Gazete Vatan Logo
Magazin Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!

Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!

Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliği geçtiğimiz mart ayında sona eren Selen Görgüzel, hâlâ 'Hamdi Alkan'ın eski karısı' olarak anılmanın kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Her geçen gün daha popüler hala gelen estetik müdahaleler hakkında konuşan oyuncu, "Hesabı erkek öder" tartışmasına da değindi. Ayrıca Selen Görgüzel, hemcinslerinin tepkisini çekecek açıklamalara imza attı.

Selen Görgüzel'den hemcinslerinin tepkisini çeken açıklamalar!

Şarkıcı Selen Görgüzel, usta oyuncu Tamer Levent ve yazar Ayşe Kulin, önceki gün bir lansmana katıldı. Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Rafet' karakterini canlandıran Tamer Levent, "Estetik, insan bilimi demek. Yaşamın insana göre organize edilmesi demek. Biraz önce örnek verdi birisi. Gitmiş botoks yaptırmış, sonra çıkmış 'Hani suratım değişmedi benim' demiş. Yaşamın bütününde bir değişiklik olması lazım. Kendinizi bulamadığınız zaman olmaz. Bende estetik yok, spor yapıyorum, dağa tırmanıyorum, çalışıyorum. Bir geceliğine yurt dışına gidip geliyorum, kendime bakmaya çalışıyorum. Mazhar'ların (Alanson) bir şarkısı var ya 'Sen Neymişsin Be Abi' diye, aynen öyleyim" dedi.

"YAŞLANINCA HERKES PANİKLİYOR"

Davet sonrası kamera karşısına geçen Ayşe Kulin, "Gençken herkes mutlu, yaşlanınca herkes paniklemeye başlıyor. Gençken kendinize çok müdahale yaptığınız zaman yaşlanınca istediğiniz gibi bir yüzle karşılaşamıyorsunuz. Herkesin aynı olması çok hoş değil. Güzellik modaya göre olmamalı. Herkes yaptırdığı zaman aynı kızlar ortaya çıkıyor mesela. Çok değişik bakış açıları var bu konuda. Hiç yapmadığım şeylerle alakalı olarak yanlış bir imaj çizildi benim için. Güzellik ve iyilik için yapıyorum ve bunu takip etmek kötü bir şey değil. Artık yeteri kadar değişik yapıda, değişik felsefede insanlar çıkmıyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"ÇOK SHOP YAPINCA AVATAR GİBİ OLUYORSUN"

Deri elbisesi ile göz dolduran Selen Görgüzel, "Son zamanlarda avatarlar biliyorsunuz çok moda. Herkes avatarlaşıyor, suratlar değişiyor. Herhalde başka bir şeye evriliyoruz. Dışarıdan bir yükleme midir anlayamadım. İnsan sureti başka bir şeye dönüşüyor. Çok shop yapınca avatar gibi oluyorsun. Ben merak etmedim açıkçası, o yüzden yapmadım kendime. 'Adı Aylin'i yapmak en büyük hayalimdi. Masada Ayşe Hanım'la birazcık konuştuk, inşallah yapacağız" sözleriyle, ekranlara dönüş sinyali verdi.

"HESABI TABİİ Kİ ERKEK ÖDEYECEK!"

Ünlü şarkıcı, son günlerde gündem olan "Hesabı erkek öder" tartışması hakkında yöneltilen soruya şu yanıtı verdi:

Haberin Devamı

Hesabı tabii ki erkek ödeyecek, yakışık kalan budur. Eve misafir gelince de kahveyi kadın ikram eder, bu görsel olarak daha güzel duruyor. Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar, mesela hemcinslerimin 'Bayan' demeyin takıntısını anlamıyorum ve çok saçma buluyorum. Biriniz kadın biriniz erkek olsun doğamıza göre yaşayalım artık. Ben biriyle yemeğe çıktığımda hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm!

Selen Görgüzel, sözlerine "Hâlâ 'Hamdi Alkan'ın eski karısı' olarak anılmak beni rahatsız ediyor" diyerek son verdi.