Gazete Vatan Logo
Magazin 'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı

'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı

2022 ylında vizyona girecek olan, Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 'Bergen' filminin setine bir kez daha zorunlu ara verildi.

'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı

'Acıların Kadını' olarak tanınan ve 1989 yılında eski eşi tarafından öldürülen Bergen'i, hayatını anlatacak filmde Serenay Sarıkaya oynayacaktı. Çekimler koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca ertelenince Serenay geri adım attı Yerine Demet Evgar ile anlaşıldıysa da olmadı, sonunda rolü Farah Zeynep Abdullah kaptı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Çekimler tam başlayacaktı ki, Farah Zeynep Abdullah koronaya yakalandı. İyileşir iyileşmez set kuruldu. İlk tanıtım videosu ve afişi de dün yayınlandı. Posta gazetesinin haberine göre; sete yine zorunlu ara verildi. Bu kez de 'Bergen'in eşini oynayan Erdal Beşikçioğlu'nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

MALİYETİ 10 MİLYON TL

Filmin kadrosunda; Tilbe Saran, Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor.

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ile Sema Kaygusuz'un yazdığı 'Bergen' filminin 10 mlyon TL'ye mal olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı