Ayşe Kulin

Ayşe Kulin

Son dakika Ayşe Kulin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşe Kulin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşe Kulin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Kulin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe kulin gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 ayşe kulin haberi bulunmuştur. Tüm ayşe kulin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!
Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar! Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliği geçtiğimiz mart ayında sona eren Selen Görgüzel, hâlâ 'Hamdi Alkan'ın eski karısı' olarak anılmanın kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Her geçen gün daha popüler hala gelen estetik müdahaleler hakkında konuşan oyuncu, "Hesabı erkek öder" tartışmasına da değindi. Ayrıca Selen Görgüzel, hemcinslerinin tepkisini çekecek açıklamalara imza attı.
16.12.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt
Tuba Ünsal'dan 'Adı Aylin' açıklaması! 'İptal mi oldu?' sorusuna yanıt Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam yakın arkadaşı Ece Sükan ile Bebek'te görüntülenen oyuncu, aylar önce prömiyerini yaptığı ancak devamının gelmediği oyunu hakkında konuştu.
30.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal, fit görüntüsü ile büyüledi
Tuba Ünsal, fit görüntüsü ile büyüledi Ayşe Kulin’in çok satan romanı 'Adı Aylin'i sahneye koyan Tuba Ünsal, bir dergiye verdiği röportajında dindar bir ailenin parçası olduğunu ve namaz kılmaya başladığını açıklamıştı. Bu sözleri günlerce konuşulan oyuncu, önceki gece arkadaşı Ece Sükan ile Bebek’te görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle laflayan ünlü ismin fit görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.
15.04.2022 Magazin
Tuba Ünsal: Kazandığım parayı tiyatroya yatırdım
Tuba Ünsal: Kazandığım parayı tiyatroya yatırdım Tuba Ünsal, Ayşe Kulin’in çok satan romanı “Adı Aylin”i sahneye koymuş galanın ardından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutulmuştu.
30.03.2022 Magazin
Tuba Ünsal galada gözyaşlarına boğuldu!
Tuba Ünsal galada gözyaşlarına boğuldu! Ayşe Kulin’in çok satan romanlarından 'Adı Aylin'i üç yıllık bir çabanın ardından tiyatro sahnesine taşıyan Tuba Ünsal, gala gecesinde gözyaşlarını tutamadı. Mutluluktan ağlayan Ünsal, "kadın olunca geçtiğiniz yollar çok aydınlık olmuyor" diye konuştu.
23.02.2022 Magazin
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor!
"Adı Aylin" seyirciyle buluşuyor! Ayşe Kulin’in 100’ün üzerinde baskı yapan ve 80’e yakın ülkede yayınlanan romanlarından “Adı Aylin”, şimdi de tiyatro sahnesinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Aylin Devrimel Radomisli Cates’in prenseslikten Amerikan ordusuna katılmasına uzanan gerçek hayat hikayesi ve hala gizemini koruyan ölümünü anlatan Adı Aylin'in prömiyeri gerçekleştirilecek.
3.02.2022 Kültür Sanat
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Recep Yazıcıoğlu ölüm nedeni ne, neden öldü?
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Recep Yazıcıoğlu ölüm nedeni ne, neden öldü? En Genç Vali, Yılın Bürokratı, Süper Vali lakaplarıyla anılan Vali Recep Yazıcıoğlu ölümünün 18. Yılında saygı ve minnetle anılıyor. Peki, Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli, neden öldü? İşte Recep Yazıcıoğlu’nun biyografisi…
8.09.2021 Gündem
‘Adı Aylin’e 1.5 milyon harcayacak
‘Adı Aylin’e 1.5 milyon harcayacak Fransız Yönetmen Carole Giacobbi’nin ‘Mona Lisa’ filminde rol almaya hazırlanan Tuba Ünsal, bir yandan da Ayşe Kulin’in ‘Adı Aylin’ romanını tiyatro sahnesine taşımaya hazırlanıyor.
18.07.2018 Magazin
Ünlü kalemler kitaplarını nasıl yazıyor?
Ünlü kalemler kitaplarını nasıl yazıyor? Edebiyata yön veren yazarlar yazı yazarken neler yapıyor? Hangi alışkanlıkları yazmalarını daha rahat bir süreç haline getiriyor? Türk edebiyatına damga vuran romancılar olmazsa olmazlarını anlattı.
2.12.2017 Arşiv
Türkan Saylan için muhteşem Doodle! Peki Türkan Saylan kimdir?
Türkan Saylan için muhteşem Doodle! Peki Türkan Saylan kimdir? Türkan Saylan için bugüne özel doğum günü sürprizi yapıldı. Dünya devi Google Türkan Saylan'ı unutmayarak onun için güzel bir Doodle hazırladı. Peki Türkan Saylan kimdir? İşte detaylar...
17.06.2021 Dünya
Kitap şöleni başlıyor
Kitap şöleni başlıyor Bu yıl 35’incisi düzenlenen, “İstanbul Kitap Fuarı“ nihayet başladı. Yaklaşık 800 yayınevinin katıldığı fuar 20 Kasım’a kadar devam edecek..
11.11.2016 Arşiv
Aşka davet ediyor
Aşka davet ediyor Yazar Ayşe Kulin, son romanı ‘Tutsak Güneş’in ilk imza gününde Trump D&R’da okurlarıyla buluştu...
