Zeynep Alkan

Zeynep Alkan

Son dakika Zeynep Alkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Alkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Alkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Alkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep alkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 zeynep alkan haberi bulunmuştur. Tüm zeynep alkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi
Hamdi Alkan kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi Yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi. Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini, şu sıralar filmin toplantılarıyla yoğun olduğunu söyleyen Alkan, kızı Zeynep Alkan'ın sağlık durumu hakkında konuştu.
6.04.2024 Magazin
Aylık 60 bin liraya çalıştıracak usta bulamadı! Kıyafetlerini giyip inşaata girişti
Aylık 60 bin liraya çalıştıracak usta bulamadı! Kıyafetlerini giyip inşaata girişti Sakarya'da çalıştıracak işçi bulamadıklarını belirten kadın müteahhit, baretini ve çizmelerini giyip inşaatta çalışmaya başladı. Elini aldığı kürekle sıva karıştırıp, tuğla yerleştiren müteahhit Zeynep Alkan, "Ücretler bin 500 ile 2 bin lira arasında değişiyor. Sabahları ustalar çalışacak olanları evinden alıyor, öğle ile akşam yemeğini karşılıyor ve evine götürüyor. Buna rağmen işçi bulamıyoruz" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Hamdi Alkan ve  Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi
Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör yıllar sonra bir araya geldi Yönetmen Hamdi Alkan, iki kez evlenip boşandığı kızlarının annesi oyuncu Canan Hoşgör ile uzun süre sonra bir araya geldi. Çiftin kızları Zeynep Alkan, sürpriz buluşmadan fotoğraf paylaştı.
12.09.2023 Magazin
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu...
Survivor Zeynep Alkan sakatlanmıştı! İşte sağlık durumu... Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, 'Survivor 2023'te sakatlanmıştı. Ameliyat olmasını gerektirdiği için adaya veda etmek zorunda kalan genç oyuncu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
7.07.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı
Zeynep Alkan'dan bikinili pozlar! Beğeni topladı Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, katıldığı Survivor yarışmasında geçirdiği talihsiz kaza sonrası sakatlanarak Survivor 2023’e veda etmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan, bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.
31.05.2023 Magazin
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim!
Zeynep Alkan'dan ameliyat sonrası açıklama: Doymuyorum, kıtlıktan çıkmış gibiyim! Bu sene 'Survivor 2023' kadrosunda ünlüler takımında olan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başardı. Birleşme partisi öncesi talihsiz bir kaza yaşayan Survivor Zeynep, geçirdiği ameliyat sonrası açıklama yaptı.
30.03.2023 Magazin
Survivor Zeynep ne ameliyatı olacak? Hamdi Alkan'dan kızına çağrı!
Survivor Zeynep ne ameliyatı olacak? Hamdi Alkan'dan kızına çağrı! Survivor Zeynep Alkan'ın ameliyat olacağı gerekçesiyle adaya veda etmesi tam bir şok yaşattı. Ünlüler takımında mücadel eden Zeynep Alkan, dokunulmazlık oyununda sakatlık geçirdi. Daha sonraki oyunlarda yer almayan Zeynep hakkında, "Survivor Zeynep neden yok, çekildi mi?" soruları sorulmuştu. Ünlü oyuncu Hamdi Alkan ise kızına çağrı yaptı.
19.03.2023 Televizyon
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.
6.02.2023 Magazin
2023 Survivor kadrosu kimler? Gönüllüler, ünlüler, fenomenler Survivor kadrosu 2023 isimleri…
2023 Survivor kadrosu kimler? Gönüllüler, ünlüler, fenomenler Survivor kadrosu 2023 isimleri… Survivor 2023 kadrosu merak ediliyor. Survivor’un ilk bölümü 15 Ocak Pazar günü yayınlanıyor. Acun Ilıcalı, yeni sezon başvurularının alındığı tanıtımda yaptığı açıklamada yeni sezonda daha çok akıl oyunlarının olacağını ifade etmişti. Konsept gibi bu sene kadroda da değişiklik yapıldı. Ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak üç kadro oluşturuldu. Peki, Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Survivor gönüllüler, ünlüler, fenomenler kadrosu…
14.01.2023 Televizyon
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!
Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı! Acun Ilıcalı'nın sunucusu ve yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla başlıyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.
14.01.2023 Magazin
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler
Survivor 2023 ne zaman başlıyor, saat kaçta, bugün mü? SURVİVOR 2023 kadrosundaki yarışmacılar kimler? İşte yeni sezon tarihi ve ünlüler, fenomenler, gönüllüler Survivor 2023 yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Survivor 2023 kadrosunda bu yıl influencerlar, ünlüler ve gönüllüler yer alacak. Bir adada mücadele verecek olan yarışmacılar, oyunlarda kazanmak için ter dökecek. Peki Survivor ne zaman başlayacak, Survivor yeni sezon yarışmaları kimler? İşte 2023 Survivor başlama tarihi ve yarışmacıları...
