Hamdi Alkan

Hamdi Alkan

Son dakika hamdi alkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamdi alkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamdi alkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamdi Alkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamdi alkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 454 hamdi alkan haberi bulunmuştur. Tüm hamdi alkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz'
Selen Görgüzel takipçisinin yorumuna ateş püskürdü! 'Hadsiz' Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşandıktan sonra açıklamaları ve estetikleriyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Selen Görgüzel, son olarak yayınladığı pozuna gelen yoruma sinirlendi. Görgüzel, kendisine 'Yavrum' diyen takipçisine ateş püskürdü.
17.04.2024 Magazin
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Eski eşi 'Artık dünya ahiret ağabeyim' demişti! Hamdi Alkan’dan açıklama geldi
Eski eşi 'Artık dünya ahiret ağabeyim' demişti! Hamdi Alkan’dan açıklama geldi Oyuncu Hamdi Alkan'ın sekiz yıllık evliliğinin ardından boşandığı eski eşi Selen Görgüzel, geçtiğimiz hafta sahne aldığı bir mekanda "Hamdi artık dünya ahiret ağabeyim, kardeşim" demiş ve çok konuşulmuştu. Bir AVM'de görüntülenen Alkan, eski eşinin bu sözlerine yanıt verdi.
20.02.2024 Magazin
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’
Selen Görgüzel'den Hamdi Alkan’a gönderme! ‘Dünya ahiret abim kardeşim’ Selen Görgüzel bir mekanda aldığı sahnede üç evlilik yaptığını söyleyerek "İnsan istedimi abi kardeş de olur bakın Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin de öyle abi kardeşler" sözleriyle dikkat çekti.
12.02.2024 Magazin
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda'
Hamdi Alkan'dan Selen Görgüzel açıklaması! 'Herkes kendi yolunda' Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ve 2014 yılında Roma'da hayatını birleştirdiği Selen Görgüzel Mart 2022'de boşandı. Alkan, ayrılık sonrası eski eşiyle ilişkisi ve özel hayatı hakkında konuştu.
8.02.2024 Magazin
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı
Metin Uca son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da hayatını kaybeden sunucu ve yazar Metin Uca için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda veda töreni düzenlendi. Uca'nın kardeşi Mehtap Uca Erdoğan, "Aynı annem gibi tam yoğun bakım kapısından seni alıp eski hayatımıza, güzel günlerimize, neşemize kavuşacakken ellerimin arasından kayıp gittim. Ama bu sefer bu senaryoda beni çok yalnız  bıraktın" dedi. 
18.11.2023 Magazin
EYT ile emekli olmuştu! Hamdi Alkan kaç lira maaş aldığını açıkladı
EYT ile emekli olmuştu! Hamdi Alkan kaç lira maaş aldığını açıkladı Ekranların deneyimli ismi Hamdi Alkan önceki gün katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Hamdi Alkan EYT’den emekli olduğunu açıkladı.
25.09.2023 Magazin
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi!
Kimyasal atık havuzunda feci şekilde can verdi! Adana'nın Yumurtalık ilçesinde kimyasal atık havuzuna düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.
24.09.2023 Yaşam
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı!
Sünnet derisi, ayı kanı, şimdi de anne sütü! Selen Görgüzel anne sütü içmeye başladı! Hamdi Alkan ile evliliklerini noktalayan Selen Görgüzel ayrılıkları sonrasında gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sünnet derisi ve ayı kanıyla güzelleştiğin söyleyen Görgüzel, bu kez elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Dinç olmak için yeni doğum yapan arkadaşından süt sağarak içtiğini belirtti.
19.08.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu...
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu... Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, 'Survivor 2023'te sakatlanmıştı. Ameliyat olmasını gerektirdiği için adaya veda etmek zorunda kalan genç oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.07.2023 Magazin
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti!
Selen Görgüzel plajı yaktı geçti! Hamdi Alkan ile ayrılığından sonra son dönemde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan oyuncu Selen Görgüzel, tatil sezonunu Bodrum Yalıkavak'ta açtı. Köpeği Pablo ile denize giren 44 yaşındaki güzel, plajda ilgi odağı oldu.
