Burak Özçivit: 'Doğuma girdim! Böyle bir an kaçar mı?'
Burak Özçivit: 'Doğuma girdim! Böyle bir an kaçar mı?' 18 Ocak Çarşamba günü Kerem adını verdikleri ikinci çocukları dünyaya gelen Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti, Nişantaşı'nda doğumun gerçekleştiği hastaneden taburcu oldu. Hastane çıkışı görüntülenen ikiliden Özçivit, Karan'ın ardından ikinci oğlunun doğumunda da eşini yalnız bırakmadığını söyledi.
21.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fahriye Evcen Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fahriye evcen kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.