Selen Görgüzel

Selen Görgüzel

Son dakika Selen Görgüzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selen Görgüzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selen Görgüzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selen Görgüzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selen görgüzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 selen görgüzel haberi bulunmuştur. Tüm selen görgüzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz'
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz' Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak yayınladığı pozuna gelen yoruma sinirlendi. Görgüzel, kendisine 'Yavrum' diyen takipçisine ateş püskürdü.
17.04.2024 Magazin
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı Selen Görgüzel yüzünü gerdirdi! Dinç kalmak için anne sütü içtiğini, yüzüne erkek spermi sürdüğünü açıklayan Selen Görgüzel, estetik oldu. Yüzünü gerdiren güzel şarkıcı, son halini Instagram hesabından gösterdi.
22.03.2024 Magazin
Eski eşi 'Artık dünya ahiret ağabeyim' demişti! Hamdi Alkan’dan açıklama geldi
Eski eşi 'Artık dünya ahiret ağabeyim' demişti! Hamdi Alkan’dan açıklama geldi Oyuncu Hamdi Alkan'ın sekiz yıllık evliliğinin ardından boşandığı eski eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta sahne aldığı bir mekanda "Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim" demiş ve çok konuşulmuştu. Bir AVM'de görüntülenen Alkan, eski eşinin bu sözlerine yanıt verdi.
20.02.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’ Selen Görgüzel bir mekanda aldığı sahnede üç evlilik yaptığını söyleyerek "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Magazin
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda'
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda' Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ve 2014 yılında Roma'da hayatını birleştirdiği Selen Görgüzel Mart 2022'de boşandı. Alkan, ayrılık sonrası eski eşiyle ilişkisi ve özel hayatı hakkında konuştu.
8.02.2024 Magazin
Gökhan Özen ile iddiaya girmiş! Doktor analiz edecek
Gökhan Özen ile iddiaya girmiş! Doktor analiz edecek Selen Görgüzel, önceki akşam bir görüntülendiği AVM'de gazetecileri sorularını yanıtladı. Son dönemde erkeklerin estetik yaptırmaya başlamasıyla ilgili konuşan ünlü isim yüzündeki değişimle gündeme gelen ancak estetik yaptırmadığını söyleyen Gökhan Özen'le de ya girdiğini açıkladı.
3.02.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den iddialı çıkış: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum
Selen Görgüzel'den iddialı çıkış: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı Selen Görgüzel, muhabirlerle sohbet etti. Anne sütü içtiği için gündem olan şarkıcı, konuyla ilgili konuştu.
4.01.2024 Magazin
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum
Anne sütü içmeyi bırakan Selen Görgüzel: Tanyeli için anne sütü arıyorum Selen Görgüzel önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, doktor tavsiyesi üzerine anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, kanser tedavisi gören Tanyeli için anne sütü arayışında olduğunu söyledi.
23.09.2023 Magazin
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den anne sütü itirafı: 'Bebeği olan bir arkadaşımdan isteyip içiyorum'
Selen Görgüzel'den anne sütü itirafı: 'Bebeği olan bir arkadaşımdan isteyip içiyorum' Selen Görgüzel bu sefer de daha dinç olmak için yeni doğum yapan arkadaşından süt sağarak içtiğini belirtti.
20.08.2023 Magazin
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı!
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı! Hamdi Alkan ile evliliklerini noktalayan Selen Görgüzel ayrılıkları sonrasında gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sünnet derisi ve ayı kanıyla güzelleştiğin söyleyen Görgüzel, bu kez elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Dinç olmak için yeni doğum yapan arkadaşından süt sağarak içtiğini belirtti.
19.08.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Selen Görgüzel: Ben de artık magazin yorumcusu oldum!
Selen Görgüzel: Ben de artık magazin yorumcusu oldum! Bodrum tatilinden dönen Selen Görgüzel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına alışverişe çıkan güzel şarkıcı, uzun süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
6.07.2023 Magazin
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu!
Melis Sezen'den dikkat çeken havuz başı pozu! Kanal D’nin efsane dizisi ‘Sadakatsiz’de oynadığı ‘Derin’ karakteriyle şöhreti yakalayan Melis Sezen, iş insanı sevgilisi Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.