29.06.2023 Magazin
Selen Görgüzel'in dikkat çeken takısı! "Sahtekarları uzaklaştırıyor"
Selen Görgüzel'in dikkat çeken takısı! "Sahtekarları uzaklaştırıyor" Yönetmen Hamdi Alkan ile tek celsede boşanmasının ardından ünlü isimlerle girdiği polemikler ile magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Selen Görgüzel, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Görgüzel'in boynuna taktığı kolye dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, katıldığı Survivor yarışmasında geçirdiği talihsiz kaza sonrası sakatlanarak Survivor 2023’e veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan, bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin!
Aslı Zen'in Selen Görgüzel isyanı: Neyse parası verelim söylemesin! Merhum sanatçı Kayahan'ın 'Yemin Ettim' parçasını canlı okuyan ve performansı sosyal medyada çok konuşulan Selen Görgüzel'e bir tepki de Aslı Zen'den geldi. Bir davette görüntülenen ünlü şarkıcı, Görgüzel hakkında çok konuşulacak sözler sarf etti: Aslı Zen, "Güzelim, canımın içi söyleme kurbam olduğum. Yol yakınken dön bu yoldan" dedi.
24.05.2023 Magazin
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki!
Selen Görgüzel'den sesini eleştiren Işın Karaca'ya tepki! Önceki gün bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, Kayahan'ın 'Seni Versinler Ellere' şarkısını seslendirdi ancak performansı beğenilmedi. Kendisi hakkında yapılan kötü eleştirilere tepki gösteren Görgüzel, şarkıyı söylediği anları beğenmeyen Işın Karaca'ya verdiği yanıtla dikkat çekti.
11.05.2023 Magazin
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol
Hülya Avşar 'Yıldız De Bana'yı anlattı: Birincilerin ödülü başrol Kanal D’nin yarışma programı “Yıldız De Bana”nın yeni bölümü yarın ekrana gelecek. Jüri üyesi Hülya Avşar, yarışmanın büyük ödülü hakkında “Kazanan yarışmacıların yerleri hazır. Birinci olan kadın ve erkek yarışmacımız Pastel Film’in bir projesinde başrol oynayacak” dedi.
13.04.2023 Magazin
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı!
Hülya Avşar, Yıldız De Bana'nın farkını anlattı! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma programı “Yıldız De Bana” 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
12.04.2023 Televizyon
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı
Büşra Pekin saçlarını değiştirdi! Yeni imajını paylaştı Kanal D'de yayınlanacak olan 'Yıldız De Bana' yarışmasının jürisinde yer alarak ekrana dönen Büşra Pekin, son zamanlarda fiziği ve yüzündeki değişimi ile sık sık gündem oluyor. Estetik yaptırmadığını söyleyen Pekin, son olarak saçlarını değiştirdi. Büşra Pekin'in yeni imajı çok beğenildi.
9.04.2023 Magazin
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de!
Yıldız De Bana’nın yeni bölümü 14 Nisan Cuma Kanal D’de! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı amaçlayan, yarışma programı Yıldız De Bana 14 Nisan Cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek.
7.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar!
Yıldız De Bana’nın usta ismi Zafer Algöz’den çok özel açıklamalar! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandıracak olan yarışma programı Yıldız De Bana her cuma akşamı canlı yayınla ekrana geliyor.
4.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi!
Yıldız De Bana ilk bölümüyle ekrana geldi! Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmayı hedefleyen yeni yarışma programı Yıldız De Bana canlı yayınla ekrana geldi.
2.04.2023 Televizyon
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor?
Yıldız De Bana uyarlama mı? Yıldız De Bana hangi ülkelerde yayınlanıyor? Yıldız De Bana uyarlama mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart Cuma akşamı Kanal D'de yayın hayatına başlayacak Yıldız De Bana yarışmasının jüri üyeliklerini Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Zafer Algöz'ün yaptığı Yıldız De Bana'yı Tansel Öngel sunuyor. Peki Yıldız De Bana programı hangi ülkelerde yayınlanıyor?
31.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Hamdi Alkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamdi alkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.