Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler?

Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler?

2023 Suvivor için nefesler tutuldu! Survivor’ın 2023 kadrosuna katılacak isimler açıklanırken, kadronun tamamı merak ediliyor. Survivor 2023’ün yayın tarihi araştırılıyor. Peki, Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler? İşte 2023 Survivor kadrosu ve merak edilenler…

Survivor ne zaman başlıyor? 2023 Survivor yarışmacıları kimler?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor’da heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın Survivor’ın yeni kadrosunu açıklamasıyla yarışmaya katılacak yeni isimler de merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor’da yer alacak 6 isim belli olurken hem diğer yarışmacılar hem de yeni sezon tarihi yarışmanın takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor 2023 kadrosunda kimler var? Survivor 2023 yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte 2023 Survivor kadrosu!

2023 SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLER?

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman'ın ardından Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan'ın da Survivor kadrosunda yer alacağını duyurdu.

Ilıcalı bugün yaptığı paylaşımla Survivor'a iki ismin daha katıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü televizyoncu, 'Sevgili Aysu Keskin ve Barış Telli, Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular. İkisine de başarılar dilerim' dedi.

Haberin Devamı

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Survivor 2023 sezonunun ocak ayında başlaması planlanıyor. Surcicor’un 2023 sezonunun Masterchef'in sezonu tamamlamasının ardından başlaması bekleniyor.. Geçtiğimiz yıl Survivor 15 Ocak 2022 tarihinde ekran macerasına başlamıştı.

Yıllardır parkur performansı ve ada yaşamının ön planda olduğu çok izlenen formatı Survivor'da bu sene önemli bir farklılık yaşanacak. Ilıcalı, "Survivor 2023'e hazır mısınız? Bu seneki sloganımız şu; 'Survivor akıl oyunları'. Ada yaşamı ya da performansın dışında aklın da ön planda olduğu yeni bir Survivor geliyor. 'Yaşım var, hafif kilom var, çok yüzemem, çok koşamam' demeyin. Belki de pratik zekanız size oyunları kazandıracak. Hemen başvurun ve Survivor 2023'e katılma şansına sahip olun" demişti.