Gazete Vatan Logo
Magazin Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!

Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!

Acun Ilıcalı'nın sunucusu ve yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla başlıyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.

Acun Ilıcalı Survivor 2023'ten ilk görüntüleri paylaştı!

'Survivor 2023' heyecanı, 15 Ocak Pazar günü saat 2000'de TV8'de başlıyor. Merakla beklenen yarışmanın ilk tanıtımı yayınlandı. Acun Ilıcalı, Survivor 2023 fragmanını, "Tüm yarışmacılarımıza gönülden başarılar" notuyla Instagram hesabından paylaştı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan gönderiye beğeni ve yorum yağdı.

ACUN SPOR ARABAYLA GELDİ

Fragmanda; her yıl Survivor'a değişik araçlarla giriş yapması çok konuşulan ünlü yapımcının, yeni sezondaki tercihinin yeşil renkli, son model bir spor araba olduğu görülüyor.

Her yıl değişik araçlarla giriş yapan Ilıcalı'nın bu seneki tercihinin ise yeşil olduğu görüldü.

Fragmanı izleyenler, "asfalt ağladı" yorumunda bulundu.

İŞTE İLK OYUN

Survivor'ın yeni sezonu, üç farklı takımın uçak ve tekne yolculuklarıyla adaya ulaşmasının ardından yağmur altında çekilen ilk bölümü ile sevenlerine 'merhaba' diyor.

Aynı zamanda programın sunucusu olan Acun Ilıcalı, ilk oyunu "Kaybedenler için Survivor tam anlamıyla başlayacak. Çünkü bu oyun iyi ada ve iyi şartlar demek" sözleriyle anlatıyor.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER TAKIMI

Aysu Keskin, Barış Telli, Berdan Mardini, Cansu Tuman, Murat Eken, Seçkin Piriler, Ümit Erdim, Yusuf Güney, Zeynep Alkan

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Aziz Ozan Dilber, Aleyna Elibol, Asena Demirbağ, Gizem Avcı, Osman Can, Özgür Tetik, Tunga Sayan, Kardelen Kalender, Walison Fonseca

FENOMENLER TAKIMI

Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur, Chaby Han, Kürşat Juan