Gazete Vatan Logo
Magazin Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar

Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar

Oyuncu Doğukan Güngör, geçtiğimiz aylarda rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemindeydi. Son olarak bir derginin daveti için Bodrum'a giden ünlü isim, yanındaki gizemli kız arkadaşıyla samimi anlar yaşadı.

Doğukan Güngör bir kız arkadaşıyla görüntülendi! Samimi anlar

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör'ün adı geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Sıla Türkoğlu ile anılmıştı. Sıla Türkoğlu ile evli bir çifti canlandıran Doğukan Güngör, geçtiğimiz aylarda dizi aşkının gerçeğe dönüşmesiyle adından söz ettirmişti.

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre; Yılbaşını da İzmir Çeşme'de beraber geçiren ikili, aşk yaşadıklarının ortaya çıkmasıyla çok konuşulmuştu.

 

SAMİMİ ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Doğukan Güngör, son olarak bir derginin daveti için Bodrum Türkbükü’ndeki bir otelin iskelesinde objektiflere takıldı. Arkadaş grubuyla sohbet eden 26 yaşındaki oyuncunun, hemen yanı başında oturan kız arkadaşıyla samimiyeti dikkat çekti.

Ünlü ismin omuzuna başını yaslayan gizemli güzelin, Güngör’e anlamlı bakışları objektiflere böyle yansıdı. Çift, günü şezlongta sohbet ederek geçirdi.