Acun Ilıcalı Kimdir

Acun Ilıcalı Kimdir

Acun Ilıcalı (doğum Ali Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969), Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş insanı. Ilıcalı, televizyon kanalları TV8 ve TV8,5'un sahibi, ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dâhil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunan, dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyonlar yapan ve çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren Acun Medya Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı. Ayrıca, spor ve realitenin bir arada olduğu yarışma programı Exathlon'un format sahibidir. Hollanda kulübü Fortuna Sittard'ın sahibidir. 2021 yılında internet platformu olan Exxen'ni kurmuştur. Acun Medya bünyesindeki Exxen, açıldığı ilk üç günde 500 bin aboneyi geçmiştir. Ilıcalı'nın spor muhabirliğinden, medya patronluğuna kadar uzanan yaşam hikâyesi hakkında kitap basılmış, belgeseller çekilmiş ve programlar yapılmıştır. Bugüne kadar birçok farklı kategoride 1000'den fazla ödüle layık görülmüş ve yapılan anketler sonucunda son 15 yıldır pek çok kez Türkiye'nin en güvenilir ilk üç ismi arasında yer almıştır. 2018 yılında haftalık eğlence ve ticaret dergisi Variety'nin seçtiği medya ve eğlence sektöründe dünyanın en etkili 500 iş insanı arasına girmiştir. Acun Ilıcalı'nın medya sektörüne ek olarak; sağlık, kozmetik, dijital platformlar ve e-ticaret gibi sektörlerde de global çapta yatırımları bulunmaktadır. Ilıcalı, destek olduğu sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kendi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde yer almıştır.