14.01.2023 Televizyon
Hamdi Alkan kızı Zeynep’i Survivor’a uğurladı! 'En zor vedalardan biri'
Hamdi Alkan kızı Zeynep’i Survivor’a uğurladı! 'En zor vedalardan biri' Survivor 2023 yarışmacıları birer birer adaya gidiyor. Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan'ı Survivor’a yolcu etti. Alkan, kızını uğurlarken duygusal anlar yaşadı.
8.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı!
Acun Ilıcalı 2023 Survivor kadrosunu açıkladı! Acun Ilıcalı 2023 yılında ekranlarda olacak Survivor yarışmasının kadrosunu açıkladı. Survivor bu sezon "ünlüler ve fenomenler" konsepti ile ekranlarda olacak. Yayın tarihi de belli olan Survivor'ın ünlüler- influencer'lar (fenomenler) kadrosu yayınlanan tanıtımlarla duyuruldu. Peki, yeni sezonun ünlüler ve influencer'lar yarışmacıları kimler? Survivor yeni sezonu ne zaman başlayacak? İşte yanıtı...
1.01.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor kadrosuna katılan iki yeni ismi açıkladı! Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'un 2023 sezonu için geri sayım başladı. Survivor 2023'ün yarışmacıları açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın ardından iki ismi daha duyurdu.
25.12.2022 Magazin
Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler?
Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? 2023 Suvivor için nefesler tutuldu! Survivor’ın 2023 kadrosuna katılacak isimler açıklanırken, kadronun tamamı merak ediliyor. Survivor 2023’ün yayın tarihi araştırılıyor. Peki, Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? İşte 2023 Survivor kadrosu ve merak edilenler…
25.12.2022 Magazin
'Survivor 2023'ün yeni yarışmacıları açıklandı! Acun Ilıcalı duyurdu, toplam 13 isim
'Survivor 2023'ün yeni yarışmacıları açıklandı! Acun Ilıcalı duyurdu, toplam 13 isim Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu fenomen yarışma 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek isimleri açıklamaya devam ediyor. Başarılı televizyoncu; Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney'in ardından geçtiğimiz günlerde Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman'ın da yarışmada yer alacağını açıklamıştı. Ilıcalı, son olarak 'Survivor 2023'te yarışacak 6 ismi daha açıkladı.
24.12.2022 Magazin
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor kadrosunda bomba isimler...
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Survivor kadrosunda bomba isimler... Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı 3 kadın yarışmacının adını açıkladı. Survivor'ın 2023 yılındaki yeni sezonunda yarışacak kadınlar arasında Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman yer alıyor. Ilıcalı daha önce de Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney'i açıklamıştı.
22.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Zeynep Alkan önce makyajlı sonra makyajsız halini paylaştı! Yorum yağdı
Zeynep Alkan önce makyajlı sonra makyajsız halini paylaştı! Yorum yağdı Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyordu. Zeynep Alkan Instagram hesabından önce makyajlı daha sonra makyajsız halini paylaşınca olay oldu. O paylaşımı gören takipçilerinin yorumları dikkat çekti.
1.12.2022 Magazin
Zeynep Alkan bakın hangi mesleği yapacak!
Zeynep Alkan bakın hangi mesleği yapacak! Oyuncu Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyordu. Zeynep Alkan, şarkıcı olmaya karar verdi. İtalya'da oyunculuk eğitimi alan Zeynep Alkan geçtiğimiz aylarda mezun olmuş ve İstanbul'a dönmüştü.
4.09.2022 Magazin
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yine adından söz ettirdi! 'Tersten bile kusursuz'
Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yine adından söz ettirdi! 'Tersten bile kusursuz' Hamdi Alkan'ın yurt dışında yaşayan kızı Zeynep Alkan, amuda kalktığı anları sosyal medya hesabından yayınladı.
6.04.2022 Magazin
Zeynep Alkan hayallerini gerçekleştirdi! Gören hayret etti...
Zeynep Alkan hayallerini gerçekleştirdi! Gören hayret etti... Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yıllardır hayalini kurduğu yere gitti. Bali Ubud’da Maymun Ormanı’na giden Zeynep Alkan bayram yaptı. Maymun ve yılanlarla poz veren Zeynep Alkan'a 'Cesur Yürek' denildi.
28.03.2022 Magazin
Zeynep Alkan köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı!
Zeynep Alkan köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı! Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, ocak ayında gittiği Maldivler'den pozlar paylaştı. Alkan,köpek balıklarıyla yüzdüğü anları takipçilerinin beğenisine sundu.
8.12.2021 Magazin
Zeynep Alkan'dan ilginç dans
Zeynep Alkan'dan ilginç dans Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Instagram ve Tik Tok hesaplarını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, paylaştığı son dans videosu ile beğeni toplarken, kısa sürede on binlerce izlenmeye ulaştı.
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Alkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep alkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.