Acıların Kadını

Acıların Kadını

Son dakika acıların kadını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acıların kadını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acıların kadını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acıların Kadını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acıların kadını gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 acıların kadını haberi bulunmuştur. Tüm acıların kadını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
24.03.2024 Adana
Bergen'in 35 sene sonra yeni şarkısı ortaya çıktı
Bergen'in 35 sene sonra yeni şarkısı ortaya çıktı Hayatı filmlere konu olan Acıların Kadını lakaplı Bergen'in ölümünden 35 yıl sonra yeni şarkısı ortaya çıktı.
7.10.2023 Magazin
Bergen nasıl öldü? 'Acıların Kadını' Bergen kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında ve ne zaman öldü? Bergen’in mezarı nerede Şarkıcı Bergen'in hayatı
Bergen nasıl öldü? 'Acıların Kadını' Bergen kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında ve ne zaman öldü? Bergen’in mezarı nerede Şarkıcı Bergen'in hayatı Bergen'in hayatı ve ölümüne dair ayrıntılar merak konusu oldu. "Acıların Kadını" olarak anılan müzisyen ve arabesk şarkıcısı Bergen'in hayatı, 2022 yılında beyaz perdeye aktarılmıştı. 30 yaşında eski eşi Halis Serbes tarafından öldürülen Bergen'in filmi bu akşam televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Peki, Şarkıcı Bergen kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? ? Bergen’in mezarı nerede? Bergen'in hayatı…
27.09.2023 Magazin
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti! Attığı tweetler ve açıklamalarıyla magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programının canlı yayınına katıldı. Genç yaşta popüler olan kızıyla arasındaki ilişkiyi anlatan Öztel, birlikte yaşadıkları en zor günden bahsetti. "O dönemi hiç unutmuyorum. Aleyna da unutmuyor" diyen Öztel, anlatırken zor anlar yaşadı.
1.11.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım!
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım! Derya Bedavacı, Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla tek tek bayramlaşan ve ayaküstü sohbet eden şarkıcı, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filmi hakkında konuştu.
4.05.2022 Magazin
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti!
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti! Derya Uluğ, 'Bergen: Saygı Albümü' için seslendirdiği 'Canım Dediklerim' şarkısına kendi cebinden 80 bin TL harcayarak klip çekti. Klip, gündemden düşmeyen 'Bergen' filminden görüntüler içerecek şekilde kurgulanmıştı. Filmin yapımcısı, söz konusu görüntüler üzerine harekete geçti.
13.04.2022 Magazin
Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı!
Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Hande Atatizi, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filminde, bir döneme damga vuran 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısını canlandıran Zeynep Farah Abdullah'a övgüler yağdırdı.
10.04.2022 Magazin
Hande Ataizi: Sırf onun için filmi izlemeye gideceğim
Hande Ataizi: Sırf onun için filmi izlemeye gideceğim Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Hande Ataizi, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filminde, bir döneme damga vuran 'Acıların kadınI' lakaplı arabesk sanatçısını canlandıran Zeynep Farah Abdullah'a övgüler yağdırdı.
9.04.2022 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
'Bergen' filmi rekora koşuyor!
'Bergen' filmi rekora koşuyor! Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturduğu, Eski eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısının hayat hikayesini anlatan 'Bergen' filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.
15.03.2022 Televizyon
Acıların kadını Bergen'in doktorundan açıklama: Gözünün içine kadar yanıktı!
Acıların kadını Bergen'in doktorundan açıklama: Gözünün içine kadar yanıktı! Ekim 1982'de yüzüne kezzap atılan ve boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen, 'Acıların kadını' lakaplı Bergen'in hayatı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde olduğu film ile beyazperdeye taşındı. Bir döneme damga vuran şarkıcının gözünü kaybetmesine neden olan olaydan sonra tedavisini gerçekleştiren doktor, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında konuştu.
14.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Bergen filminin galası gerçekleştirildi! Farah Zeynep Abdullah damga vurdu...
Bergen filminin galası gerçekleştirildi! Farah Zeynep Abdullah damga vurdu... 'Acıların kadını' olarak tanınan Bergen'in hayatını konu alan "Bergen" filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galaya filmin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran da katıldı. Farah Zeynep Abdullah'ın kıyefeti galaya damga vurdu.
3.03.2022 Magazin
Gülşen’den Bergen sürprizi!
Gülşen’den Bergen sürprizi! 1989 yılında öldürülen arabesk yıldızı Bergen’in anısına hazırlanan saygı albümünde Gülşen de yer alacak. Ünlü popçu, çalışma için Bergen’in en sevilen şarkılarından “Sen Affetsen Ben Affetmem”i yorumladı.
22.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü!
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü! "Acıların Kadını" olarak bilinen "Bergen"in hayatını canlandırdığı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah'ın aşkı bitti. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik'le olan pozlarını da sosyal medyadan sildi.
2.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Erdal Beşikçioğlu’ndan kötü haber! Koronavirüs testi testi pozitif çıktı
Erdal Beşikçioğlu’ndan kötü haber! Koronavirüs testi testi pozitif çıktı Behzat Ç. dizisiyle hafızalara kazınan başarılı aktör Erdal Beşikçioğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Şu sıralar başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile paylaştığı Bergen filmi için sette olan 51 yaşındaki oyuncunun koronavirüse yakalanması sonrası çekimlere mecburi ara verildi.
25.12.2021 Magazin
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı 2022 ylında vizyona girecek olan, Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 'Bergen' filminin setine bir kez daha zorunlu ara verildi.
25.12.2021 Magazin
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acıların Kadını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acıların kadını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.