17.10.2015 Magazin
Kadınlar güneşe açılan kapıları daha büyük cesaretle aralıyor
Kadınlar güneşe açılan kapıları daha büyük cesaretle aralıyor Ayşe Kulin’in yeni romanı Tutsak Güneş piyasaya çıktı. Kitapta, bilim kadını Yuna, geçmişine, kaderine, bir kadın olarak tutkularına sahip çıkarak gerçekleri sorgulamaya başlar. Topluma dayatılan kurallar, yasalar ve sansürün mutlak olmadığını fark eden Yuna, sorumluluğunu üstlenip, güneşe açılan kapıyı aralamayı göze alır. Kulin’le kitabını konuştuk…
16.10.2015 Arşiv
Yazarın kadını daha mı az makbul?
Yazarın kadını daha mı az makbul? İngiliz yazar Catherine Nichols yazdıklarını yayınevlerine kendi adıyla yollayınca geri dönüş alamadı...
20.08.2015 Arşiv
Çetin Emeç’i andılar...
Çetin Emeç’i andılar... 25 yıl önce 7 Mart’ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını yitiren gazeteci-yazar Çetin Emeç için dostları, sevenleri, meslektaşları önceki gece Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ustalara Saygı’ etkinliği kapsamında Akatlar Kültür Merkezi’nde bir araya geldi...
24.03.2015 Magazin
Kaybolan ‘Biz’i bulan belgesel
Kaybolan ‘Biz’i bulan belgesel Kültür sanat alanında önemli yatırımlar yapan DenizBank, usta belgeselciler Nebil Özgentürk, Can Dündar ve Coşkun Aral ile birlikte önemli bir çalışmaya imza atarak, ‘Biz - Kültür Yolcuları’ projesini hayata geçirdi...
17.01.2015 Arşiv
Belgeselin 'rock starları' aynı projede...
Belgeselin 'rock starları' aynı projede... Türkiye’de belgeselin üç önemli ismi, Nebil Özgentürk, Can Dündar ve Coşkun Aral, bir araya gelerek etkileyici bir projeye imza attı: Biz-Kültür Yolcuları.
13.01.2015 Televizyon
Elif Şafak korsan satışlarda zirvede
Elif Şafak korsan satışlarda zirvede İstanbul'da son yıllarda artan korsan kitap satışıyla ilgili, çeşitli bölgelerde düzenlenen operasyon sonrası top 10 korsan kitap listesi belli oldu. Bu listeye göre en çok satılan isim ise Elif Şafak. Elif Şafak korsan kitap satışlarında 22 bin adet ile birinci oldu.
8.10.2014 Arşiv
Elif Şafak'a büyük şok!
Elif Şafak'a büyük şok! Polisin 2014'te düzenlediği operasyonlarda ele geçen korsan kitap sayısında liderliği Elif Şafak’ın Ustam ve Ben romanı aldı...
8.10.2014 Magazin
En çok kazanan yazarlar açıklandı
En çok kazanan yazarlar açıklandı Forbes Türkiye, 'En Çok Kazanan Yazarlar' listesini açıkladı. Derginin bu yıl yedinci kez yayınladığı listeye göre 2013’te Türkiye’nin en çok kazanan 20 yazarı, önceki yıla göre telif gelirini yüzde 34 artırarak 14,8 milyon liraya çıkardı. ilk defa sekiz isim birden 1 milyon liralık telif geliri sınırını aşmayı başardı. Zirvede ise üç yıl aradan sonra yeniden Elif Şafak var.
2.05.2014 Ekonomi
'Artık dindar bir nesil...'
'Artık dindar bir nesil...' Ayşe Kulin'den çarpıcı açıklamalar...
23.02.2014 Televizyon
'Hayatlarını yazmam için milyon dolar verenler var'
'Hayatlarını yazmam için milyon dolar verenler var' Fotoğraflar: Barış ACARLITürkiye’nin en çok kazanan yazarı Ayşe Kulin, şimdi de hayatının son 30 yılındaki komik olayları kaleme aldı; adı “Hayal”...
8.02.2014 Arşiv
Homofobik olmaya aldırmadı ama...
Homofobik olmaya aldırmadı ama... Enver Aysever'in CNN TÜRK'te yayınlanan programı Aykırı Sorular, popüler yazarlardan Ayşe Kulin'i ağırladı.
29.09.2021 Gündem
Ayşe Kulin’den 'Melih Gökçek ile aynı ödülü almak beni rencide etti' açıklaması..
Ayşe Kulin’den 'Melih Gökçek ile aynı ödülü almak beni rencide etti' açıklaması.. Ayşe Kulin yeni çıkan kitabı "Hayal" i Enver Aysever'e anlattı. Daha önce "Gizli Anların Yolcusu" kitabının eşcinseller tarafından eleştirilmesi üzerine, LGBT tarafından "Yılın Homofobiği" ödülünün verildiğini ve Melih Gökçek'in de aynı ödülü aldığının hatırlatılması üzerine Kulin, "Melih Gökçek ile aynı ödülü almak beni rencide etti" dedi.
4.02.2014 Haber
Türkiye'nin ilk 'sesli kitap' dükkânı
Türkiye'nin ilk 'sesli kitap' dükkânı Güncel yazarların son kitapları ve çok okunan, popüler yazarların başyapıtları artık sesli kitap olarak karşımızda.
29.01.2014 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Kulin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe kulin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.