Acun Ilıcalı Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acun ılıcalı kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.229 acun ılıcalı kimdir haberi bulunmuştur. Tüm acun ılıcalı kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı?
Survivor birleşme partisinde eğlenceli anlar: Şarkı yarışmasını kim kazandı? Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Yarışmacıların öncesinde temizlenip yeni kıyafetler giydiği ve doyasıya yemekler yediği yarışmada şarkılar söylenip eğlenildi. Şarkıcı Demet Akalın'ın konuk olduğu gecede şarkı yarışması düzenlendi ve kazanan jürilerin verdiği oy sonucunda belli oldu. Peki, Survivor birleşme partisi şarkı yarışmasını kim kazandı, birinci kim oldu?
22.04.2024 Magazin
Survivor'da cinsellik nasıl oluyor? Acun Ilıcalı itiraf etti: İlişkiler oldu mu oldu
Survivor'da cinsellik nasıl oluyor? Acun Ilıcalı itiraf etti: İlişkiler oldu mu oldu Survivor'da izleyicilerin merak ettiği konulardan biri de yarışmacıların adada kaldıkları süre boyunca cinsel hayatlarının olup olmadıkları oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'da "cinsellik nasıl oluyor?" sorusunu yanıtladı.
20.04.2024 Magazin
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'u evinde ağırlayacak olan Fenerbahçe'de geri sayım başladı. Taraftarın da bu heyecanlı mücadeleyi şifresiz takip edebilmesi için ünlü televizyoncu ve Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı'dan haber geldi. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi?
17.04.2024 Fenerbahçe
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık Acun Ilıcalı, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, kariyerinin önemli kırılma noktalarından da bahsetti.
14.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
10.04.2024 Magazin
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
9.04.2024 Magazin
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış!
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
8.04.2024 Magazin
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Acun Ilıcalı bombaladı: İrfan Can Kahveci cinnet geçirdi, Fenerbahçe'nin başına gelmiş en kötü felaket
Acun Ilıcalı bombaladı: İrfan Can Kahveci cinnet geçirdi, Fenerbahçe'nin başına gelmiş en kötü felaket Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ile ilgili çok çarpıcı sözler söyledi. İrfan Can Kahveci'nin neden sinir krizi geçirdiğini anlatan Ilıcalı, sarı-lacivertli takımın eski teknik direktörünü 'felaket' olarak nitelendirdi. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları ve detaylar...
30.03.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı anlattı Saba Tümer dinledi: 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve O Ses Türkiye Yılbaşında yanlışlıkla başka birini aradığını itiraf etti
Acun Ilıcalı anlattı Saba Tümer dinledi: 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve O Ses Türkiye Yılbaşında yanlışlıkla başka birini aradığını itiraf etti Acun Ilıcalı, Saba Tümer'in YouTube programı Kimseye Anlatmadıklarımı Anlatıyorum'a konuk oldu. Özel hayatı ve iş hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Ilıcalı 'Hayatım skandallarla geçti' dedi ve anlattığı anıyla kırdı geçirdi.
30.03.2024 Magazin
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu
Survivor'da senaryo atışması: Yunus Emre Nagihan'ı fırçaladı, son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan takım sadece dokunulmazlığın değil ödülün de sahibi oluyor. İşte Survivor haftanın eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan takım...
27.03.2024 Gündem
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı
Şeyma Subaşı'ndan ramazan paylaşımı Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, tatil için gittiği İskoçya'da takipçisinden gelen ramazan sorusuna yanıt verdi.
25.03.2024 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a tam destek
Acun Ilıcalı'dan Ali Koç'a tam destek Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tam destek geldi. Bu sezon sonunda Başkanlığı bırakacağını açıklayan Ali Koç için "Fenerbahçe'deki hikayesi daha bitmedi" diyen Acun Ilıcalı "Başkanımın arkasındayım onu kalmaya ikna etmek için elimden gelen her şeyi yaparım" şeklinde konuştu.
23.03.2024 Şampiy10
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır....
Survivor iletişim ödül oyununu kazanan taraf belli oldu! Haftanın eleme adayları düello için hazır.... Survivor'da haftanın eleme adayları Hakan, Bozok, Batuhan ve Özgür Tetik olmuştu. Oynanan iletişim oyununu kazanan takım da dün akşam belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Magazin
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu
Hull City taraftarlarıyla antrenmanda buluştu Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan Tufan da yer aldı.
20.03.2024 Futbol
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu
Survivor'da Ogeday bilmecesi: Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! Sürpriz isim eleme adayı oldu Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in son durumuna ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. Yarışmacıların Ogeday hakkında söyledikleri Ogeday yarışmayı bıraktı mı sorusunu akıllara getirdi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesine Mavi takım hızlı başlasa da Kırmızı takım çok çabuk toparlandı. Peki Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte haftanın ilk eleme adayı olan ismi...
17.03.2024 Magazin
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu
Survivor'da Yunus Emre ve Yaman kavgası: İleitşim ödülünü kim kazandı? Haftanının eleme adayları belli oldu Survivor All Star'da Berna konseyde adının çıkmasına şaşırmadığını ifade etti. Nagihan Karadere geri döndü. Yunus Emre ile Yaman arasında tansiyon yükseldi. Haftanın iletişim ödülü oyunu için karşı karşıya gelen yarışmacılar nefes kesen bir performans sergiledi. Peki, Survivor iletişim ödülü oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 eleme adayları kim oldu?
14.03.2024 Magazin
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu!  Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak sözler! Poyraz'a benzeri görülmemiş ceza
Survivor All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı'dan olay yaratacak sözler! Poyraz'a benzeri görülmemiş ceza Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, 'Bugüne kadar aklımı hayalini durduran, böyle bir şey nasıl olur diyeğim bir olay' sözleriyle ifade ettiği Yiğit Poyraz'ın yaptığı ihlali açıkladı. Poyraz'a verilen benzeri görülmemiş cezanın azalması için takım arkadaşları da ceza aldı. İşte detaylar...
12.03.2024 Magazin
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu!
Survivor Poyraz ne ceza aldı? Görülmemiş büyüklükte dedi, cezayı açıklarken nefesler tutuldu! TV8 yarışması Survivor All Star'da Yiğit Poyraz parkurun en dikkat çeken yarışmacılarından. Bu akşam yayınlanacak bölümde acil durum konseyi düzenlendi. Acun Ilıcalı, "Poyraz'a görülmemiş büyüklükte bir ceza" verileceğini söyledi. Açıklamanın ardından yarışmacının hayranları, "Survivor Poyraz ne ceza aldı?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
11.03.2024 Magazin
4-1 sonrası Acun Ilıcalı patladı: Böyle bir şey görmedim, yalvarıyorum yapmayın
4-1 sonrası Acun Ilıcalı patladı: Böyle bir şey görmedim, yalvarıyorum yapmayın Fenerbahçe'nin Pendikspor'u 4-1 yendiği mücadelenin ardından ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
11.03.2024 Fenerbahçe
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor kaos adasına dönüştü: Nagihan gözyaşlarını tutamazken Yunus Emre sinir krizi geçirdi! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024'te talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Bir süredir tedavi gören Karadere'nin sağlık durumunu Acun Ilıcalı açıkladı. haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım karşı karşıya geldi.Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor haftanın 2. eleme adayı ve yeni bölüm fragmanı.
11.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acun Ilıcalı Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acun ılıcalı kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.