2.07.2023 Magazin
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti!
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti! Hamdi Alkan ile ayrılığından sonra son dönemde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan oyuncu Selen Görgüzel, tatil sezonunu Bodrum Yalıkavak'ta açtı. Köpeği Pablo ile denize giren 44 yaşındaki güzel, plajda ilgi odağı oldu.
29.06.2023 Magazin
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar
Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar Oyuncu Doğukan Güngör, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemindeydi. Son olarak bir derginin daveti için Bodrum'a giden ünlü isim, yanındaki gizemli kız arkadaşıyla samimi anlar yaşadı.
22.06.2023 Magazin
Selen Görgüzel'in dikkat çeken takısı! "Sahtekarları uzaklaştırıyor"
Selen Görgüzel'in dikkat çeken takısı! "Sahtekarları uzaklaştırıyor" Yönetmen Hamdi Alkan ile tek celsede boşanmasının ardından ünlü isimlerle girdiği polemikler ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Görgüzel'in boynuna taktığı kolye dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den Aslı Zen'e yanıt geldi! '100 milyon TL verirse şarkı söylemeyi bırakırım'
Selen Görgüzel'den Aslı Zen'e yanıt geldi! '100 milyon TL verirse şarkı söylemeyi bırakırım' Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e, Aslı Zen'den "Sinirlerim bozuluyor. Kurban olayım neyse parası verelim söylemesin bu kızcağız" eleştirisi gelmişti. Önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıyan Görgüzel, ünlü şarkıcının olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
28.05.2023 Magazin
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin! Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette görüntülenen ünlü şarkıcı, Görgüzel hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti: Aslı Zen, "Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.
24.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi!
Selen Görgüzel'e bir tepki de Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi! Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün sahne aldığı mekanda, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' parçasını seslendirmişti. Görgüzel, birçok kişi tarafından eleştirildi. Bir açıklama da Kayahan'ın kızı Beste Açar'dan geldi.
16.05.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek!
İbrahim Tatlıses'ten Selen Görgüzel'e destek! Özel hayatıyla ilgili açıklamalarıyla çok konuşulan Selen Görgüzel, bu kez sesiyle gündemde. Sahnede Kayahan’ın 'Yemin Ettim' şarkısını seslendiren Görgüzel'in, parçanın bir bölümünde detone olduğu görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Işın Karaca, meslektaşının sahne performansını eleştirdi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de tartışmaya dahil oldu.
12.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki! Önceki gün bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, şarkıyı söylediği anları beğenmeyen Işın Karaca'ya verdiği yanıtla dikkat çekti.
11.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz!
Selen Görgüzel: Toplum olarak iyi değiliz! Şarkıcı Selen Görgüzel, önceki akşam Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Ünlü isim; Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan, binlerce kişinin enkaz altında hayatını kaybettiği 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketiyle ilgili konuşurken, sahnelere dönme kararı almasının nedenini açıkladı.
4.03.2023 Magazin
Selen Görgüzel eski nişanlısıyla görüntülendi! Kameraları görünce uzaklaştılar
Selen Görgüzel eski nişanlısıyla görüntülendi! Kameraları görünce uzaklaştılar Geçtiğimiz sene yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, uzun zaman önce nişanlandığı ancak ardından ayrılık kararı aldığı Ertuğrul Bitlis ile görüntülendi. Yanlarında bir arkadaşları daha olan ikili, kameraları görünce birbirlerinden uzaklaştı.
25.02.2023 Magazin
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin
Merve Boluğur'dan Selen Görgüzel'e tepki: Benim gibi güzel değilsin 'Antidepresan' şarkısını yorumlayıp adından söz ettiren Merve Boluğur, şarkıcı Selen Görgüzel'in, kendisi hakkında yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi. Boluğur, "Okuyamadığı halde sürekli şarkı paylaşıyor. Annesi ya da ablası olsam pataklayacağım" yorumuna, "Ablacığım benim gibi güzel değilsin, asıl senin sesin yok" karşılığını verdi. Görgüzel de oyuncunun olay yaratan sözlerine yanıt verdi.
14.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selen Görgüzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selen görgüzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.